Nej, du har inte rätt att sprida vilka åsikter du vill…Eskilstuna-Kuriren om Petterssons blogg


Nedanstående är en lördagskrönika av Eskilstuna-Kurirens chefredaktör Eva Burman och eftersom det är en krönika så är det hennes personliga åsikter, när hon nämner Petterssons blogg.

Nej, du har inte rätt att sprida vilka åsikter du vill…

I Sverige har vi yttrande- och åsiktsfrihet. Grundlagen finns för att du och jag fritt, utan påtryckningar från andra, ska kunna hysa vilka åsikter vi vill och även yttra dem offentligt i olika former.

Och just yttrandefriheten har vållat het debatt senaste tiden. Nazister tillåts demonstrera på gator och torg, de har monter i Almedalen och hatsajten Nya Tider deltar på bokmässan.

Och det är här åsikterna går isär. Om det är rätt eller fel diskuteras ändå upp på ministernivå. Att få yttra sig fritt är en bärande demokratisk princip. Men även yttrandefriheten har sina gränser, och det av goda skäl.

Den innebär visserligen att du har rätt att ha vilka åsikter du vill och du har rätt att framföra dem offentligt.

MEN:

– Du har INTE rätt att yttra dig offentligt OM dina åsikter strider mot lagen om hets mot folkgrupp.

– Du har INTE rätt att yttra dig offentligt OM dina åsikter är att betrakta som förtal eller uppvigling.

– Du har INTE någon självklar rätt att uttrycka dina åsikter i andras forum, eller publikationer. Däremot i dina egna.

Förra veckan kom så en dom som åtminstone jag har efterfrågat. Man har lagfört hat på nätet.

En man i 70-årsåldern har döms i Göteborg för hets mot folkgrupp efter att ha skrivit nedsättande om muslimer i ett kommentarsfält på facebook. Enligt åklagaren har mannen ”skriftligen uttalat sig nedsättande med syftning på trosbekännelse. Han skrev därvid Unga muslimer apor, en bra muslim är an död muslim”.

Inlägget postades i en stängd facebook-grupp med 4000 medlemmar. Men rätten menade att brottet inte kunde ses som ringa då gruppen var tillräckligt stor och dömde mannen till 12 000 kronor i böter.

Äntligen säger jag.

Äntligen har rättsväsendet agerat mot det vi kan se dagligen i sociala medier. Hets mot folkgrupp sker hela tiden, överallt, och inte sällan i grupper som börjar på Brottsplats…, Vi som står upp för…

Hets mot folkgrupp innebär att det är förbjudet att offentligt sprida uttalanden som hotar eller är nedsättande om en grupp av personer, med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

Lagen om hets mot folkgrupp kom till 1948 som ett svar på nazisternas massmord av judar, romer och andra minoriteter. Den har under många år haft marginell betydelse, i huvudsak då den nazistiska retoriken var för skamfylld och därför omöjlig att framföra. Men i dag, då de högerextrema krafterna åter börjat gro, är det viktigt att vi markerar mot hatet där det finns.

Och domen väcker känslor. Flera hatsajter har rapporterat om den, bland annat Fria Tider. Och på den högerextrema hatsajten Petterssons blogg spyr läsarna hat över domslutet. ”Att kalla en muslim för en apa är för snällt tycker jag … svin passa bättre” skriver en person under pseudonym.

Överklagas domen och mannen fälls igen i Hovrätten så har vi kanske ett prejudikat, alltså en rättspraxis. Då får näthatarna se upp. För på nätet finns det gott om underlag för åtal.

Åklagaren kan ju börja med att granska Petterssons blogg.

Eva Burman

-Pettersson avstår från att ha några synpunkter på ovanstående men kan berätta om när Eskilstuna-Kuriren påstod att jag spred rasistiska åsikter när jag skrev om en FN-rapport som dessutom hade varit med i Södermanlands Nyheter, en lokaltidning som ägs av Eskilstuna-Kuriren!

Yttrandefrihet och demokrati är svårt. Dessutom har åklagaren granskat Pettersson många gånger. Jag får i varje fall tacka för att chefredaktör Burman läser vår enkla amatörblogg och för reklamen.

Ni som kommenterar kan dock tänka på att följa bloggens regler, jag har ingen möjlighet att läsa alla kommentarer,

Lokaltidning påstår att FN och lokaltidningen sprider rasism

Eskilstuna-Kuriren frågar Pettersson

Eskilstuna-Kurirens politiske redaktör vill använda knytnävarna mot alternativmedia

Intressant är också att Södermanlands Nyheter, som ägs av stiftelsen Eskilstuna-Kuriren är fällda för grova publistiska övertramp när de bland annat kopplade ihop en företagsledare i Oxelösund med ”Fort-Nazi”, så Eva Burman ska ta det lite lugnt med nazistanklagelser mot andra…


55 responses to “Nej, du har inte rätt att sprida vilka åsikter du vill…Eskilstuna-Kuriren om Petterssons blogg

 • Hur mycket granskning tål Näthatsgranskaren? | Petterssons gör skillnad!

  […] Observera att man här inte enbart talar om “hat och hets”, utan även en självpåtagen uppgift att “komma framåt om just falska nyheter”. En av referenspersonerna man uppger är Eskilstuna-Kurirens chefredaktör, även denna person medlem i #jagärhär, och har som exempel jagat Petterssons blogg. […]

  Gilla

 • Jhonsson

  Att barnmorskorna utrustas med.verfallslarm på vissa sjukhus, beror väl på, att man minstäker, öatt det finns risk för att det kommer att födas en med våldsbenägna föräldrar.
  Så var det inte för 20 år sedan. Vad kan detta bara på.

  Gilla

 • En av Sveriges bästa tidningar | Petterssons gör skillnad!

  […] Nej, du har inte rätt att sprida vilka åsikter du vill…Eskilstuna-Kuriren om Petterssons blogg […]

  Gilla

 • Lagt lock ligger, men en tryckkokare kan explodera! | Petterssons gör skillnad!

  […] försöker små-påvar överallt bestämma vad som ska sägas och inte, nyligen visade Eskilstuna-Kurirens chefredaktör dåligt omdöme. Många medier har tagit bort kommentatorsfunktionen, insändare och andra åsiktsyttringar […]

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Trevligt att se att så många medkommentatorer känner sig manade att uttrycka sin ärliga mening och därmed skrida till den i samtliga avseenden utmärkta Petterssons försvar.
  Den uppmärksamme läsaren torde inte ha några egentliga svårigheter att ana den subliminala avund inläggets kavata antagonissa söker dölja bak förnumstiga pekpinnar avseende den demokrati och yttrandefrihet hon medelst den globalistiska häxkvasten de facto försöker sopa undan.

  Nota bene, mina rättsinnade fränder, samtliga alternativa nyhetsförmedlingar som oförtrutet söker ge en rimlig och faktabaserad gestaltning av tidens skeenden, definieras per automatik som ”hat” och uttryck för ”högerextremitet” – fantasilösa epitet som säger mer om de destruktiva samhällsaktörer som begagnar desamma, än vad alla dessa repetitiva anklagelser och tillmälen säger om de som alltjämt dristar sig till att navigera via klarsyn och sunt förnuft samt viljan att värna om det land vi känner som Sverige, och därför valt antiglobalisternas växande skara.

  Icke vid ett endaste tillfälle har undertecknad haft anledning att ifrågasätta redaktionens känsla för rent spel och verklig demokrati, där den rigoröst sakliga och välgrundade nyhetsrapporteringen fastmer konsekvent präglas av professionalitet och ansvarspolicy gällande det utbud man publicerar.
  Något man icke med den bästa vilja i världen förmår säga om globalistorganet Eskilstuna-Kuriren och dess moraliskt underkapaciterade och ogenerat manipulativa megäror.

  Förtäckta hot är däremot inget Petterssons ägnar sig åt, oaktat det i rättvisans namn kan förekomma vissa mindre genomtänkta kommentarer, formulerade av prenumeranter som styrs mer av spontan ilska än lingvistisk excellens.
  Tack för ordet 🙂
  Andreas.

  Gilla

 • BehindDoors22

  OT-off topic-
  den kulturmarxistiska regeringen i Sverige(s) vill bygga 9 nya städer där man vill ”förvara” migranter av olika valörer. Politikerna pratar om integrationsprojekt med detta men betyder endast att man bygger vidare på ”ghettofiering” i Sverige,knappast någon etnisk svensk kommer frivilligt att vilja bo där. Sverige håller på att delas upp i enklaver.

  –För att få plats med alla nya invånare i Sverige vill regeringen bygga nio nya städer i landet. Sammanlagt handlar det om 100.000 bostäder, meddelar regeringen på sin hemsida. Dessutom vill man blanda områdena och hålla hyrorna nere, för att skapa bättre ”integration”.—
  http://www.friatider.se/nio-nya-st-der-byggs-f-r-att-f-plats-med-alla-invandrare

  bild visar troende muslimer i NY City,Uza

  Gilla

  • ruben

   Jag kan inte tro det är sant. Skall Sverige bygga nya städer till muslimer och mena-människor utan kostnad för de som flyttar in. Vill svenska regeringen bygga bostäder och infrastruktur till en annan kultur, som inte respekterar svenska lagar och hatar EU-medborgare och vår livsstil. Skall svenska skattebetalare stå för kostnaden? Jag kan som sagt inte tro det är sant. Nu hoppas jag att nyval i mars är sant.

   Gilla

  • Luntan

   Fattar inte varför självständigt tänkande individer skall backa för inavlade & efterblivna som inte klarar av att utveckla eller bygga upp någonting. Men förstöra för sig själv och andra är tydligen OK?
   – Så, kan åtminstone vi som gjort vår värnplikt få ut våra vapen försvarsministern?

   Gilla

 • Mm

  Skräckslagen landsortstidning, skall hon börja stämpla när skattemedel inte kommer att gödslas över våra PK tidningar och ägarna lägger ner skiten

  Gilla

 • per22

  Eva Burman. Jag har full förståelse för att du känner aggression mot sanningsmedia som Petterssons Blogg och Nya Tider.
  Du upplever dessa som ett hot mot dig själv och din yrkesroll.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Läget är desperat för sanningen hinner upp dem. Det som står här och på andra olika bloggar är det som står i utländsk media och visas i utländsk TV som en normalrapport.
  Jag brukar rapportera här och Boko Haram har mördat i Nigeria, en attack i Irak. En till i Mellanöstern.
  Putin sa i förra veckan att man avlivat många Daesh och anser att de lyckats mycket bra.
  Jag råder henne och fler därtill att inte läsa de stora utländska drakarna för då kan hennes världsbild få en allvarlig törn. Ett citat från Fänrik Stål ang de nya medierna-den kulan visste var den tog. Hon kan googla detta och sedan anföra att de gamla svenska klassikerna ska censureras för att sätta saker i rätt perspektiv.
  Libyen drog upp många ur havet då läkare utan gränser misslyckats med sin människosmuggling.
  Ang det ökade antalet kvinnor som kommit är det unga flickor från Nigeria som ska användas inom prostitution sk trafficking. Det disk också utomlands hur man ska hjälpa dem och stoppa eländet. Nu vet du det Eva!

  Gilla

 • Mjölner

  En fråga till allmänheten och alla vi som är förbannade på slaskpressen.
  Varför ger DN intrycket av att man kört in en grävmaskin i regeringskansliet i syfte att gå till botten med TS-skandalen. Fake, förflyttning av focus eller trovädigt?

  Gilla

 • Klas

  Man blir rätt trött på vänstermupparna som tror dom har frikort att säga vad dom vill, men hela tiden anklagar andra för att vara nazister och rasister. Det kan snart komma dithän att man förstår att Tyskarna inte röstade kommunistiskt när det begav sig. Vad hade vi haft för en värld då? Ja Stalin hade ju ihjäl alla intellektuella och kunniga människor, han lämnade bara vänstermupparna kvar. Hade kommunisterna vunnit i Tyskland på 30-talet hade väl hela Europa varit söndersupet och intellektuellt handikappat, precis som vänstermupparna i Sverige.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Eva Burmans tidningskoncern har det inte lätt. Upplagorna sjunker på de tre ”lokaltidningarna”. Så då får man skylla på någon annan.

  Om nu Eva är så ordentlig och laglydig, så får hon väl anmäla alla dessa människor som hotar och begår hets mot folkgrupp, så åklagaren får titta på saken.

  Sedan Eva, undrar jag vad ”högerextrem ” innebär, när du benämner Petterssons blogg med det?

  Vad har du för belägg och fakta på det?

  Vore intressant att få höra din utläggning av den benämningen.

  Gilla

 • Hen Henssondotter

  Feminister och andra vänstermänniskor pratar sig varma om normbrytande. I landet Sverige är normen vänstervriden och kommunism är allmänt accepterad. Om vi nu ska leva normbrytande så är det väl bra att nazister och högerextremister får komma ut från garderoben. Men då börjar vänstermänniskorna gnälla och klaga… Det är okej att förespråka kommunism med 94 miljoner mord på sitt samvete, men att vara nationalist och visa avsky för en religiös sekt är inte ok.

  Gilla

 • dave

  Lagen om HMF bryter klart och tydligt mot regeringsformen.
  Dock har inte ”rättssytemet” upptäckt det s.k uppenbarhetsrekvisitet.

  Gilla

 • William

  Yttrandefrihet har alla rätt till.det är ju en självklarhet.sen om man blir ifrågasatt det ingår ju i yttrandefriheten.man kan inte sätta munkavle på människor.det verkar som burman är dåligt informerad…

  Gilla

  • Sven-Erik

   EB är inte dåligt informerad. Hon har bara för stora skor.
   Gissa om hon läser Pettersson, men hon fattar nada.

   Gilla

 • Nosferatu

  Eva Burman bör lyssna med Ann Heberlein vad näthat innebär, för att inte tala om Sd-kvinnor. Vad hatet mot dem kommer från lär hon snart märka

  Gilla

  • Observator X

   Precis. Inte kommer det från vita män, hatet.
   Sök bland de förvirrade, gruppstödsökande, oattraktiva, plattbröstade småflickorna vilka tror sig vara feminister och/eller vänsterpartister…eller vad de med andra ord verkligen är: Nyttiga idioter. Utan ett enda verklighetsbaserat mål.
   Antingen har de blivit utsatta för någon form av övergrepp när de var unga och att det gjort att det snurrat om för dem alternativt att de helt enkelt föddes koko…för bäng, det är de samtliga.

   Gilla

 • Mjölner

  Den irrelevanta hatande mordiske fascisten Arnstad är mäkta stor i truten.
  En av dem som kommer att tystas först.

  Gilla

 • centurion

  Jasså du H.A. Du klär verkligen i Dumstrut.

  Gilla

 • Mjölner

  1 Burman borde buras in på livstid.
  2 Muslimer är ingen folkgrupp.
  3 Som läsning i kurran skall Burman ta med FN;s mänskliga rättigheter artikel 19

  Gilla

 • PP

  Gilla

 • assad

  Om Pettersson vid någon tidpunkt, nu eller i framtiden, hamnar i problem ska han få hjälp av oss läsare!

  Gilla

  • Grune

   Ja. Vi är många som hittat hit och upptäckt att om man vill höra sanningen så får man lov att läsa vissa bloggar ( som Petterssons blogg ) och sluta läsa sådana tidningar som t.ex. Eskilstuna kuriren.

   Gilla

 • Sven-Erik

  Instämmer med Kents och Argus ord. SaraH i Skåne gör ett viktigt påpekande. Själv läser jag Petterssons blogg av den enkla anledningen att orientera mig om tillståndet i Sverige. Någon motsvarighet finns inte bland pk-media. Ett tillstånd som är synnerligen allvarligt för de svenskar som har Sverige som fädernesland och deras barn och barbarn. Inte minst är det farligt för vita kvinnor (antar Eva tillhör den gruppen) då våld och våldtäkter mot kvinnor ökar. Motiven är nya och vet inte Eva varför Åbomördaren attackerade, sök på Pettersson.

  Att Eva nämner att fria bloggar diskuteras pä ministernivå kan inte tolkas annorlunda än att S+Mp med stöd av V avser införa Stasi-(partiets sköld och svärd)metoder mot oliktänkande. Den avsikten kommenterar jag med; – Lycka till, speciellt mot den kulturella gruppen som använder svärdet både oftare och effektivare.

  Eva. Det är djupt tragiskt, att vi vita medelålders män, uppfostrade av våra mödrar, vilka fick rösträtt, jämlikhet (under 1900-talet) gett våra döttrar möjligheter skuldbeläggs, ”avrättas” med epitetet rasister av dig, dina politiska medsystrar och av de som makt innehar (inklusive regeringen). Det förtjänar vi inte. Man ska inte ställa grupp mot grupp.
  Slutligen är det inte hudfärgen på flickan som var problemet för Assange, ej heller i mina värderingar.

  Mina råd till alla flickor/qvinnor är: Ligg inte med de som knäböjer tillsammans med andra män. Lär av historien, Eva!

  Därmed kan du Eva fortsätta kalla mig rasist.
  – Men hellre (citat) ”rasist än idiot”.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Fanns en möjlighet på sidan, att rätta faktafel, som jag tänkte använda.
  Gick naturligtvis inte.
  Trodde jag kunde mejla henne och vänligt påpeka felaktigheterna i artikeln.
  Gick naturligtvis inte.
  Trollen gömmer sig och vi behöver en trolljägare.

  Gilla

 • Lena

  Tycker media att sådana här monster skall få gå lösa i samhället ?

  Gilla

 • ruben

  Undrar om barnmorskornas behov av överfallslarm på BB är en följd av en våldsam yttrandefrihet eller var det en markering mot hatet? Jag har inte hört om att någon blivit straffad för attackerna på sjukhusen, speciellt ingen högerextremist.

  Gilla

 • ossie

  Märks att dom stackarna är desperata, deras upplagor är i ständigt sjunkande medelåldern på dem som betalar för deras dravel är hög och fler och fler faller ifrån av åldersskäl och nyrekryteringen bland yngre är inte stor. Dom vill nog lägga på skatten så dom överlever. Tänk om inte internet fanns då skulle dom ju mer eller mindre ha monopol på att sprida sina skitåsikter. Tur för Sovjet och DDR att dom gick i putten innan internet kom.

  Gilla

 • Äppletfallerintelångtfrånträdet

  Skulle gärna se att en grupp jurister tar på sig att dels driva yttrandefrihetsfrågan till högsta instans. Samtidigt som de parallellt med detta driver åtal mot några av västerfallangens kommumister och PK svin. Det går säkerligen att spika upp några fall där högergrupper eller personer, kränkts eller där ”hets mot folkgrupp” går att applicerera. Rätt ska vara rätt..

  Gilla

  • Grune

   Kan man kalla Stefan Lövens uttalanden i riksdagen där han kallade mig och alla andra Sverigedemokrater för både det ena och det andra för hets mot folkgrupp eftersom så gott som alla han mobbade är Svenskar och det måste väl vara en folkgrupp?????

   Gilla

 • Albert

  …”blaj, blaj, blaj, PK-klyscha, blaj, Löfvéncitat, blaj, nazister, blaj, högerextremister, blaj, fras från Anders Lindberg, blaj, blaj, blaj, Svenskt PK-lexikon, blaj, blaj, textgenerator, blaj”… -Klart!

  Inte någon särskilt begåvad skribent det där. Hon har förmodligen samma IQ som skonummer och borde därigenom kvalificera sig som politiker (eller mänsklig robot?)…

  Gilla

  • Sven-Erik

   Borde uttryckas, ”Somliga går i förstora skor” 😊 ref Cornelius W.
   Missförstå inte Albert. Jag vill bara att Eva inte ska känna sig kränkt över skoglappet i bla, bla blaj 😊

   Gilla

 • Tony

  Ja man ser på vilket kant politikerna i regeringen väljer att
  satsa. Det senaste förslaget om att Sveriges Illröda rektorer ska få
  avgöra vilka politiska partier om ska få komma till skolorna och
  förmedla sitt politiska budskap? Är det en vild gissning att det kommer
  att bli Sossar kommunister och Miljöpartister?? Och den alltid mot makten lojala median kommer väl att nicka instämmande?

  Gilla

 • Mr Q

  Kanske gårdagens publicering på bloggen, av media-anställdas politiska hemvist,blev för mycket för dessa skribenta knähundar ?
  Visst sanningen är illa hörd/sedd,och kan naturligtvis orsaka sådana ogenomtänkta uttryck från proletariatets (S-V-Mp) tjänare.

  Gilla

 • Tony

  Om jag påstår att alla Journalister är idioter, är det då hets mot folkgrupp???
  För några år sedan försökte en kvinnlig Norrlands journalist spela syster redig genom en Tecknad bild Av Jimmy Åkesson med partilogga som blev besprutad med giftspruta ( Cyklion B) ? Där alla dom övriga partiloggorna syntes
  i bakgrunden, och förmodligen alla journalister, säkert även Eva Burman
  log i Mjugg i bakgrunden. Eftersom J.Åkesson då företrädde hundratusentals människor i Sverige då kan ju det räknas som hets mot folkgrupp, att dessa skulle avrättas med gift??

  När det gäller din blaska så tror jag inte många frågar efter den, och det kommer att bli ännu mindre, därför att era blaskor valt att slicka makten i r—n hellre än att göra det jobb som ni finns till för, att granska makten så kommer ni så småningom att försvinna även om ni skulle lyckas att mygla till er ännu högre presstöd, det kvittar för om ingen läser, så kommer inte smörjan ut ändå!
  Det är bara att läsa T.S så ser man vart den Svenska median är på väg,
  och jag vill önska Damen ifråga trevlig resa ut i arbetslöshet, det har ni
  verkligen förtjänat!

  Gilla

 • Sven

  Pettersson! Du gör helt rätt i det att du avstår från några synpunkter från ovanstående för det är som att springa i kapp med en galen gris, man har förlorat loppet redan innan starten ens har gått! 🙂

  Gilla

 • Kent

  Jag betraktar mig inte som högerextrem men jag tycker att petterssonsblogg är mycket bra på att bringa klarhet i bristfällig rapportering i pk medias rapportering.
  Vänsterextremisterna på pk medias redaktioner driver en egen politisk agenda och vill ej se någon konkurrens om läsare eller åsikter.

  Gilla

 • Argus

  Sverige har inte yttrandefrihet, Eva Burman. USA med sitt Bill of Rights (tillägg 1 – 10 till konstitutionen) har det. Endast uppmaningar till olagligheter lagförs. HMF i sig strider mot principen för yttrandefrihet och har på senare år fått rent löjeväckande tolkningar och borde akaffas inte minst för att rådande tolkning exkluderar svensk som folkgrupp.

  Gilla

  • Grune

   Jodå! Yttrandefriheten finns för de som är PK. Övriga skall bara hålla käften och göra som dom blir tillsagda.
   Dom har dock rätt att yttra sig en dag vart fjärde år och denna dag kommer om ett år och då tror jag att den stora massan kommer att stå på rätt sida och lägga sina röster på Sverigedemokraterna eftersom dom är det enda demokratiska partiet i Sverige nu när de övriga bildat DÖ.

   Gilla

 • Stenbock

  Ja hela inlägget från denna ”redaktör” tyder på,djupröd kommunism alt. grodd grön kommunism….Kan någon av Petterssons läsare minnas,att dessa PK-trogna,plitat ned något negativt över landets vänsterdrägg ?
  F.ö. tycks lögnpressen just nu föra en kampanj p.g.a.,att deras sagor alltmer börjat avslöjas,och deras vänsterpräglade rapportering ifrågasätts !

  Gilla

 • Fredde

  Självklart läser Burman Petterssons blogg, nånstans ska hon ju hitta sanningen som inte är pixlad och/eller förvanskad.

  För att sedan vara duktig (läs: PK) måste hon sedan kritisera dem som inte bara berättar sanningen, utan också ger läsarna möjlighet att kommentera och ifrågasätta.

  PK-vänstern vill stoppa alternativ media ”för att de inte har någon författare som kan ställas till svars”
  Fast PK-media själva har tagit bort kommentarsfunktionen, och TT prånglar ut artiklar utan någon skribent.
  De vet med andra ord att de ljuger, och vill självklart inte ställas till svars!

  För gammelmedia vill ju kunna sprida Fake news och desinformation utan att någon säger mot.
  Att bli avslöjad som lögnare är ju aldrig kul.

  Det var det inte i gamla Sovjet och det är det inte heller i dagens vänstervridna mediavärld.

  Gilla

  • Grune

   Jag var förr en trogen läsare av Länstidningen i Södertälje. När dom tog bort möjligheten att kommentera inläggen i tidningen så slutade jag med att både läsa och skria inlägg där eftersom det inte finns någon anledning att skriva något eftersom man aldrig får reda på om det finns någon som läser det eller vill kommentera det

   Gilla

 • larslindblog

  Äsch..Eva Burman är bara ytterligare en av dessa som dyrkar Pol Pot , Mao .etc….som vill tysta alla andra…Eva har ikonbilder på Lenin som hon vördnadsfullt kysser innan hon ber sin aftonbön..Käre Kamrat Stalin…må många nunnor torteras till döds , och…

  Gilla

 • white lady

  Ännu en kommunist som är hög på egen förvridna verklighetssyn. Varför ser inte denna beklagansvärd chefredaktör antidemokratiska islamisternas frammarsch och deras hatsajter? Varför är hon tolerant mot de intoleranta, mörka krafter som breder sig i vårt land med nyttiga idioternas hjälp? Ha? Pettersson – stå på dig och fortsätt med att demaskera de enfaldigas åsikter och gärningar. Viu älskar dig och din blogg!

  Gilla

 • Bajen666

  Hej Eva Burman skulle bara påpeka att även förtal är olagligt (på riktigt), så passa dig så ingen anmäler dig.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  I så fall lär varenda palestinsk sajt i Sverige dömas… men Eva Burman kan kanske inte läsa arabiska.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: