Stäng

”Blattealibi åt högermedierna”

ISLAM. Mustafa Al-Sayed Issa är en flitigt anlitad föreläsare av skattefinansierade Ibn Rushd, tidigare ordförande för Sveriges Unga Muslimer, ”Syrienkännare och människorättsaktivist” på SVT, försvarare av den socialdemokratiske islamisten Omar Mustafa – som nu är rektor för just Ibn Rushd.

Från Mustafa Al-Sayed Issas Facebook, gubben i mitten är hans far som nyligen dog martyrdöden i Syrien och jag antar att de andra också är martyrer.

Ja, islamiseringen av Sverige flyger tryggt under Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Centerpartiets vingar.

”Svensk” islamist blev martyr i Syrien, skrev vi om tidigare. Det var mest om pappa Tarif al-Sayyed Issa, men även en del om hans söner. 

Hanif Balis Twitter och om varför Mustafa Al-Seyed Issa, kallar Nalin Pekgul för ”blattealibi åt högermedierna”

-Pettersson läser dock inget om mussarnas näthat i Expressen men de är väl fridlysta…

1 reaktion på “”Blattealibi åt högermedierna”

  1. För att få en djupare kännedom om hur islamisterna erövrar Sverige så följ bloggarna ledarsidorna.se och Rebecka Weidmo Uvell. De båda följer var och en på sitt sätt hur islamisterna arbetar sig in i samhället, aningslöst stödda av 7-klövern. Senaste exemplet har vi nu med C och Solna tingsrätt. Också bloggen Det goda samhället har artiklar som ofta rent allmänt tar upp en politisk/filosofisk fråga men där de som diskuterar ofta drar in islam och dess påverkan på västvärldens länder. Katerina Janouch skriver på sin blogg mer specifikt om kvinnorelaterade frågor och hedersförtryck.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: