Ditt livs bästa investering, det är som att skaffa barn säger Reinfeldt om asylinvandringen

INVANDRING. Vi skrev om det igår men det behövs mer om galenskapen. Tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt jämför asylinvandringen till Sverige med att skaffa barn. I en intervju i Expressens ”Bara politik” får Reinfeldt frågan om det är rimligt att landet har ett så stort åtagande, där Migrationsverkets fjolårsnota uppgick till 59 miljarder kronor. Alltså 59 miljarder för Migrationsverket, sedan tillkommer kommunernas, landstingens och statens övriga kostnader plus andra kostnader än de ekonomiska. 

Är det någon som sett till barnbidragen?

Reinfeldt, som tidigare sagt att han inte kommenterar dagspolitiken, besvarar ändå frågan genom en liknelse vid att skaffa barn.

– Som sagt, jag aktar mig för att diskutera dagspolitiken. Men jag vill understryka att det är ju väldigt få som sätter barn till världen som säger: ”Jag är egentligen tveksam för det är rätt dyrt att ha barn, vad ska det vara bra för? Ska man stå ut med de här kostnaderna de första åren? Det är mycket blöjor och så där, säger Reinfeldt och tillägger: – Den som har lite större syn vet ju att barn växer upp och blir vuxna, de skaffar jobb och bidrar till samhället, och en dag visar det sig att det är de som hjälper dig. De som först sågs som en kostnad blir sen ditt livs bästa investering.

-Pettersson undrar när ”investeringen” börjar betala tillbaka sig. Vi har hållit på med asylinvandring sedan 1980-talet och hittills har det bara kostat…

Fredrik Reinfeldt: ”Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit och det är vad dom gör av Sverige och för mig är det givet att det är det senare.”

John Hood, Fredrik Reinfeldts anfader.

40 thoughts on “Ditt livs bästa investering, det är som att skaffa barn säger Reinfeldt om asylinvandringen

  1. Att Fredrik Reinfeldt är tokig råder det inget tvivel om. Han är säkert också en ovanligt förslagen bedragare.
    Omsättningen i hans bolag var första året 12,5 miljoner det störst var vinst.
    Samtidigt tog han ut full ersättning som arbetssökande fd statsminister.
    Liten del av vinsten var från boken han hade skrivit men det mesta var ersättning från den internationella bankmaffian för att åka till Bryssel och övriga Europa för att propagera för folkvandringens välsignelser av folk MENA länderna.

  2. Vad har politiker emot just pensionärer ? Göran Persson som snodde 258 miljarder av deras pengar. Samme G.P. som medverkade till att chockhöja medicin-priserna, men lovade att pensionärerna skulle kompenseras för detta. Den kompensationen är fortfarande precis lika frånvarande som de 258 miljarderna. Sen Fredriks import av bortskämda gökungar, latmaskar, presumtiva terrorister, etc. som gör att bl.a. pensionärerna får stå tillbaka. Sen svetsloppans förvandlingsnummer att förstöra allt det fina och importera ännu fler oduglingar till dess att vårat land mest liknar ett U-land. Sverige blev till ett skräckexempel i omvärlden. Vi som fortfarande vågar ha en åsikt blir kallade för rasister, fascister, nazister, hatspridare, bara för att vi råkar ha fräckheten att tycka annat än andra. Pensionärerna, som byggde upp landet för att sådana som Persson, Reinfeldt och Löfven skulle kunna få ett hyggligt liv, får nu se sitt livsverk raseras till förmån för asyl-turisternas penningkrävande slukhål. Men Stefan slängde väl till dom en liten brödkant i form av någon 50-lapp som inflationen genast åt upp. Och nu återuppstår alltså den kanske värsta folkutbytes- designern av dem alla och har dessutom fräckheten att återigen kräva inbetalningar av våra kära pensionärer, för att i någon mån rädda ansiktet på de ovan-nämnda landsförrädarna. Varför hackar dom på pensionärerna ?

  3. Jag är en ny människa nuförtiden – stolt, modig och frispråkig. Igår skrev jag hårda ord om samma karaktär eftersom jag glömmer ibland att Petterssons blogg är svenskt territorium, vare sig virtuellt eller inte. Pettersson gjorde det enda rätta att sudda bort min kommentar.
    None of my business, of course. F.R. i s your proud possession, do whatever you like with him.

    Jag är ledsen dock angående morgondagens väderprognos – regn ….. Trots det marcherar våra stiliga killar och publiken står pall !

  4. Det var en bra affär – för honom men inte för Sverige.
    Men ”what goes around, comes around” – en dag skall han dömmas för landsförräderi. Undrar om han har nog mod att då följa Slobodan Praljaks exempel?

  5. Reinfeldt körde allt i botten vilket var hans avsikt, uppgörelsen med MP om migrationspolitiken 2011 var på gränsen till kriminell, för det borde han skaka galler,istället glider vattenskallen runt på en räkmacka.

    • Reinfeldt kan inte vara klok.Han kör sverige i botten med stöd av C,L,MP,V
      se till att inte röstra fram dessa partier

  6. Han har ett anslående sinne för accentuerande effekter, vår gode Pettersson, vilken åter haft vänligheten att erinra oss om den ur moraliskt hänseende gravt handikappade karaktären Reinfeldts dubiösa anor.

    Första gången vi erhöll det tvivelaktiga nöjet att betrakta ovan exponerade porträtt, framhöll vår förträfflige redaktör att han avrådde från att kommentera detsamma. Vi skall därför villfara hans önskan och retirera.
    Andreas 🙂

  7. Den bästa investering man kan göra verkar vara att fly detta arma land speciellt om man ha mindre barn vars framtid man månar om. Dessa politiker borde ställas inför rätta för vad har gjort svenska folket.

  8. Att den psykopaten fortfarande inte har krupit tillbaka under den sten han kom ifrån.
    Sveriges statsminister i 8 långa år. Han gjorde mer skada än alla kungar och krig åsamkade sammanlagt. I en fungerande rättsstat borde han sitta på Kumla.

  9. ” Jag aktar mig för att diskutera dagspolitiken” ???
    men dagspolitiken har väldigt mycket att göra med
    den idiotpolitik som bär hans signum? Ja det är väl
    bekvämt att sitta på åskådarläktaren och beskåda
    den förstörelse som är resultatet efter hans vanstyre.

    Hade Jubelidioten haft någon skam i kroppen hade
    han lämnat in sitt Svenska medborgarskap och bosatt
    i Afrika där hans stamfäder kommer ifrån!

    Hoppas att dom som möter honom på gatan spottar
    på honom, han är värd all tänkbart förakt!

  10. Barn är först och främst är känslomässig investering.Man skaffar inte barn för att bli rik.Har 4 barn inte fan blev jag rik för det.Jag älskar mina barn och jag är stolt över dom.Fredrik fiskar någ i grumlig vatten ,han vet inte vad han pratar om.Det är därför det ser ut i Sverige som det ser ut.Bränder,gruppvåldtäckter,ökade kriminalitet,Tiggare överallt,åldringsrån,ungdomsrån osv tyvärr listan är oändlig sedan den stora invandringskaoset.Vakna svenskar.Mvh Adolf

  11. Fint och prata om att andra skall jobba tills dom är 75, när han själv har full pension från 50!

  12. Det märkligaste är att han nu kan åka runt och hålla föredrag för 100 000 kr för en timma. Det finns således de som betalar dyrt inträde för att höra honom. Dessutom sponsras han tydligen av företag som tror sig vinna kunder med hans reklam. Arvode och företag enligt Google.

    • Man kan ju fråga sig vilka som är så korkade för
      att lyssna till en landsförstörare, själv skulle jag
      inte vilja lyssna till honom ens för tusentals kronor.

  13. Det är ju för fan helt jävla otroligt hur dum man får lov att vara! Mina barn har då fan inte kostat en bråkdel av vad de ensamkommande baaarnen kostar…hur i helvete kan man göra en sån jämförelse? Karljäveln måste ju vara psykiskt sjuk i huvudet…

  14. Hur kunde svenska folket lålta honom komma till makten för att sedan härja fritt under 8 år?
    Under dessa år slogs de sista spikarna in i Sverige’s (det svenska folket och dess kulturs) kista.
    Sedan 2104 är Löfven’s regering nära att fullborda nedgrävandet av denna kista.

  15. Bra att han fortsätter med sina blattevänliga kommentarer och idiotförklarande av oss urinnevånare. Detta borde få en del M-väljare att förstå att det är kört för partiet då Ruinfeldt ande fortfarande råder. HEJA SD.

  16. Enheten ”miljard” bör inte användas. (Om en miljon motsvarar en meter staplade hundralappar motsvarar en miljard en KILOMETER.)

    ”59 miljarder” låter nästan oskyldigt …
    Skriv hellre ”59.000 miljoner”
    Eller ”59.000.000.000”

  17. Om svenskarna sluppit betala för alla lycksökare, som Reinfeldt tycker vi skall försörja, hade säker många fler av oss haft råd att skaffa fler barn.
    Märkligt att Reinfeldt ännu inte fattat vilken enorm skada han, Moderaterna och Mp vållat Sverige genom den fullständigt okontrollerade invandringen..

  18. Kan inte han samtidigt tala om vilket muslimland som fungerar och han har som föredöme, jag fattar absolut ingenting, blir Sverige bättre med Islam och som muslimskt kalifat?

  19. Den mannen alltså…finns ingen jag föraktar mer, Sveriges rikspsykopat nummer ett.
    Tror nog han ska vara jävligt glad för sina livvakter.

  20. Ett sådant uttalande visar bara hur lite intelligens som krävs för att bli statsminister i detta land ! Massmedia har många gånger hånat USA för deras presidenter . Hur kan en gammal b-skådis bli ledare för Amerika ??? Men i detta land tycks det inte krävas något CV alls , inte tillstymmelse till varken kompetens eller sunt bondförnuft !!!

    • Gräs.?
      Nää han gå på nån ADHD-medicin garanterat det det blir man hispig och dum i huvudet av tillsammans med alkohol som säkerligen dricks en hel del i den familjen.

  21. Ett sådant uttalande visar bara hur lite intelligens som krävs för att bli statsminister i detta land ! Massmedia har många gånger hånat USA för deras presidenter . Hur kan en gammal b-skådis bli ledare för Amerika ??? Men i detta land tycks det inte krävas något CV alls !!!

  22. Jag är väldigt förvånad över att folk inte fattade den allianspolitik de röstade på 2006. Det finns stora brister bland även sd-vurmare runt politik och nationalekonomi och andra strukturer. Att de inte kunde genomskåda den massiva retoriken som Timbro tog fram åt Alliansen, som de bombarderade svenskarna med.

    Så tjurar de idag och gastar att de aldrig ska rösta på moderaterna mer, och skyller på sossarna. Och gnäller på alla sajter, de valde ju själva det här! Det har varit högerpolitik sedan -90-talet! Även under Göran Perssons tid av olika skäl. Det är tragiskt att vi som är sjuka och ändå försöker bidra till samhället, belönas med låga pensioner och utebliven vård.

    Som i mitt landsting går vården på knäna, så jag betalar dyrt den vård jag kunde fått inom landstinget, på remiss. Det är en skam hur vi misshandlas och missbrukas, vi som slitit sönder oss. Jag får dra in på annat för att få vård, inte ens åka ner på stan och ta en fika står på programmet. Det blir för dyrt helt enkelt.

    Jag blir bedrövad långt in i själen av hans totala förakt för människor. Hur hans flickvän kan skaffa barn med denna totala stolle, stackars, stackars barnkräk!

  23. Jag trodde inte att det var SÅ illa med
    Reinfelts hjärna!

    Men visst; 87% av vår befolkning är ju dummare än snittet!
    Vi andra måste leva med alla mentalt handikappade!

    Håll ut! Det blir bättre när SD får makten!

    • Det räcker med att 40% av dårarna vaknar och röstar på Sveriges ända politiska parti för att politiken skall fungera i Svedala igen.

    • Vad exakt blir bättre och vad konkret skulle SD kunna göra annorlunda i Sverige om de nu mot förmodan skulle få makten ?
      Kan bra att veta när det är dags för val 2018.
      Att tycka, önska och tro att SD kan kunna göra underverk är ju en sak men inte detsamma som verklig verkstad, vill tyvärr påstå att SD är drygt 35 år försent ute, 7 klövern kommer med naiva väljares mandat att tillsammans kunna sätta sista spiken i kistan efter 2018.

      • Du har helt rätt vi har haft helt fel politiker från 70 talet fram till dags dato. Skall det bli någon förändring värd namnet måste folket resa sig. Ser man sig runt i samhället bland sina släktingar och vänner ser det allt annat än ljust ut.

Kommentera