Stäng

Det som är bra för Amir är bra för Amir

INVANDRING. Vår vän Amir Nabizadeh är tillbaks från sin skattefinansierade semester i det land han flydde ifrån, Iran, där han hälsad på sina föräldrar och syskon i den familj han inte hade när han sökte asyl som ett ensamkommande flyktingbarn från Afghanistan. 

Det som är bra för Amir är bra för Amir. Det är därför han tog sig till Sverige och rundande av sin ålder neråt för att få tillgång till “smörgåsbordet”.

Och efter några etableringssår i Sverige åker på semester till “Fick hat och hot från olika hållet” landet han flydde i från.

Nåväl, Nu ska Amir och hans kollegor börja betala mer skatt än svenskar. Att Amir och de andra ensamkommande kostat 1 miljon per person och år verkar inte ha gått fram. Inte att de som ljugit om sin ålder  och ”blivit barn” dessutom är betydligt dyrare för skattebetalarna är vuxna har de inte fattat.

-Pettersson hoppas att Migrationsverket drar in Amirs uppehållstillstånd, han har inget flykting- eller skyddskäl eftersom han kan åka hem till Iran på semester.

Om Amir Nabizadeh på bloggen…

20 reaktioner på “Det som är bra för Amir är bra för Amir

   1. Ja, men de har den attityden med sig och den eldas på av en massa svenska hjon som bräker i kör för deras skull.
    Det märktes inte minst i videon där en svensk man står upp emot dem och säger precis hur saker och ting ligger till och vad han tycker och tänker om det, helt ensam och omringad av ett helt gäng som står och hånflinar åt honom.
    Där stod en massa svenskar och inte minst svenskor och rabiat käftade emot honom och påtalade om att en miljon svenskar stack minsann till Amerika.
    Detta tar man som intäkt och läxar upp en annan svensk om när faktum är att vi etniska svenskar som lever i dagens Sverige är ättlingar till alla som aldrig lämnade landet utan stannade kvar och kämpade för sitt dagliga bröd.
    Vi är alltså icke skyldiga.

 1. Jag tror Amir är en turnerande standup-comedy show som reser runt i världen med sitt nya uppehållstillstånd, med olika åldrar och bakgrunder varefter det passar, bara för att provocera och driva med systemet!

 2. De ljuger om allt!
  Vårt invällarverk går på allt!
  Vi betalar allt!
  Vi bjuder på allt!
  Snart är vi av med allt!

  ”Grannsamverkan mot brott” måste börja
  rätta till felen!

  1. Har någon räknat på hur mycket extra det kostar att dessa ”barn”
   får pension flera år tidigare än vad vi svenskar får?

   Härligt för dessa all-inclusive gäster att bli pensionär vid 62 – eller
   Ta ta ut föridspension redan vid 59 års ålder!

   Gratulerar alla ni unga som ska betala för dessa gratisgäster!
   Vi åldringar klarar oss ifrån det problemet!
   Ha, ha! Rätt åt alla döskallar (87% av befolkningen), som har
   röstat för den här katastrofen! …. !

 3. Märkligt nog är det en stor mängd av dem, som flytt sitt hemland med ”livet som insats” åker dit på semester, så fort de fått sitt svenska uppehållstillstånd eller medborgarskap. Dessa framstår ju för den klartänkte som bedragare. För inte är det väl mindre farligt att åka till sitt gamla hemland, om man har ett svenskt pass att vfta med. Eller?
  Dags att återkalla medborgarskapet och i stället ge dem en enkel biljett till sitt forna hemland.
  Det är sedan länge dags att sluta dalta och hyckla.

 4. Fattiga pensionärer är skit förbannade på dig.
  Stanna nu i Iran du är inte välkommen i detta land mer.
  Du är satans lögnare.
  Selma

 5. Om PUT-skyddet är så bra som denne mytoman är levande bevis för, en möjlig lösning för ett världsproblem vore då att ta emot och förse alla flyktingar i världen med svenska PUT och sedan skicka dem tillbaka till sina hemländer?

 6. Väldigt tafflig svenska trots flera ungdomsår i landet. Vem vill anställa den här figuren till ett riktigt osubventionerat arbete?

  1. Han och Fatemeh vill inte jobba – de har inte kommit till Sverige för att jobba – de mår inte bra av det. Fy faaaan !

 7. FI o Feminister betalar gärna allt för att sådana baaarn som Amir skall få njuta i Sverige o åka ”hem” till landet dom flytt ifrån. Läste att var 3 kvinna inte kan leva på sin pension, va, va, konstigt. Stort grattis!!!, det har ingenting med invandringen att göra!

  1. Vi kvinnor ska ju stanna hos våra män, inte skilja oss, Reinfeldt – politiken. T o m den inställningen har byggherrar, de ser en familj med två inkomster, inte skilda män och kvinnor i varsin lägenhet.

   Har hört denna attityd också i en förhandling i Hyresnämnden, så det är inte mina fantasier. Då var det t o m en man som fick på nöten av byggherrens advokat, mannen var nämligen ensamstående med en dotter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: