Hitler hade imamutbildning, nu är det Sveriges tur

ISLAM. Kista folkhögskola startar till hösten en kurs, som i praktiken är vad många önskat sig ganska länge nu – en svensk imamutbildning.

“En svensk imamutbildning har setts som ett viktigt verktyg för integration, då islam på många sätt är en religion som kommit till Sverige via invandring.” skriver tidningen Dagen. 

Naturligtvis är detta inte sant. Islam har ingen integration på sin agenda. Det är bara att se på de muslimska områdena som finns i Sverige och över hela världen. Islams mål är världsherravälde och vi ser hur det gått i områden som är 100 procent islamska som Saudiarabien och Somalia för att ta några exempel. 

Abdulkader Habib, rektor på Kista folkhögskola, vill själv inte kalla det för en svensk imamutbildning, även om han är tydlig med att ett av syftena är att kunna utbilda sig till just imam. Han vill lyfta fram att det även finns andra ledarroller, som ungdomsledare och det som i kyrkliga sammanhang kallas för diakoner.

-Pettersson kan tänka sig oräkneliga exempel som är bättre att lägga skattepengar på än svensk imamutbildning.

 • Hitler hade en SS-koranskola i Berlin och ett SS-imaminstitut i Dresden för att lära ut likheterna mellan koranen och naziideologin och förse de muslimska trupperna som slogs på nazisternas sida med imamer.

Islam über alles

28 thoughts on “Hitler hade imamutbildning, nu är det Sveriges tur

 1. Egentligen är jag för att staten ordnar utbildning för imamer. Det är därför att svenska staten på samma sätt som många arabiska stater måste kunna bestämma utbildningen och se till att all terrorism motverkas och att våra svenska grundvärden ska ingå i utbildningen. När Tysklands utrikesminister var på besök i ett av de små arabiska staterna på arabiska halvön, så sa emiren att han inte kunde förstå hur Tyskland kunde våga att inte hålla ordentlig koll på utbildningen av imamer. Han menade att det kan leda till radikalisering och terror.
  Tyvärr är det väl så att vår odugliga regering bara finansierar utbildningen och inte alls lägger sig i innehållet i utbildningen.

 2. Det är nog snarare “svensk” imamutbildning. Dock är det lite tramsigt att dra in Hitlertyskland. Idag, är det mycket värre. Läs och begrunda:

  Muslim theology faculties develop an ‘Islam for Germany’. Kopierar in de tre första styckena, så att du lättare kan avgöra om länken är värd att läsa eller nöja dig med mina citat:

  While Germany’s politicians are loudly debating whether Islam is compatible with democracy, five of its state universities are quietly developing pioneering new Islamic theology faculties to try to ensure that it is.

  The five universities — in Muenster, Osnabrueck, Frankfurt, Tubingen and Erlangen-Nuremberg — recently passed their first official evaluations by Muslim and Christian experts and were granted 20 million euros (or $22 million) to continue for another five years.

  The programs now have a total of over 1,800 students and plan to grow. The largest program, in Muenster, has 700 students in its three-year bachelor’s program and received more than double that number of applicants this academic year alone.

 3. Nu blir jag illa till mods. Ska man ta in utländska imamer och “teologer” för att på en svensk högskola utbilda imamer? Om han vill stärka svensk utveckling ska man inte ta in sådana. Varför inte använda sig av svenskar som jag förmodar kan mer om svensk historia och demokrati?

  Men det är väl inte meningen att det ska bli en svensk variant? Utan bara att snabba ¨på islamiseringen genom att “certifiera” den.

 4. Bensärandet för muhammedanerna fortsätter alltjämt..

  Det bådar inte gott för Sveriges framtid.

  • Ok, det var Dan Parks egen bild när jag tittade tillbaka litet. Så han har också hoppat på den här memen. Jag tycker i och för sig att det är mer ok för Dan Park än för Pettersson, han behöver inte driva genomtänkta och stringenta argument på samma sätt.

   Om ni vill jämföra det globalistiska universialistiska islam med någon politisk ideologi så jämför det då med kommunism. Eller neoconism. Eller dylikt. Om ni vill jämföra det icke universella nazismen med någon religion, jämför den då med den etniskt baserade judendomen. För det här ytliga nazism=islamism är bara löjligt, ni behandlar era läsare med förakt. Skäms!

   • Det handlar om samhällsutvecklingen,många är missnöjda med ditt nya samhällsklimat,vi vill ha tryggheten o rättvisan tillbaka.Så haka inte upp dig på enskilda saker,se helheten.

 5. Det här att koppla samman islamism med nazism är antiintellketuellt historielöst och korkat. Det går utmärkt att ogilla både nazism och islamism på egen hand. Ni sprider en meme som troligtvis har framställts i en tankesmedia i washington av samma globaliser som har drivit massinvandringen. Skäms!

 6. Du glömde ; “hur man kastar ut trilskande kärringar från balkongen, gruppvåldtar utan att ta offret i händerna”, mm,mm nödvändigt för att bli integrerade i Sverige, grattis PK!

 7. Räknas den utbildningen som högskoleutbildning?
  I så fall förbättrar man statistik över sk ” flyktingarnas” utbildning samt ” minskar ” socialbidragsberoende genom att förflytta kostnaderna till CSN

 8. Detta är bara början :snart kommer kurser i stening och halshuggning också

Kommentera