”Ungdomar” spottade på bibliotekspersonal


BROTTSLIGHET. Personalen på Hässleholms Stadsbibliotek tvingades utlösa överfallslarmet på torsdagseftermiddagen då sex ”ungdomar” betedde sig illa, spottade på personalen och sparkade på datorer enligt Rickard Lundqvist, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

När polisen väl kom till platsen hade de dock lämnat lokalen.
– Vi har sökt i närområdet men inte hittat dem.

Polisen upprättar en anmälan om ofredande. I nuläget finns det ingen misstänkt i ärendet.

Skånska Dagbladet

Pettersson konstaterar att polisen ljuger. Självklart har de misstänkta men de vill inte säga vilka det är som visar sin tacksamhet…


20 responses to “”Ungdomar” spottade på bibliotekspersonal

 • Missnöjd

  Dessa spottare borde slås på käften över munnen så att de aldrig ska kunna öppna smutsiga igen sedan. ..
  är så förbannat att jag skulle slå sönder varannan ben att dessa parasiter aldrig kan stå på benen igen.
  Sedan dess blir Sveriges befolkning lämnat i lugn och ro.

  Det här gäller Baghdad Malmö
  som jag har döpt om.

  Även alla städer med gäng kriminalitet
  borde få den här kuren.

  Slå sönder varenda idiot blått och grönt samman.

  Gilla

 • ruben

  De lämnar ju sitt DNA frivilligt i spottloskor, så det är bara för polisen göra sitt rutinjobb och sedan samla in dem för lämpliga åtal. Vad sägs om hatbrott mot viktiga demokratiska anläggningar och dess personal, som bibliotek är bra exempel på? Det borde räcka väl till utvisningar på livstid, varför inte så att deras familjer får följa med på köpet?

  Gilla

 • Albert

  Förmodligen handlar det hela om ett missförstånd.
  Att spotta på någon kan ju ha en helt annan betydelse i de primitiva kulturer de kommer ifrån än det har här för oss. Kanske bara ett vänligt sätt att uttrycka sin uppskattning, eller säga hej? De kanske sparkade på datorerna i tron att det skulle få igång dem? Eller för att de ”elaka” bibliotekarierna spärrat dem mot porr? Hade de kanske missat att ställa ut den senaste Fib-Aktuellt i tidningshörnan? Fick de inte sina vapen igenom metalldetektorn? En knarkuppgörelse eller gruppvåldtäkt som gått fel? Socioekonomiska faktorer?

  Alla minns väl hur tråkiga biblioteken kunde vara förr i tiden. Idag har de blivit till riktiga äventyr. Man vet aldrig vad som väntar bakom nästa bokylla. Lite som att kliva in i en kriminalroman, LIVE! Och allt detta tack vare våra omtänksamma politiker, som verkligen värnar om Sverige och oss som bor här! ”Mångkultur gör moll till dur” som Stefan Löfvén brukar säga.

  Gilla

 • Torleif

  Bibliotekarier är bögar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  När ska bibliotekspersonalen sluta upp med att vara dumma och kränka stackars missförstådda och traumatiserade importerade framtida pensionsräddare ?
  Dags att skicka personalen på mångkulturell charmkurs !!!!!

  Gilla

 • ossie

  Lätt att gömma sig bland de andra blattekräken.

  Liked by 1 person

 • verklighetochsanning

  alla muslimer som vägrar assimilering till svenska samhället ska utvisas. Svenskt medborgarskap spelar ingen roll

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ska och ska !
   Men om ingen vill ha dem tillbaka eller Sveriges vurmare av månkultur inte vet var pensionsräddarna kommer ifrån vilket de ju oftast själva av någon anledning inte vet, till vilka länder ska de då utvisas ?
   Nej, idiotiska dumSverige lär få behålla sin perfekta import.

   Gilla

 • per22

  Batikhäxor på våra bibliotek.
  Eftersom ni oftast varit vänstersympatisörer och därmed starka förespråkare för det mångkulturella samhället, bör ni rimligen vara mer än nöjda med den ovan beskrivna utvecklingen. Så varför gnälla nu när verkligheten har hunnit ifatt er.

  Liked by 1 person

 • Ståfräs

  Helt OK eftersom personalen till 100% är PK och njuter absolut av mångfalden.

  Gilla

 • Magnus 2

  Folk som inte kan läsa ska inte vara på biblioteket. Varför måste dessa ungdomar söka upp platser för att provocera och hota andra människor. De har inte i ett civiliserat samhälle att göra. De är på tiden att stå upp för de Svenska samhället och accepterar inte dessa individer de så får regeringen hitta ett annat passande land åt dom så vi får lugn och ro i våran vardag. Politikerna är ytterst ansvariga för att skydda den SVENSKA befolkningen och allt annat är landsförräderi.

  Gilla

 • Lena

  Märkligt att bibliotekspersonalen reagerar nu, det har varit så olustigt att vistas på en del bibliotek under mycket låååång tid . Smutsiga toaletter, högljutt med vrålande främmande långväga besökare, dessutom hotfulla.
  Det blir väl bara att stänga ytterligare en del av kultur, personalen får söka andra uppgifter att försörja sig med.
  För inte har ni väl tänkt att ha det öppet för dessa våldsverkare ?

  Gilla

  • eva

   Biblioteksmänniskor är ett tåligt och mot allmänheten urskuldande släkte. De flesta som arbetar på bibliotek är mångkulturförespråkare. Om inte så är i alla fall grupptrycket från de flesta i personalen stort samt det faktum att man har kommunen som arbetsgivare ytterligare en orsak att inte reagera eller i alla fall visa var man står hämmande.
   Biblioteksfolk må vara rappa i att hitta önskade titlar och var de står i hyllorna men när det gäller mångkulturens avigsidor tar det tid innan det tränger in.

   Liked by 1 person

 • Jag

  Massimporten av MENA-individer visar sitt ansikte på samtliga nivåer i ett samhälle.
  Tusen tack våra förrädare till sjuklövern-”politiker”.
  Ni bidrar till otryggheten överallt i Sverige.

  Liked by 2 people

  • swedengoodbye

   Import av kriminella element, slappskalle-afrikaner och jihadistkrigare ska stoppas helt och hela apparaten ses över och stängas ner i fem år för att sen räkna på hur man tjänade eller förlorade på det stoppet. Jizzes vad pengar vi skulle ha till våra äldre, skolan och bostäder åt svenskar

   Gilla

 • swedengoodbye

  Vilken tur man inte råkar ut för något sådant, för då hade man suttit på Kumla nu!!

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   På odisciplinerade hotell Kumla ?
   Bättre kan man inte sitta om man vill ha fri mat och husrum väl tilltagen dygnetrunt service välfyllda kylar och frysar, fri tandvård, sjukvård utan att behöva stå i kö ersättning för att delta i någon erbjuden löjeväckande icke tvingande sysselsättning arbetsplikten är numera bortagen det var för inhumant, träning och promenader besök av nära och kära i fina besöksrum eller besökslägeheter med övernattningmöjligheter för fånge + anhöriga m.m m.m och detta ställe kallas patetiskt för ett fängelse !!!!
   Som fångvaktare i nu snart 35 år så vet man att dagens patetiska och ynkliga lekstuga innanför murarna tyvärr fungerar precis så här vilket det inte gjorde när man en gång i tiden började i fångvården, då var det ordning och reda dåtidens kriminella visste sin plats till skillnad mot dagens totalt respektlösa hotfulla hånskrattande kriminella parasiter som bara kräver och fått lära sig att de bara har rättigheter.

   Liked by 1 person

   • swedengoodbye

    Jo du har rätt i mycket av det du skriver

    Gilla

   • swedengoodbye

    Svensk anstaltsmiljö är helt åt helvete för likt hotellvistelse, tänk de som kommer från Mellanöstern och åker in här, de skrattar ju högt åt oss – idioterna som via fängelse ger dem en miljö 100 gånger bättre än den frihet de hade i ex. Irak. Det måste ändras då livstid blivit ett slappt sittande och spelandes på tevespel. De lagar egen mat på myskvällar, de får besök i enheter likt villor, de får snabbt permissioner, frigång och det knarka mer än ute i det fria, fy fan. Lite måste det ju svida, det var ju en gång skapat för att avskräcka

    Gilla

 • Jhonsson

  Denna tupén pensinsräddare skall med sin övriga familj sändas tillbaka till den plats de ursprungligen kom ifrån.
  Eventuellt svenskt medborgarskap skall återkallas.
  Vi behöver inte denna sortens individer.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: