Stäng

10 reaktioner på “MordKoreanen läser på inför mötet

 1. Nordkorea litar på oss säger s.k svetsaren och den trygga landsfadern Lövet 10/3 i samband med att ett toppmöte mellan USA och Nordkorea kanske kommer att hållas i Sverige !
  Vem är förvånad över att stora Nordkorea i Asien litar på lilla Nordkorea som ligger mellan Norge och Finland !
  Det lilla patetiska partiet Liberalerna ställer sig skeptiska till böneutrop i Sverige, skeptiska ?
  Inte klart och tydligt emot böneutrop typiskt detta veliga ynkliga parti som man aldrig förstått vad de står för politiskt, L, Centern, MP och kommunisterna ska först ut i kylan efter valet sedan gör det inget om hycklande och opålitliga M och S också försvinner ut med badvattnet, SD och KD kan bilda regering de står närmast varandra politiskt men fungerar inte detta samarbete så räcker det med egen majoritet för SD.

 2. Om USA hade fått rensa klart i Vietnam hade inte kommunismen kunnat breda ut sig i den världsdelen.

  Det är många som lider av att de tvingades dra sig tillbaka och låta
  ”finare makter” ta över.

  1. Hur kunde först Frankrike och sedan världens starkaste super och militärmakt USA gå bet, bli förnedrad och sedan bli utkastad från Vietnam eller Indokina som det också heter ?
   Det var inte mycket till rensning och det måste ha svidit rejält.

 3. Kim Jong-Un litar på mig säger Svetsaren??? Ja det är i så
  fall mer än vad Svenska folket gör?

 4. Mordkoreanen, hehe…lite lustigt är det! Men hur många har han mördat jämfört med USA:s presidenters drönarmord och krig de senaste åren? Det är nog rätt blygsamt kan man tänka vid en jämförelse! Och jo, fulmedias propaganda påverkar tydligen även Petterssons, för om sanningen ska fram vet vi faktiskt inte om Kim mördat eller gett order om några mord ö h t förutom det som fulmedia påstår, och den kan vi ju inte lita på, har vi lärt oss!

  1. Tydligen känsligt att här påpeka att det är USA:s krig som skapat en stor del av flyktingströmmarna till Sverige och som mördar folk med drönare utan urskillning. Ja, medias makt är stor som lyckats få de flesta att tro att krigen i världen beror på någon sorts naturlag när det är terror-religionen islam och dess förhållande till USA som dragit med Europa i träsket med alla migranter.

   1. Det spelar ingen roll vem gör eller gjort vad krig har och kommer alltid att skapa flyktingströmmar, duktiga och tuffa Sverige ställde ju upp med JAS plan när Libyen skulle förändras till det bättre och hur gick det ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: