Varför skriver inte MSM om fallet Tommy Robinson? Jag har mina starka aningar.


Varför skriver inte MainsStreamMedia i Sverige, Tyskland, Schweiz och många andra länder om fängslandet av TommyRobinsons?

Man hade nog inte heller i Storrbrittanien om man inte var tvungen med tanke på vilket tema det blivit i landet.

Min teori är att man väljer att inte skriva för annars tvingas man antingen skriva en artikel som sätter Tommy mer i ett dåligt ljus eller mer i ett bra ljus (tvingas väga brottet han fängslades för och eventuellt hans bakgrund mot de brott: barnvåldtäkter och sammanhörande kriminalitet, samt mot det brott/förräderi som begåtts av alla de som var satta att skydda barnen och inte förövarna).

Detta val är man för feg och oärlig för att våga göra eftersom skriver man negativt blir det en stark folklig motreaktion och skriver man positivt blir det en stark motreaktion från pk-eliten (media/politik/…).

Säger i mina ögon ~ allt om MSM inte sant, feg och oärlig (faktaresistent och realitetsfrämmande i rapporteringen mot bättre vetande).

Vad tror resp. tycker ni?


7 responses to “Varför skriver inte MSM om fallet Tommy Robinson? Jag har mina starka aningar.

 • Krister

  Jag såg av misstag en kort stund på SVT nyheter häromdagen. Där visade man ett reportage om hur en afrikansk ung man i Frankrike klättrade uppför balkongerna 4 våningar och räddade en fyraårig som av någon anledning hängde i armarna på utsidan av räcket. Hjältemod ja men världsnyhet nej. Men han var svart och presidenten skulle ge honom franskt medborgarskap för insatsen så SVT tyckte tydligen det var viktigt att visa.
  Men den vite herr Robinson verkar inte vara av intresse. Märkligt.

  Gilla

 • Bosse

  Ja hela historien har med muslimerna att göra.Hade det inte varit en rättegång om muslimer som har våldtagit minderåriga och där t.o.m åklagare och andra rättsfolk är inblandade utan en rättegång om t.ex bankrån då hade man säkert skrivit om Tommy Robinsons öde.Det här är en rättsröta utan like i England där även höga tjänstemän inom rättsväsendet är inblandade.Man räknar med att upp emot 1500 minderåriga flickor har blivit utsatta för övergrepp.Detta är ett EU land och inte ett land i utkanten av Afrika.FY fan.

  Gilla

 • morran

  i dagens avsnitt av rebel media visar ezra levant några youtubevideos från tidigare omgångar av samma rättegång och vad som då utspelade sig utanför domstolsbyggnaden

  det är helt uppenbart att de sydde in robinson för att det var han, inte för att han störde friden

  och här har en youtubekanal som heter boilingpoint blandat tommy robinson, yuri bezmenov och brian gerrish med typ skräckfilmsviolin som sänder kalla kårar utmed ryggen

  Gilla

 • Villy

  Faktum är att jag kommit till den punkten att jag skiter i vad MSM skriver och inte skriver om. Jag tar del av nyheter från framtidsmedia typ Petterssons och andra sajter. Det räcker mer än väl. Tidvis kan jag gå in och titta på vad MSM fabulerar om.

  Det är förspilld energi att bry sig om vad MSM försöker måla upp för tokerier. De skriver vad de vill och färre och färre bryr sig.

  Gilla

 • Constantin

  In the country I live in, TV-stations reported about the case with justified indignation and a video was attached too. The headline on the newspaper pages was ”UK – Police State.” Ezra Levant, Pauline Hanson and Geert Wilders are also quoted in detail. The article was amply commented upon by the readers – they pronounced themselves for Tommy Robinson, with no reservations, no fear and they signed the respective commentaries with their real names.
  And so did I – after having written that very article myself. The publication is a real one, printed on paper and sold everywhere all over the country.
  Yours truly,
  C.B.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En tanke är att mainstream-media nogsamt undviker fallet Robinson på grund av den intressekonflikt som uppstår om man tvärt emot den journalistiska agendan tvingas erinra nyhetskonsumenterna om det huvudsakliga skälet till denne ståndaktige medborgarkämpes arrestering och rikta uppmärksamheten mot de muslimska pedofilpsykopaternas krigshandlingar mot civilbefolkningen och även exponera myndigheternas folkfientligt härledda ovilja att sätta stopp för deras verksamhet.

  Allt som påvisar islamismens genuina människoförakt och får de muslimska migranterna att framstå i dålig dager undviks systematiskt, oavsett vilka vidriga handlingar dessa bestialiska brottslingar gjort sig skyldiga till.

  Rapporterar man om Tommy Robinson, ställer det sig i det närmaste ogörligt till och med för de samvetslösa MSM-desinformatörerna att undvika beröring med det invaderade samhällets stinkande varböld.
  Andreas.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: