Han fick en del kritik för detta uttalande


Jerry Falwell, Jr är rektor för ett  kristet universitet i Virginia,USA. Det går ca femtontusen studenter på universitetet. Han uppmanade dem vid  ett stort möte (2015)  att skaffa sig  vapenlicens  som tillåter ”dolt bärande” av vapnet, så att de kan skjuta muslimen innan muslimen dödar andra.


5 responses to “Han fick en del kritik för detta uttalande

 • Jack

  Jobbade på gymnasieskola 2001 när muslimerna attackerade wordtradecenter i Newyork. Dagen efter kallade rektor till samling i aulan och berättade vad som hänt och höll en tyst minut. Då ställde sig ett gäng muslimer upp på stolarna längst bak i aulan och apploderade.
  Låt oss förpassa dessa galningar dit de hör hemma, eller hem till Reinfeldt och Löfven.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  En åtminstone med amerikanska mått mätt naturlig uppmaning efter de senaste årens otaliga tragedier. En resolut rektor med realistisk världsuppfattning är ingenting vi arma svenskar är bortskämda med, i en tid då allt handlar om att bana väg för våldsbrottsligheten och där våra skolor representerar den vänstervridna undfallenheten och dess grogrund.

  Ingen vuxen medborgare med vett och värdighet i behåll inbillar sig väl att det skulle vara möjligt att som vår miserabla ärkebiskop tillämpa en ”överlappande konsensus” och föra vad hon benämner som religionsdialog med de undermänskliga fanatiker som bekänner sig till denna dödskult och som triggas till att begå de ofattbara våldsdåden.

  Det är just den alarmerande bristen på självbevarelsedrift som möjliggjort invasionen av dessa dödspatruller inom västvärldens territorier – allt iscensatt av de lika diaboliska aktörer som återfinns bakom den ultimata maktens kulisser, vilka utövar full kontroll över sina marionettministärer.

  Då det anses politiskt inkorrekt att försvara liv och egendom, vet vi att vansinnet erhållit status som vägledande exempel.
  Andreas.

  Gilla

 • assad

  Wow…wow…wow…! En riktig rektor. Det var det bästa jag sett på 100 år :-D. Bäst för bubbe att inte tända på hans skola.

  Synd att han inte kompletterade sitt tal men en sanning om genus och vad man bör göra för att åtgärda problemen.

  Gilla

 • verklighetochsanning

  Vi bör se över vår personliga vapenarsenal inför det annalkande inbördeskriget

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man får ju inte kritisera eller förolämpa den fredliga religionen ISLAM, när ska kristna förstå detta hur svårt kan det vara ?
  När islamisterna inom kort tagit över i Sverige och övriga världen så är det slut med förolämpningar och kränkningar från de andra otrogna religionerna och de stackars jihadisterna får vara ifred.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: