Sju extrema extremister!

INSÄNDARE. En skribent som har lite synpunkter vad ni bör, eller snarare inte bör rösta på den 9 september 2018.

Annie Lööf, 35-årig partiledare för centerpartiet och svensk riksdagskvinna som anser att Sverige skall ta emot 30 miljoner invandrare, men var pengarna skall tas ifrån har hon dock ingen som helst aning om. Hon bryr sig heller inte om vilka konsekvenser detta kommer att få för vårt land och vårt folk! Damen Lööf intar tillsammans med MP:s flumsystrar tätplatsen bland dom mest verklighetsfrånvända i mannaminne!

Jonas Sjöstedt, professionell kommunistisk gnällspik, har i stort sett samma märkliga åsikter, men med det tillägget att han med glöd också kämpar för att vi ska behålla alla dom som har ett utvisningsbeslut över sig och hans kollega Gudrun Schyman sluddrar instämmande och anser också att Sverige skall ge uppehållstillstånd till alla utländska brottslingar, våldtäktsmän och terrorister! Ingen hejd på givmildheten under rusets inflytande -och när dom själva slipper betala!

Stefan Löfven, partiledare för socialisterna och Sveriges statsminister och tillika katastrof. Efter Tage Elander har socialisterna rasat och partiledarna har bara blivit värre och värre, odugligare och odugligare för varje byte som skett. Och nu har vi Stefan Löfven, en av dom allra värsta lögnhalsarna och odugligaste av dom odugliga! Säger en sak och gör något helt annat, okunnig, fylld av hat och genomfalsk!

Jan Björklund, folkpartist eller numera liberal, vad det nu är för skillnad? Ny kostym men samma ytterst tveksamma innehåll. Byter åsikter lika lätt som han byter kalsonger. Ger dock ett ganska seriöst intryck i debatter, men är tyvärr inget att lita på. En mycket opålitlig vingelpetter, en orm!

Ebba Busch, arvtagare av KDS hänger på gärdsgården med sina 3% Talar med Jimmie när ingen ser det, men tar offentligt avstånd från honom! Vet inte riktigt vilket ben hon skall stå på. Hennes kluvna tunga passar kanske bättre som showartist och popsångerska än politiker för ett ”kristet” parti!

Ulf Kristensson, nyvald ledare för högerpartiet…nåja, det som en gång i tiden var ett rejält högerparti, men som nu förvandlats till ett extremt massinvandringsparti! Hans föregångare Reinfeldt lät hellre Sverige förgås än att ens tala med Jimmie Åkesson.

Miljöpartiet, katastrofernas katastrof i svensk politik. I miljöpartiet är den ene galnare än den andre, dom förespråkar unisont fri och kravlös invandring på skattebetalarnas bekostnad och att bensinen skall kosta 30 kronor litern, konsekvenserna struntar dom i, huvudsaken är att vi har en kravlös massinvandring och att vi räddar miljön…

Själv så kör dom klumpiga terränggående fordon inne i städerna, men vad gör man inte för miljön?

Alla sju sitter dom nu kacklande i sandlådan och skriker som stuckna grisar när fienden Jimmie närmar sig och vill ha en pratstund! Bort med honom han är ju pestsmittad.

Istället medverkar dom gärna i olika sinnessjuka företeelser i samhället, homofil jippon och andra vedervärdigheter, ju värre och galnare desto bättre!

Dessa sju är så extrema att dom borde förbjudas, dom är en fara för Sverige.

Och allihop har dom också oinskränkt hjälp att sprida sina lögner och illäror genom 99% av Sveriges alla tidningar och 100% av SVT. En massiv hjärntvätt av folket. Dessbättre börjar dock SVT så smått att krackelera och falla sönder

Välj rätt i september, fortsatt extremism, vanvård och förstörelse, våld och elände eller rädda Sverige!

Janne

15 thoughts on “Sju extrema extremister!

  • Vad som är godkänt är upp till var och en att avgöra. Sunt förnuft är alltid en tillgång när 9/9 är nära förestående …

  • Till riksdagsvalet finns 29 ! partier att rösta på.
   Frågan är ifall t.ex. dessa riksdagspartier kommer in:
   Asyl.Nupartiet – Raggarpartiet – 20% skattepartiet –
   Ändrings partiet revolution – Visiona – Technopartiet m.fl.

   ”Val till riksdagen – Partier och valsedlar”

   Här är de partier som beställt valsedlar och anmält deltagande, uppdelat per riksdagsvalkrets.
   https://data.val.se/val/val2018/valsedlar/R/rike/valsedlar.html

 1. Den alltid lika intressanta och uppskattade signaturen Janne har presenterat en serie korrekta antaganden, till vilka undertecknad utan förbehåll i sak och med stort nöje sällar sig.
  Emellertid förekommer några onödiga upprepningar i texten, som vid närmare granskning kunnat undvikas genom korrekturläsning.

  Vi har ett mycket rikt språk, där synonymerna står till förfogande för den hågade och innovativt sinnade debattören som vinnlägger sig om rytm och variation – egenskaper som icke sällan röner större genomslagskraft än repetitivt nyttjade vokabler.
  Andreas 🙂

 2. Jag börjar svikta i mitt hopp om att Sverige, vårt fosterland,
  mitt hemland, ska förbli vårt land!

  Med ett gäng LANDSFÖRRÄDARE (regeringen) som arbetar
  målmedvetet för att Sverige ska bli ett islamland så är vår tid
  som svenskar snart slut!

  Med klump i halsen och tårar i ögonen ser, hör och upplever
  jag slutet för vårt fosterland!

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  • Misströsta inte, SD kommer enligt uppgift att rädda Folkhemmet !
   Hur ?
   Det visar sig förmodligen om partiet får politiskt inflytande efter valet i September och i framtiden.

 3. Från och med Onsdag 22/ 08 kan man gå och förtidsrösta.
  Så är det redan ”klappat och klart” före den 9 sept.

  ”Förtidsröstningen börjar den 22 augusti 2018
  Förtidsröstningen startar den 22 augusti och pågår fram till valdagen den 9 september. I varje kommun ska det finnas minst en röstningslokal som har öppet även på valdagen. Varje dag som röstningen pågår ska minst en lokal i varje kommun vara öppen.

  Om du röstar i förtid i en annan kommun kan du behöva ta med egna valsedlar.”
  https://www.val.se/svenska-valsystemet/satt-att-rosta/rosta-i-fortid.html

 4. Ja. I september är det upp till svenska folket att visa hur de vill ha det.

  ”Det är svårt nu förtiden att vara dum, med all den konkurrens som finns”.

 5. Jävligt bra sammanfattning av dessa fåntrattar till partiledare som absolut inte vill svensken väl…

 6. Jag har skrivit detta tidigare vid många tillfällen, på 70-talet så hade ett företag som jag var involverat med ett möte med ett ”joint venture företag i Sovjetunionen, sovjeterna blev inbjudna och en del hade möjligheten att komma .
  Det blev ett bra utbyte och på sovjeternas tacktal så sades det ,

  ”vi har nu upplevt det första och enda kommunistiska samhället som fungerar” !
  Svenskar ……vad tycker ni ?

 7. Nä fy fasen för Svetsaren, Kommunisten, Rödluvan, Frigoliten, Ulven, Majoren. Usch vilken bedrövlig hop.

  • Det tycker tydligen inte majoriteten av den svenska väljarkåren, i alla fall inte fram till 2014 !

Kommentera