SD har slagit in en kil

VALET 2018. LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, som var med under Socialdemokraternas partistyrelsemöte på fredagen, säger att han arbetar för att få organisationens medlemmar att välja S och inte SD, rapporterar TT.

– SD har skickligt lyckats slå in en kil genom att säga att allt går år helvete och att de därför måste rösta på något annat än de etablerade partierna, säger Thorvaldsson.

Thorwaldsson tror att Socialdemokraterna måste lyfta fram välfärdsfrågorna mer och att det finns stor chans att vända på de låga opinionssiffrorna.

-Pettersson noterar att Karl-Petter saknar all form av självkritik. När LO slänger ut medlemmar som sympatiserar med Sverigedemokraterna så lägger man själva grunden, och då är det inte SD som slår in kilen. Det är LO och socialdemokraternas politik…

LO är dessutom lika verklighetsfrånvända som S när de tror att det går att diskutera välfärdsfrågor i stället för migration.

Välfärden hänger på om vi kan begränsa migrationen och få igång återvandring!

11 thoughts on “SD har slagit in en kil

  1. Trump. Brexit, SD i höst? Mätningarna kan vi inte lita på längre. Spännande! S hade alltid dom fattiga med atomatik förr men inte längre??

  2. Jag har genom åren träffat några inbitna S-röstare och jisses vad de varit blåsta. De har gått på regelrätta lögner. En sa till mig på fullaste allvar att om M tog makten skulle bara de rika barnen få gå i skola. En annan har sagt att alla betalar 30% i inkomstskatt. Varken mer eller mindre och att jag hade fel som påstod att jag betalar mer än 30%. Jag har hört även värre saker men dem har jag lyckats förtränga.
    Det värsta med dem är att de blir så otroligt upprörda av att prata politik med någon som inte delar deras uppfattning. En blev så förbannad att personerna som lyssnade på oss trodde sossen skulle börja sloss.

  3. Thorvaldsson har för hög lön helt enkelt, om han skulle ha samma lön som sina medlemmar så skulle det låta helt annorlunda.

    • Thorvaldsson är enbart en snyltare med makt, en maktgalen snyltare. Han bryr sig inte om den vanliga människan. En s k ”politiker” som ser om sitt eget hus. Han kommer att se sitt värde efter valet. Han är en av de som är en stor förrädare!

  4. Hur kan man kallar Sverige för en demokrati, när man kan bli avstängt från arbete eller facket för att man sympatisera med ett riksdags parti som ha blivit invalt i Riksdagen?
    Sveriges ”demokrati” hade jag redan tvivel på när jag tvångsanslöts till S
    under kollektiv anslutningens tid. Först efter flera dagars tjafsande med facket visade man mig ett litet papper där man kunde reservera sig mot tvångsanslutningen. Att den möjligheten fanns talade man inte om för mig.
    Jävla Maffia metoder. Sen blev man mobbade på verkstadsgolvet för det.

  5. LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson har ingen självkritik överhuvudtaget.

    ”Allt går år helvete”, tack vare enfaldiga sossar som honom.

  6. Varför skall man alltid förringa en person som tar kontakt med psykiatriker?Det är många personer som är begåvade som behöver psykvård. Det är väl omsorgsförvaltningens problem att ta hand om svagbegåvade personer inte psykvården.

  7. S stöder LO, LO stöder S. Sverige har förändrats kraftigt under tiden, vad bryr dem sig om det? Nu får ni betala priset, ni maktfullkomliga och verklighetsfrånvända parasiter! Jag gläds verkligen inte över eventuella framgångar för M, men er apatiska och självupptagna stil tar kål på er. Den slutgiltiga förnedringen blir när statsministern försöker smörja äcklet Ulf. Allt detta, för att man vägrar samtala med SD, bra jobbat Steffo!

  8. Varför är SD ett hot? Jo, för att DE har rätt, SD alltså!Thorvaldsson är ..,.

  9. Sossar verkar vara vad man helt enkelt dumma i huvudet. Dom förstår inte sambandet mellan stor invandring och minskad välfärd. Skicka dom till en psykiatriker för det behöver dom.

Kommentera