50.000 inlägg på bloggen om islam, flathet och mycket annat

VÄRDELÖST VETANDE. Pettersson startade bloggen den 10 juli 2010, och idag passerar vi 50.000 olika inlägg på bloggen. Det är drygt 17 om dagen. En del, förhoppningsvis de flesta, är bra, några riktigt bra och en del usla. Majoriteten om invandring, islam och brottslighet men även om mycket annat. 

Det har skrivits 450.000 kommentarer, drygt 150 per dygn och vi har haft 65 miljoner besök. 

Egentligen började det med insändare i lokal- och rikspress år 2003 då jag började skriva insändare och protestera mot sakernas tillstånd. År 2009-2010 hände dock något med de etablerade medierna. De nekade införande av invandrings och islamkritiska insändare, alla medier ungefär samtidigt och så småningom tog de även bort möjligheten att kommentera av olika svepskäl. De etablerade medierna bäddade för sin egna problem när de kvävde debatten och det startades många alternativa medier.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Nedanstående är en insändartext som publicerades i lokaltidningen Södermanlands Nyheter den 2 juli 2010. Det enda som förändrats sedan dess är att nu tar inte tidningarna in mina islamkritiska insändare längre och därför finns Petterssons blogg. 

Sharias ansikte 

Egentligen behövs inte listan nedan, det är bara att titta på facit i de 57 av världens länder som i varierande grad styrs med islamska sharialagar. Inom islam under sharialagar finns:

 • ingen religionsfrihet
 • ingen yttrandefrihet
 • ingen åsiktsfrihet
 • ingen konstnärlig uttrycksfrihet
 • ingen pressfrihet
 • ingen jämlikhet mellan människor – en icke- muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
 • inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
 • inga jämlika rättigheter för kvinnor
 • kvinnor kan pryglas
 • en icke-muslim får inte bära vapen
 • det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
 • vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som ­måste underordna sig sharia
 • icke-muslimer är ­dhimmis, dvs. tredje klassens ­medborgare
 • alla regeringar måste styras av sharia
 • i motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
  det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

Det absolut viktigaste för oss i väst är begreppet Darura som betyder nödvändighet, det vill säga om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, går det bra att äta annat kött.

Tillåter inte arbete eller annat bön fem gånger om dagen går det bra att be vid annat tillfälle. Om sharialagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah.

Vi behöver alltså bara hänvisa till Darura och säga att det här gäller i Sverige och ni kan rätta er efter det utan att Muhammed eller Allah blir griniga.

Islam och demokrati går aldrig att förena och någon moderat islam finns inte.

Tommy Pettersson

***

-Pettersson noterar att trots att åren går och muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg så verkar en stor del av väljarna, journalisterna och politikerna inte fatta vart vi är på väg.

De pratar om mångkultur precis som de inte fattar att islam är precis tvärtemot – islam är en monokultur.

De pratar om att mångkultur är bra, utan att kunna ge några exempel. De muslimska länderna har oljan, men inte ens den har de hittat själva och numera ska vi bli oberoende av oljan så…

Flatheten har inga gränser…trots 1400 års erfarenhet av Jihad, det heliga kriget och Islams självförsvarskrig

14 thoughts on “50.000 inlägg på bloggen om islam, flathet och mycket annat

 1. SADAN SÅ TRIST (sagt det förr) att det som framförs
  här bara kommer oss redan “politiskt medvetna” till del
  …de omedvetna famlar och kommer även i fortsättningen
  att famla i mörker, ända till fen kommer å hämtar dem

 2. Heja Pettersson!!!

  Som Pettersson säger, det finns inga moderata muslimer. Är man muslim så är man muslim.

  Idag sprids islam i raskt tempo, i synnerhet i Europa.
  Muhammedanismen måste hejdas. Det är redan försent på flera områden i Europa.

  Enligt mitt förmenande bör islam kriminaliseras då den uppmanar till vedervärdiga handlingar, samt dödande av icke-muslimer.

   • Är själv utlänning o vi skrattar o sörjer samtidigt hur Sverige har blivit hemskt att se sjukt land detta med era lagar m.m.

    ni är för snälla helt enkelt o tyvärr ser andra det o passar på göra som dom vill m.m inte bra.

    kan bara säga hela världen skrattar åt er med era lagar mat.m o istället för hjälpa i sitt eget hus vi o ni som bor här hamnar cashen ofta på skit sjukt

    korrupta politiker särskilt Annie islamisten mohammelööf m.m hoppas det blir bättre i vårt land då jag ser Sverige först efter som född här o är utlänning men bor här hoppas på bättring

 3. Jag vill gärna delta i samhällsdebatten men jag är pensionär och har ej råd med böterna som man får om ej tycker som makthavarna-

 4. Nu hör man på nyheterna att flickor utsätts för hedersvåld och socialförvaltningar behöver mer pengar, JS hävdar bestämt tillsammans med Feministregeringen, Alliansen, FI, Metoo, o Jonas kommunister o PK med Mia i spetsen “DET HAR INGENTING MED INVANDRINGEN ATT GÖRA”, jag undrar det jag, lönsamt på sikt, hm, hm, ?
  Ursäkta men jag tillsammans med andra pursvenskar är faktiskt obekanta med vad “hedersvåld är”, balkonghopp?, misshandel? stening? ingen aning faktiskt, skall vi Svenskar integreras så vi också utövar hedersvåld i stor stil enligt Sharia, som också verkar vara ngt fint enligt Feministregeringen, FI, o Metoo. Vi ha ju ändå ingen kultur och detta måste väl vara meningen att vi hakar på för att inte få rasiststämpel?

  • alternativet borde vara allom givet men
   tyvärr va sist 87% födda i farstun…må de
   nu, då de stå inför sitt YTTERSTA ha rest
   sig och kravlat ifrån de kyliga farstun

 5. Ett stort engagemang i detta debattforum från folket i olika frågor !
  Hur mycket av åsikterna och inlägggen på detta forum från människor når ut till politikerna, PK-media och det övriga etablissemanget ?
  Är ju bra och viktigt att visa makthavarna att inte alla är stöpta i samma form och tycker exakt det välgödda etablissemanget säger att folket ska tycka i dagens Sverige.

 6. Hur många i Sverige har sin försörjning i en eller annan form i denna “koloss på lerfötter” som heter invandring ?
  Vi vet hur den finansieras och den växer enligt min mening okontrollerat, låter inte så hoppfullt, vi skulle förvalta vårt land såsom våra förfäder har gjort för oss, våra barn kan inte förvänta sig detsamma, eller ?
  http://www.vitbok.se/ksmigverk.html

 7. 2013 så kunde det låta så här i en diskussion om invandring i TV-soffor, islam pratades det inte om.
  Tiden rinner snabbt iväg och problemen bara växer………….

Kommentera