Stäng

En av Sveriges bästa tidningar

MEDIA. Sörmlands Media och Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning har nominerats till två tunga priser. Och det är den granskande journalistiken och de digitala satsningarna som lyfts fram.

– Det är en ära att vara nominerade i de två tyngsta kategorierna, säger Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare på Eskilstuna-Kuriren.

-Pettersson är imponerad. Eskilstuna-Kuriren liksom Södermanlands Nyheter skriver en hel del om Petterssons blogg. De har kallat oss rasister, nazister, främlingsfientliga, invandrarfientliga och det ena med det tredje.

Dock har E-Kuriren en politisk redaktör i Arnstadklass, Alex Voronov, som hatar svenskvänliga debattörer och vill använda våld mot oliktänkande och tycker att politiker inte ska prata öppet om problemen med invandring. Läs HÄR om sovjet-ugandiern.

Eskilstuna-Kurirens helvita redaktion som kämpar för mångfald och mot rasism.

Det enda vi vill är egentligen att samhället ska se ut som Eskilstuna-Kurirens redaktion, det vill säga helvit. Jag kan till och med acceptera det som EK, KK och SN inte gör. Invandrare som arbetar och sköter sig.

Som vanligt tror de så kallade journalisterna att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Sörmlandsmedia äger Eskilstuna-Kuriren, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter.

SN skriver gång på gång att vi är en rasistisk blogg. Det spelar tydligen ingen roll vad domstolarna säger…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran 8:an är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

26 reaktioner på “En av Sveriges bästa tidningar

 1. Katerina Janouchs nya bok ”Bilden av Sverige” (Palm Publishing).

  Läs de två kapitlen ”Jag blir en bråkstake” och ”Jag kräver Wolodarskis avgång” från nya boken ”Bilden av Sverige”.

  Här gör Katerina Janouch upp med SVT:s Kulturnyheterna och Peter Wolodarski. Men det handlar också om att aldrig vika ner sig.

  ”Jag har aldrig funderat en enda sekund på att vika ner mig. Jag hatar det där pudlandet.”

  https://nyheteridag.se/utdrag-katerina-janouch-nya-bok-bilden-av-sverige/

 2. Hur många liv har nazister på sitt samvete i Sverige? Så vitt jag vet NOLL. Hur många liv har läkemedelsindustrin på sitt samvete? 1000 tals. Ändå skriver SN enbart om det ofarliga. HUMORISTER!

 3. https://mobile.twitter.com/skogkar/status/876081186963161088

  Om detta har Ekuriren knappt ägnat en spaltcentimeter… Det går bra att göra reportage om ”trollfabriker” och ”rasism” vilket gör att likvärdiga människor som sitter i samma lilla bubbla klappar dem på ryggen och nominerar dem till ”bästa blaskan”… men att skriva om hur de blir hotade av importerade knarkhandlare, får sina bilar vandaliserade, hotade av moskébesökare, utsatta för stenkastning och valde att inte åka till vissa områden på hemmaplan – där grundorsaken vore av ”fel värdegrund” att prata om – då är de tysta som små möss.

  Granskning Sverige och facebooksidan för decsom stpr upp för Sverige kunde de hänga ut grundligt med namn och bilder – men när det t.ex gäller salafister från den radikala Al Rahman-moskén i Nyfors, då åker stora pixelmaskinen fram och inga djupare gräv görs.

  https://www.ekuriren.se/nyheter/har-poserar-den-utpekade-jihadisten-med-vapen-i-eskilstuna/

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=6713998

  Typexempel på när ”innegänget” på skolan skall rösta fram bästa eleven – och de nominerar givetvis bara elever från samma innegäng.

 4. Socialistisk National har etniskt rensat redaktionen? Vi andra måste gå i skolan med sunni + shia

 5. Visst är dom tuffa. Vi förbjuder några nazzar att spela badminton i Vrena. När jag sen matar dom med rena skandaler inom psykvården så törs dom inte skriva eller ta in insändare på detta tema. Kan nämna här att 23/3 kommer en interpellation från Margareta Larsson att besvaras i riksdagen. Den handlar om korruption inom läkemedelsindustrin o läkemedelsverket. Jag VET genom info inifrån att mutor betalats ut till läkare och vilka som betalt dom. Det vill inte SN gräva i. Sverige är sämsta västland i världen på psykvård. Beror på överförskrivning av psykofarmaka. Googla på Peter Götze så förklarar han på fem minuter vad som är fel o vad lösningen är. Antibiotika skrivs det mycket om men inte psykofarmaka. Mygel, ja VISST.

 6. Den helvita redaktionen är visst inte mycket för Mångfald, precis som på Expressen o Aftonslasken och många andra redaktioner? Förvånad?? nej så brukar hycklare va, man är experter på vad andra ska tycka o tänka, men det gäller inte dem själva!

 7. EGENTLIGEN……………Vem bryr sig????
  FFIB………..Föreningen För Inbördes Beundran

 8. Paulina Neuding är chefredaktör för Kvartal och skriver mycket bra om ämnet, som delar upp ”folk”.

  ”Debatten mellan polismannen Peter Springare och Advokatsamfundets generalsekreterare Anne Ramberg är bara det senaste exemplet på hur diskussionen delas upp i insiders och outsiders.

  Otränade debattörer riskerar att uttrycka sig på ett sätt som för tränade debattörer signalerar att de inte hör hemma i gemenskapen – och den uppdelningen sker till stor del efter linjer av klass och social status.”

  https://kvartal.se/kommentar/springare-uppenbarligen-inte-en-av-oss

 9. hahaha..
  Jag ville skicka ett Grattis till Kommunist-Feministerna med min Spray mail. Det gick inte.
  Gick in på spray.se support/driftstörningar … Stod ingenting om att Spray mail har driftstörningar.
  Jag Tror att deras driftstörningar ligger i deras Tjocka skallar.
  AFA, Expo, Polis, Säpo… …Alla Vänsterns lakejer… Kom och försök plocka !
  Jag ställer gärna upp som Martyr.
  Speciellt om några AFA svin kommer… Jag är Alltid förberedd!

  1. Jag jobbar som byggare varje dag och är Allmänt förbannad!. 100 kg muskler och 2 hårda nävar kan haschrökande AFA-svin försöka med…Jävla fjollor.!

  2. Spray har krånglat länge nu, och inte svarar de på mail om störningarna heller. Inte ens efter påstötningar.
   Jag har bytt från dem till gmail så man har fungerande mail.

 10. Jag passade på att kika in på KK (= Katrineholms-Kuriren) som ingår i tidningskoncernen Sörmlandsmedia där också Eskilstuna-Kuriren och Sörmlands Nyheter ingår.

  Jag hittade ett par riktiga godbitar som saknade betalvägg och därför gick de att läsa gratis precis som hos Petterssons eminenta blogg där allt är gratis och reklamfritt. Här är det jag hittade på KK.

  Ledarartikel, som handlar om en Liberal kommunpolitiker i Katrineholm som varit mycket frispråkig och postat främlingsfientliga inlägg på Facebook om bl a asylsökande muslimer mm. (Publicerad den 22 februari 2018) Klicka på länken och läs gärna själva om skandalen:

  https://www.kkuriren.se/ledare/liberalerna-ska-ledas-av-liberaler/

  Nästa är en krönika signerad av vår bekanting Alex Voronov. Han skriver bl a

  ”Invandring är nyckeln till framgång. Katrineholms kommun har nu över 34 000 invånare. (Publicerat 2018-02-21)

  Voronov är lyrisk över befolkningsökningen i Katrineholm och svamlar om framgång för Katrineholm tack vare invandringen. Men han missar helt att med bärande faktauppgifter berätta vari de påstådda s k framgångarna består.

  Alex Voronov ger också en liten känga till kommunalrådet Göran Dahlström (S) för att i tid och otid ha kritiserat den stora invandringen till kommunen. Voronov förmådde inte presentera några underbyggda faktauppgifter om varför invandringen av nästan 800 nya invånare skulle ha några fördelar. Läs gärna hela krönikan på länken nedan:

  https://www.kkuriren.se/kronikor/invandring-ar-nyckeln-till-framgang/

  1. polisen och räddningstjänsten får nyanställa.
   Glasmästaren får mer jobb,våldtäktsjourena får mer och göra.
   Bara positivt i brakskit medias ögon .

   1. Äsch då!

    Sånt + c:a 40 personrån i Sörmland + kriminellas uppgörelser sinsemellan med dödlig skottlossning + handgranatsprängning mot polisstationen i Katrineholm mm mm …Ja, sånt betraktar sannolikt tidningskoncernen Sörmlandsmedias ledning … inkl krönikören Alex Voronov som varande enbart positiva effekter av invandringen vilken påstås vara nyckeln till Katrineholms s k ”framgång”.

    Ett exempel nedan … av många, många fler:

    Våg av äldrebrott i Sörmland – 40 drabbade på kort tid
    Sedan årsskiftet har 40 äldre sörmlänningar utsatts för bedrägeriförsök per telefon.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/85-aring-blev-uppringd-av-falsk-slakting

   2. Här ännu ett exempel (av många, många fler) på ”faktorer” som Sörmlandsmedias ledning … inkl krönikören Alex Voronov kanske betraktar som enbart positiva effekter av invandringen. Kan det vara sånt här som betraktas som nyckeln till Katrineholms (och eventuellt också Flens) s k ”framgångar”.

    Delcitat

    Man gripen för mordbrand – tidigare känd hos polisen

    Polisen har gripit en gärningsman som misstänks stå bakom gårdagens brand i Migrationsverkets anläggning i Flen.

    Det var inte så länge sen som han slog sönder akutmottagningen på Kullbergska sjukhuset, säger Jan Abrahamsson.

    Misstänkt för mordbrand

    Mannen är nu misstänkt för mordbrand och under dagen kommer det att hållas förhör med honom. (Publicerad 4 mars 2018)

    Slut delcitat

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/man-gripen-for-mordbrand-tidigare-kand-hos-polisen?cmpid=del:tw:20180304:man-gripen-for-mordbrand-tidigare-kand-hos-polisen:

 11. Tänk om de tilltänkta läsarna uppskattade dravlet de skriver. Detta pris är bara för inbördes beundran.

 12. Vem delar ut priserna som det talas om?
  Klubben för inbördes beundran?

  Det blir lika patetiskt som när P4 fick pris för de grävt så duktigt, fast i verkligheten var det Thoralf som gjort jobbet…

  1. Ja skall ett pris utdelas i deras spridningsområde,så bör detta utan minsta tvekan tilldelas Absurdistans bästa blogg…P e t t e r s s o n !

 13. Ljugande djävlar som prisar varandra; en händelse som bör stanna inne i lokalen. Det som händer bland onda, bör stanna just där. Leve demokrati!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: