Stäng

Sverige, ett land bortom all vett och sans

Att vad som händer i Sverige är långt bortom allt vad man kan kalla vett och sans blir tydligt bl.a. när man jämför t.ex. dessa tre händelser …

Våldtäkt av 13-årig flicka av en afgan som med hög sannolikhet var vuxen, dom – fyra månaders ungdomsvård men ingen utvisning:

http://www.friatider.se/13-rig-flicka-f-rs-kte-ta-sitt-liv-efter-skogsv-ldt-kten-nu-slipper-han-utvisning-f-r-brottet-var

Sexuellt övergrepp mot 12-årig flicka av en afgan som eventuellt var vuxen, villkorlig dom – 100 timmars samhällstjänst:

https://petterssonsblogg.se/2018/01/24/feminist-vagrade-anmala-nar-flyktingdejten-sexoverfoll-hennes-12-ariga-dotter-han-kan-ju-utvisas/

«Personrånen mot minderåriga i Nacka har ökat kraftigt de senaste åren. Från nio stycken 2013 var de förra året uppe i hela 36 stycken»

http://www.friatider.se/kraftig-kning-av-r-n-mot-barn-i-stockholm

… med t.ex. dessa två händelser …

H & M strumpor med vågmönster, upprör känslor hos ~ 100’000 muslimer (hela artikeln bara tillgänglig för prenumeranter):

https://www.nyatider.nu/muslimer-upprorda-over-legostrumpor-fran-hm/

«71-åriga Denny kallade islam för ”fascistisk ideologi” – åtalas för hets mot folkgrupp»

«Åklagare har åberopat 16 kap 8 § 1 st brottsbalken som har fängelse i upp till två år i straffskalan.»

https://samnytt.se/71-ariga-denny-kallade-islam-for-fascistisk-ideologi-atalas-for-hets-mot-folkgrupp/

De som offentligt yttrar att det ovan är totalt sanslöst, icke acceptabelt och hade kunnat undvikas med en vettig migrationspolitik och ett fungerade rättsväsen blir demoniserade och kallade alla möjliga otrevliga saker (högerextremist, facist, racist, xenophob, islamophob, …). Dessa realister är de ärliga, modiga och risktagande vilka förtjänar allt vårt stöd.

De som däremot anser (genom att tiga undan, försköna eller ljuga) och dessutom inte sällan yttrar att det ovan är helt normalt och acceptabelt betraktas som godhetens apostlar (av media, politiker, rättsväsendet, myndighetspersoner, NGO’s, svenska kyrkan, … och av sig själva). Dessa ”optimister” är dock inga andra än oärliga fegisar.

Det absolut viktigaste av allt är ”fakta och lika måttstockar för alla”. Står vi inte upp och kämpar för detta är den civiliserade världen förlorad och det med högsta sannolikhet för alltid. Att verka för ”fakta och lika måttstockar för alla” är att ha något att leva och eventuellt också att dö för. Dessutom om det finns anledning att vara stolt över sin identitet och kultur, var det. De europeiska folken har all anledning därtill.

UNESCO (OIC, Organisation of Islamic Cooperation, dominerar UN) och andras mål är att röva oss från vår identitent (vi ”barbarer” anses ju förtjäna det enligt t.ex. Reinfeldt):

https://www.gatestoneinstitute.org/9242/un-islamic-colony

”Arkeolog ska utreda varför delar av Sveriges kulturarv skrotas: ”Danskarna skakar på huvudet”:

https://samnytt.se/arkeolog-ska-utreda-varfor-delar-av-sveriges-kulturarv-skrotas-danskarna-skakar-pa-huvudet/

P.S.

Den som inte anser att Islam är en ”fascistisk ideologi” är okunnig eller en lögnare:

Sharia_Non-Muslim_look_inside

optimism_is_cowardice

risk_opinions

 

16 reaktioner på “Sverige, ett land bortom all vett och sans

 1. Islam påbjuder 1% allmosor till fattiga,

  Ibrahim Baylan & co skänker > 67 % av vår välfärd till utomeuropéer.

 2. Och genderperspektiv på krig, som Sverige är så bra på, enligt Wallström. Så ifrågasätter man inte det faktum att det väller in krigförande och djupt odemokratiska länders män i vårt land. De flyr inte under strapatsliknande förhållanden och når Sverige som utmärglade hjältar undan krig och fasor. Det är ett enda stort skämt att vuxna män lämnar sina fruar och barn och roffar åt sig av svensk välfärd. De våldtar, rånar och misshandlar svenska barn och kvinnor och gnäller över allt de inte får.

  Är det genderperspektiv på krig, demokrati och fred? Är det något man kommer att kritisera och protestera emot, eftersom man t o m påstår att döda flyr för sina liv. Att männen överger land och familjen och drar? Varför tar man då emot dem och inte påpekar för männen att de låter sina kvinnor och barn och åldringar lida, kvar i krig och farsot som nu gender-Sverige ska råda bot på.

  Sverige är så sjukt att man knappt fattar sina sinnens vittnesbörd när man läser nyheter idag.

 3. Regeringen försöker förneka att det pågår ett angreppskrig mot vårt land, mot landets befolkning, mot landets kultur och mot landets ekonomi.

  Landets Rikspolischef påskyndar angreppet genom att gå ut i media och fråga hur poliskåren ska se ut; ”… nu och i framtiden…”.

  Svaret på frågan vill han ha av den grupp som enligt deras egen lagbok,
  koranen, ska betrakta oss som fiender — PÅ ARABISKA !

  Kommande poliskår kan alltså komma att bestå av araber/muslimer!

  Vilket skydd kan vi då förvänta oss av våra poliser?
  Våra nuvarande hjältar, poliserna, kommer naturligtvis att sluta eller bli avskedade för att de inte har ”rätt tro” och för att de inte arbetar för att islamisera Sverige!

  => Dags för ”Grannsamverkan”!
  (men medborgargarden är förbjudet!)
  Vi får inte försvara oss själva, vår familj, våra närmaste eller det vi äger!

  Något att tänka på!

  Att notera: SÄPO verkar ha läst här på bloggen för nu kommenterar de att de inte har utlyst undantagstillstånd i redan ockuperade, ”no-go zooner”!
  – och statsministern ”är inte främmande för insatser av försvaret”!
  = Alltså samma tema!

  Petterssons blogg kommer kanske att rädda vårt fosterland!
  TACK Pettersson!

 4. Ge er själva tid och lyssna, han ger av sig själv och snälla lyssna………..hans budskap är det viktigaste just nu i vår skruvade värld.

 5. Men att kränka och håna detta land och folk det går bra.
  Vi finns ju inte och i det fall vi överhuvudtaget existerat så var det ju som primitiva barbarer.
  De svenskar som säger sig inte bry sig om ovanstående påstående och tillmäle är oftast dem som bli högröda av ilska om man säger något om en viss religion eller talar för stängda gränser och repatriering.

 6. Vi ser varthän det barkar.
  Man må kalla oss foliehattar men det som allmänt kallas galna konspirationsteorier sker ju här mitt framför ögonen på oss.

 7. Detta är bara ett litet axplock på alla galenskaper detta land står för. Såg idag en rödhårig extremfeminist oja sig över några kvinnliga cheeleaders vid handbolls EM. En sån skitsak förstorar man upp till max.

 8. Reinfeldts och Löfvens regeringar har jobbat hårt på att bygga ett nytt Sverige
  Från att ha varit ett land med ansvarstagande medborgare, importeras en massa samhällsförstörare, kriminella och bidragstagare.
  Vi får tacka dem för detta.

  1. Perfekt sammanfattade, de 3 huvudproblem-kategorierna:
   1. bidragstagande (helt eller nettmottagare) – enorm överrepresentation
   2. kriminaliet – enorm överrepresentation
   3. samhällsförstörare: hit hör även grupp 1 och 2, dessutom har vi de som verkar för införandet av sharia (de allra flesta av dessa tillhör också grupperna 1 och 2)

   De importerade problemen ur varje av de 3 ovan angivna aspekterna räcker för att åtminstone på längre sikt knäcka ett land, en kontinent och en hel värld. Alla 3 aspekterna sammantaget gör förstås att knäckandet går ännu mycket fortare.

  2. Vill säga man dödar det Sverige vi känner och uppskattar samt att man kallt räknar med vi bara ska finna oss i detta och tiga.

 9. Islam = fascistisk ideologi. Bra beskrivning av 71:åriga Denny. Men om detta nu kan leda till åtal, så vet jag en till som borde dras inför skranket. Våran ständigt återkommande varböld, Stefan, har ju kallat, både Jimmie och SD, för rasistiskt, fascistiskt och nazistiskt. Inför lagen är/ska/borde vi alla vara lika…eller ?

   1. Islam är en djävulsk politisk ideologi maskerad till religion.

    Islam borde därför totalförbjudas … inte bara i Sverige utan i hela världen. Det vore det största och viktigaste steget mot en begynnande världsfred med lång varaktighet.

   2. Religioner eller ideologier är så olika som vi människor. Allt är väl inte gott i någon religion men när det gäller Islam ser jag inget gott (har även samlat tillräckligt med personliga negativa erfarenheter under de senaste 40 år, sedan det började sätta igång i Sverige).

Kommentera

%d bloggare gillar detta: