MP kritiserar S och har en poäng

INVANDRING. Det ägnas för mycket kraft åt migrationsfrågan i debatten, säger Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin. Samtidigt riktar hon stark kritik mot S och M och menar att debatten endast tar upp ett fåtal problem, i stället för de ”övergripande visionerna om vilket Sverige vi vill ha”.

Lövin anser att debatten gynnar Sverigedemokraterna. – Jag har tidigare varnat för att debatten ska handla om de frågor som SD vill sätta i centrum för all politik. Invandringen och migrationen är viktiga frågor men de ska inte dominera hela valdebatten, då blir det väldigt snett.

-Pettersson säger att Lövin har en poäng här ”övergripande visionerna om vilket Sverige vi vill ha”.

Det har aldrig diskuterats, det har aldrig gjort någon konsekvensutredningen av massinvandringen från dysfunktionella länder, inte ens Miljöpartiet har gjort det.

Nu är det dags för en katastrofutredning…

1975, året då Sveriges väg utför började och grunden till dagens samhälle lades

Varför ingen konsekvensanalys? Varför hårdare kontroll på ett dass på landet än skiten från 600 000 nya svenskar?

Det blev ingen konsekvensanalys över invandringen och nu behövs en katastrofkommission

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “MP kritiserar S och har en poäng

 1. bensinstationer läggs ner i norr likaså flygplatser, äldre dieselbilar förbjuds i städer, flera gågator, förnekar nogo zoner, bilfria zoner, höjd drivmedelskatt, skolan skulle fixas på 100 dagar, krama eu, det går framåt för mp.

 2. MP börjar liksom syndaren att vakna, fast väl sent. Dom trodde inför valet 2014 att dom skulle bli landets tredje största parti o nu skulle dom göra sossarna grönare. Betongpartiet S blev inte grönare o MP är kanske idag riksdagens minsta parti. Givetvis är det dom andras fel. MP är ett parti som absolut INTE ska sitta i en regering. Dom har högt förtroende i klimatfrågan. Men äger ingen annan fråga. Tror partiet skulle tjäna på att åka ur riksdagen. Börja om från början med nya språkrör m.m. Lycka Till!

 3. Håller med, tror att det är en fråga av yttersta vikt så uppföljning och analys av det hela vore bra.
  Men vem ska göra den, de som har fattat beslutet utan att ha fattat konsekvenserna?

 4. mp, muslimpartiet, hägrar efter fler röster!
  Det utdöende s k partiet flämtar efter andan.
  De saknar representanter i minst 50 kommuner 😀.
  Ett parti som till stor del varit inblandad i massimporten av MENA-individer och förstörelsen av Sverige.
  Må hela det s k partiet dö ut och försvinna och aldrig mer återuppstå

Kommentera