Stäng

Postade skämtbild om islam på Facebook – nu riskerar hon fängelse

ISLAM. ”Efter att ha läst om IS övergrepp postade en 32-årig kvinna i Göteborg en skämtbild om muslimer på Facebook. Nu åtalas hon för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp efter att ha blivit DNA-topsad och utsatt för förnedrande polisförhör.”

Läs mer på Fria Tider…

P.S. Sharia_Non-Muslim_look_inside

År 2012 publicerade Petterssons nedanstående bild, vilket föranledde en anmälan för hets mot folkgrupp. Enligt polisen var det lokaltidningen som lämnade in anmälan.

Dåvarande chefredaktör publicerade samma bild, med motiveringen att visa att det fanns en blogg nära dig som regelbundet publicerar bilder och kommentarer som är grovt rasistiska.

Åklagaren var dock klokare än chefredaktören och slängde anmälan i papperskorgen.

Pettersson kontrade med ”Hjärnorna på SN”

-Petterssons har alltid undrat om det är islam som gör människor mindre begåvade eller om det är de mindre begåvade som blir muslimer…

27 reaktioner på “Postade skämtbild om islam på Facebook – nu riskerar hon fängelse

 1. Tror att kusingifte under flera hundra år faktiskt leder till sämre hjärnkapacitet !

 2. Vi är 1 promille av jordens befolkning och utrotningshotade men måste offras i ett bedrägeri och heltokigt experiment som vi tingas betala med vårt land och 67% av våra pengar till tokiga kriminella:
  https://youtu.be/REbeOFr6WjU

  1. Jag har länge sagt samma sak. Vi om några är en minoritet. Men så ser våra politiker inte på det.

 3. Den 32-årig kvinna har blivt DNA-topsad. Motivet är sannolikt att kartlägga varför Ada begiper mer än vad Kålle på polisen i Göteborg.
  Själv undrar jag om Mig-verket passfotograferar, fingeravtryckar och varför inte DNA testar alla som ansöker om asyl? Dessa DNA register blir en databas för att påvisa att de nytillkommna inte begår färre brott än ursvenskar

 4. Jag försöker så mycket jag kan att bli dömd för åsiktsbrott. Men jag lyckas inte. Hur gör man? Finns det en manual?

 5. Kanske ett bra tillfälle att samlas i ”folkgruppen”
  ”Grannsamverkan mot brott”?
  Besöket på rättegången kan då lämpligen att vår ”folkgrupp” har en diskret, vit halsduk eller något annat vitt runt halsen.
  Vi måste börja ta alla tillfällen att stärka vår ”folkgrupp”.
  Fyll på med förslag:

 6. Ett substantiv som rätteligen borde beteckna en viss religiös tillhörighet eller övertygelse räknas numera vara benämningen på ett folkslag enligt nutida svenska normer.
  Det här folkslaget är inte sena att själv dra förintelsekortet och fälla några krokodiltårar, något som får många svenskar att fullständigt gå i taket och vilja bränna vår blågula fana efter att ha spottat och trampat på den.
  Pinsamt och tragiskt.

 7. Att vi tycker folk ska utvisas och att Sverige ska stänga gränsen eftersom vi vill att Sverige ska vara just svenskt anses bland antirasister vara värre än vad Akilov gjorde på Drottninggatan i Stockholm.
  Det vi tycker, tänker och känner är värre än vad han gjorde.
  Så är antirasister funtade.

 8. Polisen frågar hur kvinnan ser på ett mångkulturellt samhälle, en sådan fråga hör inte hemma i ett rättssamhälle, det är upp till var och en att tycka vad man vill i den frågan. Hon publicerade några teckningar som är roliga och snälla mot muslimer, betydelsen är att islam är skit, dvs ideologin nedtecknad i koranen/sharia. Teckningen är relevant, hjärnan byts ut mot skit och det är en snäll beskrivning av denna HATIDEOLOGI VÄRRE ÄN NAZISMEN!!!
  Håll era skitiga fingrar ifrån folks demokratiska rättigheter!!!

  1. De har verkligen fått makt och inflytande över vår regering och riksdag och därmed våra myndigheter.
   Det märks.

 9. Det var bland det värsta jag hört. Det är värdigt Kina i sin jakt på oliktänkande. Det är ofattbart, osannolikt och fullkomligt sanslöst. Det är så illa att jag blir rädd att gå ut! Folk är ju fullständigt vettlöst i sin maktutövning.

  1. Skägget ser ditmålat ut. Lite Grouco Marx över det, hans mustasch var ju också ditmålad.

 10. Skrämmande men det kommer andra tider för poliser och åklagare som samarbetar med Miljödårarna och zåzzarna som bjudit in IS till Sverige….Den här polisen ska ha en spark i röven och åklagaren också!
  Självklart ska man ha rätt att kritisera en ideologi som ISLAM = SKIT som är 10 gånger värre än nazismen!!!

 11. Men när berikarna kallar tjejer, kvinnor, poliser, m.fl. för hora – då är det acceptabelt…?

 12. Räknas skämt om blondiner, norrmän, skottar och göteborgare också som hets mot folkgrupp? Nej självklart är det bara skämt om muslimer som leder till åtal!

  1. Givet vis är det skämt om Mussar som räknas som allvarligt, i hur många år har dom med Stockholms dialekt gjort sig lustiga över Skånska dialekter, och det är fullt tydligen tillåtet, det är nog därför som här dräller av Stockholmare på somrarna.

   Men skämta om Muslimer är tydligen inte okej, då sätts
   diskrimineringsindustrin igång på allvar, och ändå är det bland
   dessa man ser dom lägsta brotten, för att ta något, att
   sparka en tjej i ryggen så att hon handlöst faller ner från flera stentrappor, eller komma bakifrån och med full kraft slå en tjej
   i nacken så att hon faller ner i cementen osv osv.

 13. Sverige är inte längre en demokrati; måtta era steg därefter, backa upp varandra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: