Topp-moderat: ”Vi kan ta emot noll flyktingar”


INRIKES. Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) säger till brittiska BBC World att Sverige ”kan ta emot noll flyktingar”, rapporterar Svenska Dagbladet, bakom betalvägg så  det blir ingen länk. 

– I det långa loppet är det möjligt att vi skulle kunna ta emot mellan 3 000 och 5 000 om året, säger han i intervjun.

Moderatpolitikern har en stor följarskara i sociala medier och gjort sig känd för sina invandrarkritiska inlägg. Till BBC säger han att han har oroat sig för att hans stöd framförallt låg hos högerextrema väljare och kanske till och med av köpta konton.

– Men provvalet i Stockholm bevisade hur starkt stödet är för mig i Moderaterna säger han och fortsätter:– Om det inte vore för min stora följarskara hade Moderaterna antagligen gjort sig av med mig för länge sen. Jag hade inte överlevt i den här politiska miljön.

-Pettersson undrar lite över Hanif Bali. Han har varit riksdagsman sedan 2010 men jag hörde honom inte protestera mot invandringen under Reinfeldts tid. Nu tror han att Moderaterna skulle kasta ut honom utan sin följarskara.

 • Varför är Hanif kvar i ett parti där han tror han ska bli utkastad?
 • Är han emot invandringen eller jagar han bara personvalsröster?

Daily Mail

 


12 responses to “Topp-moderat: ”Vi kan ta emot noll flyktingar”

 • Bosse S

  Hanif Bali får hållas så länge som han lockar röster från SD så att M växer. Hans åsikter behöver inte vara moderatåsikter, utan det räcker med att man kan få folk att tro på att det som tidigare var SDs politik nu är en del Ms politiska program. Tro nu inte att M har för avsikt att förändra den linje som Reinfeldt slog in på, bara för att Hanif Bali uttycker sig i annan riktning.

  Gilla

 • Lagro

  Om det skall kunna bli ett regimskifte måste moderaterna bli starka och ta röster från socialdemokraterna, centern m.m., de bör kunna komma upp till 30% som de var 2010 och då kan det bli ett regimskifte.
  Sverigedemokraterna lär komma upp till 20-25%, det är inte fel på deras politik, men man måste inse att det har skett en enorm propaganda mot SD som är att jämföra med tredje rikets hjärntvättning.
  Svenska folket är mycket lättlurade de tror på propagandan som TV debatter och media kommit med, media i Sverige är propaganda verktyg, som regeringen använt mot SD.
  Moderaterna har insett att den här asylinvandringspolitiken som nu bedrivs kommer att bli rena katastrofen för landet och därför har exempelvis Hanif Bali framfört att det är 0 tolerans som är accepterat.
  Han skulle aldrig kommit med ett sådant framförande om han inte hade moderata partiet bakom sig, i annat fall skulle han förlora sitt jobb.
  Hanif Bali är själv invandrare och en skicklig, kunnig person, och kommer med stor sannolikhet få röster från asylinvandrarna, som är mycket viktigt för ett regimskifte.
  Den här helt okontrollerade asylinvandringen med anhörighets invandringen har naturligtvis bedrivits för att S V MP skulle få röster och stärka sina positioner och behålla den politiska makten.
  Det är gjort ett snabbspår till medborgarskap och rätt att avlägga röst genom att uppge de är 18 år eller yngre, sedan kan de vara 40 år och även äldre.

  Gilla

 • Jag

  Jag gillar Hanif Bali, gillar hans ord, omdöme, inlägg, kritiska granskning mm mm dock är han moderat – där faller mitt förtroende! Jag kommer ALDRIG att ge min röst till någon av sjuklöverns partier!
  En röst på någon av dessa ”gräver min grav djupare” i misären!
  I SVERIGES misär, som en f d homogen nation.
  En röst på sjuklövern kommer att ge en ”enkel biljett” till det muslimska sk*t som följer för mina barn!
  Just nu är jag en j&vla Skattebetalare som finansierar eländet och jag kan inget göra pga kontrollen av oss (från vaggan till döden).

  Gilla

 • Stenbock

  Var inte oroliga för ”Arbetarpartiet M”…Endast onyttiga idioter ser,och begriper inte deras bluff. F.ö. kunde detta ”öppna hjärtanpartiet” varit så ärliga,att de under sina uttalande skrev,att man stulit förslagen direkt ur SD-programmet. Någon egen politik har Högern aldrig lagt fram,förutom skattesänkningar som de kört med sedan 20-talet !

  Gilla

 • TONY

  Röstfiske Röstfiske Röstfiske

  Det skrämmande är att svensken har en självdestruktiv gen som tvingar
  han/hon att rösta på sin egen undergång.

  Hanif har samma övertygelse som alla andra politiker har nämligen att
  svensken är på en femårings nivå och gör som de vuxna säger till hen.

  Jag delar inte Hanifs politiska åsikter men hans syn på svenskar delar jag till 100%:)

  Kom nu svenne,dags att byta till ett nytt par up’n go:)

  Gilla

 • ruben

  Jag litar inte på något av sju-klöverpartierna längre. Det stora glappet mellan budskap och handling raserar deras rykten. Skola och vård är på fallrepet och kriminaliteten blomstrar och är på stark uppgång, som i ett sämre skithålsland. Att de sju PK-partierna öppet visar SD och dess väljare sånt obegripligt hat och vänder dem ryggen i riksdagsarbetet, är förödande kontraproduktivt och kan bli oväntat dyrköpt i valet. Hanif Bali har rätt i att vi kan bara ta emot 0 flyktingar tills kaoset är över om sisådär 20-30 år. Man tror knappt det är sant det, som sker i Sverige.

  Gilla

 • Bajen666

  Ja han är lite skum den där Hanif Bali, allt han skriver och säger låter precis som en Sverigedemokrat och han var som sagt med på psykopaten Reinfeldts tid.

  Gilla

 • Rolf

  Är tillräckligt gammal för att inte gå på den bluffen. Moderaterna har verkligen varit med och bidragit till hur otroligt våldsamt vårat samhälle har blivit Tro. Vill man se en förändring så är det SD som gäller.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Ett demokratiskt parti kan inte bara bestå av enfaldiga ”ja-sägare”, som hela tiden nickar med i partiledningens åsikter.

  För är det så, så är det ju faktiskt, inget riktigt demokratiskt parti.

  Demokrati handlar faktiskt om mångfald i politiska åsikter, även inom varje enskilt parti. Oavsett vad partiet heter.

  Så det behövs fler ”Hanif Bali”-personer, i alla svenska partier.

  Gilla

 • Lena

  Varför får han stanna kvar hos moderaterna, han säger inget av det som de vill ?
  Är de rädda för ”skägget” ?

  Gillad av 1 person

  • Fredde

   De vill nog vara ”politiskt korrekta”, och inte slänge ut honom pga hans bakgrund.

   Men, samtidigt förstår jag att han öppnar munnen.

   Många av de som är mest kritiska till invällningen är just invandrare själva.
   Dvs. de som arbetar och anpassar sig, de vill ju inte bli dragna i skiten pga lallande lyxflyktingar som väljer att vara kriminella.

   Gilla

   • Lena

    En ryggradslöshet som är obeskrivbar från ”moderaternas ” sida, de utnyttjar och använder sig av en i grunden ickesvensk?
    Inte nog med att det är ”moderaterna” , det är svenskt !

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: