Burkinis till småflickor

Hässleholms kommun har köpt in burkinis så att muslimska småflickor ska kunna delta i skolornas simundervisning.

Krypandet för islam fortsätter och vad sägs om följande motiveringar?

”Vi vet att det finns elever som inte kan delta i simundervisningen utan mer täckande klädsel”

”Vi hade problem med vattenkvaliteten så därför ställde vi krav på skolan att om elever ska kunna bada i våra badhus måste de ha baddräkt, shorts eller burkinis”

”Många badade i sjalar och kläder och då kommer trettio miljoner bakterier i vattnet ifrån svett, smink, avföring och allt annat som man bär med sig ner i vattnet”

”I grunden förutsätter man ju att de som ska bada har tagit med sig badkläder. Det ingår ju normalt sett. Men jag tycker inte att det här är konstigare än att det finns annan idrottsutrustning att låna”

Den motivering som ändå sticker ut är att vissa elever inte kan delta i simundervisning om de inte får täcka hela kroppen. Vem säger att dessa små flickor inte kan lära sig simma utan burkini? Jo, religionen islam och den religionen kryper sakta men säkert ned i varje liten vrå i det svenska samhället.

Norra Skåne

Denna fråga har skickats till ansvarig.

Hej Rolf

Jag läser på nätet att du försvarar kravet på att små flickor ska tvingas bära heltäckande klädsel för att få chansen att lära sig simma.

Innebär detta att du försvarar de religiösa kraven, för det är ju dessa som styr också små barns liv.

Anser du därmed att religionen ska styra över reglerna istället för att reglerna styr över religionen?

I ett badhus nära dig.

18 thoughts on “Burkinis till småflickor

  1. Den islamistiska infiltrationens opportunistiska medlöpare finner alltid någon förevändning att hänvisa till i normaliseringsprocessens anda, och tvekar inte inför att ställa sig till den psykopolitiska operationens fulla förfogande.

    Anser man sig urståndsatt att iaktta de regler och förordningar som värdlandet och dess institutioner praktiserar, bör man allvarligt fundera över om man hamnat på helt fel halvklot och huruvida man bör förflytta sig från den västerländska hemisfär man endast finner tusen och ett skäl att anföra klander mot.

    Absurditeter av allehanda slag torgförs som naturligt servicetänkande, då det i själva verket handlar om att successivt retirera inför det importerade kravmaskineriets alla baksluga påpekanden – trots att denna överdrivna eftergivenhet går stick i stäv med den radikalfeministiska stormaktens ståtliga tillkännagivanden om jämlikhet och lika villkor.

    Den generellt tillämpade och mycket olycksbådande flexibilitet vi nu bevittnar, där staten kapitulerat inför de allt annat än samhällstillvända krafter som satts i omlopp, är de facto helt oförenlig med en självständig europeisk nations traditionella praxis.
    Andreas.

  2. Det är ju till att spotta skattebetalare rakt upp i ansiktet samt stöld av statens egendom. Om man nu definierar staten som dess invånare så är det till att betrakta som svinn eftersom större delen av personer som bor här i Svea Rike inte vill att deras surt förvärvade skattemedel skall gå till att främja en medeltida reaktionär kultur och gå dess anhängare till viljes.

  3. ”Kan inte delta?!” Jäkla trams! Vägrar föräldrarna av religösa skäl, så dra in barnbidrag, soc osv! Då är det bara att välja; anpassa er eller åk till ett muslimskt land!
    Vad blir nästa krav? I den här takten har vi sharialagar inom 10 år!

  4. Vad är det för namn på mitt land i dag.
    Messarnas land var det än vän till mig som sa.
    Det är nog så.

  5. Lyssna på Walid Shoebat han är själv fd muslim och Plo terrorist och född och uppvuxen i mellanöstern,han har gedigen kunskap och erfarenhet och säger att man måste se på islam ur ett mellanösternperspektiv för att förstå,det går inte att se dem som lika oss som har västerländska värderingar,demokrati,yttrandefrihet ( inskränks mer och mer) mäns och kvinnors lika rättigheter detta existerar inte inom islamska ideologin.
    Det är sharia som införs steg för steg .Islam är inte en religion det är ett ideologiskt totalitärt politiskt system med sk religionsinslag.Islams totalitära politiska system gömmer sig bakom en fasad av religion för att islamisera hela västvärlden genom att använda sig av västs sk religionsfrihet och demokrati och yttrandefrihet.Islam är en extremt kvinnofientligt system där kvinnan måste underkasta sig mannen ,kvinnans värde är hälften av en mans värde,kvinnan måste täcka sig pga att de muhammedanska männen inte kan reglera och tygla sina sexuella lustar.Det råder stor okunskap bland svenska folket på detta område och då är det lätt att låta sig luras och förledas.Allt handlar enbart om att förtrycka,förminska kvinnan inom islam då hon tvingas gå klädd i spöktält/hijab.Vi i väst skall inte hjälpa de muhammedanska männen att förtrycka sina kvinnor genom att godkänna sharialagar implementeras här stegvis.

  6. Jag har vid varje besök på badhuset noterat att de unga ”pensionsräddarna” aldrig duschar av sig innan de går ut till bassängen.
    De tar på sig shorts, blöter sig i duschen för att ge sken av att ha tvättat sig, och går sedan ut och berikar bassängen med massor av bakterier…

    Inte konstigt att det är ”problem med vattenkvaliteten”…

    För mig som svenska är det en självklarhet att duscha av sig innan bassängen, och det vet mina barn också.

    Tyvärr är det inte lika självklart för de ”välutbildade”!

    • Svenska lagar och reglar gäller för dig och mig, men inte för sand negrar från Nord och Öst Africa inkl. mellan östern.

    • Svenska lagar och regler gäller i Sverige MEN enbart för den Svenska befolkningen. Alla andra har särregler.

  7. Man blir inte förvånad längre,var är feministisk regering eller FI men dom protesterar inte.Kavesa , dinamarka kan ta på sig burka eller hijab.Mvh Adolf

    • Adolf, jag är förvånad över att dessa kvinnliga politiker inte själva går runt i burka som föredömen. Då slapp vi också se dem.

Kommentera