Majblommans pengar gick till burkinis för barn


ISLAM. För en vecka sedan skrev vi om att Hässleholms kommun köpt in Burkinis till småflickor. Det var lite fel, det visar sig att det är Majblommeföreningen som köpt in och lånat ut till skolorna. 

I Hässleholm har skolever kunnat låna heltäckande baddräkter, så kallade burkinis, inför simundervisning. Det efter att Majblommeföreningen köpt in tre exemplar som skolorna haft hand om att låna ut.

I veckan meddelade kommunen att skolorna inte längre ska stå för utlåningen, eftersom man påverkats av den kritiska debatten. I fortsättningen får elever som vill använda burkini själva ordna det.

-Pettersson undrar hur svårt det kan vara för kommunen och Majblomman att förstå att småflickor ska leka och ha skoj även när de lär sig simma. Tioåringar ska inte behöva oroa sig över att visa hud.

Det är otroligt att vuxna i Sverige ägnar sig åt grov sexualisering av små flickor för att blidka muslimska medeltidsprofeter…

Majblomman svarar inte på frågor…

Majblomman har kommenterat…

Om Majblomman på bloggen…

Vänsterpartist vill köpa in tio burkinis till simhallen


21 responses to “Majblommans pengar gick till burkinis för barn

 • ”Ungdomar” spottade på bibliotekspersonal | Petterssons gör skillnad!

  […] Majblommans pengar gick till burkinis för barn  […]

  Gilla

 • mari

  Här köps inte flera blommor. Allt är skändat i riket utom kriminella IS anhängare. Dom vaggas till sömns av fanatiska Vänster sympatisörer dvs S,Mp o V

  Gilla

 • centurion

  Minderåriga räknas som vuxna. Då går åldern UPP ! 30-åringar räknas som barn. Då går åldern NER ! Kärringar i övre medelåldern, med behov av pensions-pengar räknas plötsligt som urgamla. Då går åldern UPP igen ! Maken till TRAMS ! Omvärlden skrattar brallorna av sig.

  Gilla

 • centurion

  Mia, Försök att förstå. Burka, burkini, nicab och allt vad det nu heter, har egentligen inte något att göra med klädsel. Det är helt enkelt en fråga om FÖRTRYCK från mannen/mullorna mot kvinnorna och tydligen även BARNEN.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Då kan man med gott samvete sluta köpa majblommor.

  Gilla

 • centurion

  Vi svenskar verkar vara världsmästare i godhet och bekräftelse-behov. Det ordnas insamlingar och galor till både kreti och pleti. Allt för att ge sken av att vi är något som vi ej är. Sen visar det sig allt oftare att syftet är att höjdarna vill sko sig. Eller att ändamålet är något helt annat än vad som sagts. Dessutom blir det ju väldigt nedlåtande mot den slutliga mottagaren (om nu sådan finnes) att vi utgår ifrån att de är helt handlingsförlamade själva, och ej istånd att klara sig själva.

  Gilla

 • Kent

  Inga mer majblommor för mig.

  Gilla

 • Argus

  Man kunde ge sig f., den på att det var en kärring i ledningen för Majblomman.

  Gilla

 • centurion

  Vad är det för jävla pedofil-fasoner; att se småbarn som sexobjekt. En vedervärdig inställning som ska bestraffas hårt ! Usch och Tvi !

  Gilla

  • Mia

   Inte småbarn, det gäller tjejer på högstadiet.

   Gilla

   • Mr Q

    Mia;
    Så enl. din mening skall dessa småtjejer behandlas som sexobjekt !!
    Eller varför anser du att de skall ikläda sig ett tält ?

    Gilla

   • Mia

    Pettersson skriver 10-åringar och centurion kallar den småbarn, därför förklarade jag att det handlade om elever på högstadiet.
    Och det får du till att jag tycker de ska ikläda sig tält.
    Jag tycker ingen ska behöva klä sig så.

    Men nu krävs det att de gör ett simprov för att få ett betyg i idrott och det är tydligen viktigt att inga betyg saknas när de ska söka till gymnasiet.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Om du nu tycker ingen ska behöva klä sig i dessa dräkter men ändå försvarar att det krävs för att få betyg . Hur förklarar du det ??? Gärna förklarar vad du tycker som är bra med våran regering och vad som funkar bra i vårat land ??? Förklara gärna hur du tror närmsta 10 åren kommer se ut i vårat Sverige ??? För du måste ju ändå tro på det du röstar på !!! Förklara gärna med vad du ska säga till barn och barnbarn också , för det kommer du/ni garanterat att få göra !!!

    Gilla

 • Bajen666

  Här är en bra anledning till att jag inte köpt en majblomma på minst 10 år, stackars barn som tror att nåt gott blir gjort när dom säljer dessa blommor.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är val om ett år. Vi får hoppas att väljarna ser till att byta ut Hässleholms kommunalpolitiker, som bestämt att dessa pengar skulle användas till att köpa bikinis.
  Och varför köper man inte vanliga baddräkter och badbyxor till alla andra besökare?
  Nyadeln behöver inte ta för sig, de serveras av våra politiker.

  Gilla

 • age

  Jag har köpt min sista majblomma!

  Gilla

  • Ulli

   Jag också, helt sjukt

   Gilla

  • Joy

   Jag också, age! Inte trodde jag de stödde kvinnoförtryck! Jag kan förstå deras agerande på sätt och vis, men det är de muslimska föräldrarna som sätter barnen i kläm, inte svenskar! Det går aldrig att vinna över islams utbredning i Sverige, det är kört!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: