Stäng

Svenska värderingar på Aftonbladet

MEDIA. 1941 var det nazismen som gällde för Aftonbladet, 1976 hyllades kommunismen och nu är det dags för den värsta av dem alla. Vad har socialdemokraten Anders Lindberg och Aftonbladet emot demokrati och åsiktsfrihet? 

Inser inte Lindberg & Co att islam är en dödskult? 

6 reaktioner på “Svenska värderingar på Aftonbladet

 1. Om nu Anders Lindberg med sitt skrivande och tyckande i AB , tror att han företräder den svenska arbetarklassens värderingar.

  Så kan inget vara mer fel.

  Den svenska arbetarklassen lever i verkligheten .

  Anders är helt frånvarande från den.

 2. Den legendariska Lindbergska lyteskomiken är verkligen anslående och dess spektakulärt undermåliga kvaliteter torde överträffa det mesta inom det preciösa publicistiska propagandamaskineriet.

  De proislamistiska paroxysmer denne Sveas förste latrintömmare helt skamlöst vräker över sina läsare, representerar hans pièce de résistance och absoluta bravurnummer – ett dåd för vilket han redan gått till de svenska hävderna.

  Vad våra inhemska allmängiltiga värderingar, vedertagna normer och gemensamma kulturella referenser beträffar, uppvisar denne schajas mycket diffusa begrepp eskorterade av en löjeväckande ignorans – oavsett om den är äkta eller välavlönat hycklad.
  Andreas 🙂

 3. Det katastrofala för Sverige är att det är ideologiska galningar som Anders Lindberg som idag via media kontrollerar Sverige.

  1. När man talar om Lindberg så finns inte ordet förstånd med i någon mening om honom, enda gången Lindberg kanske finns med är om man ska förklara för folk vad som menas med gravt förståndshandikappad. Då säger man, Lindberg jag tror ni förstår

Kommentera

%d bloggare gillar detta: