Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

INVANDRING. Den svenska befolkningen beräknas öka med omkring 1,5 procent per år de närmaste åren. Det är en rekordartad ökningstakt som endast förekommit under några enstaka år på 1800-talet. Det skriver SCB.

Enligt färska beräkningar från SCB kommer det att bo 739.000 fler i Sverige år 2020 än vid utgången av 2020 vilket innebär att folkmängden väntas uppgå till 10.590.000 personer.

Sveriges befolkning var 31/12 2015 – 9 851 000 och beräknas till år 2025 öka med över 1,2 miljoner till drygt 12 miljoner invånare. 

Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt!

-Pettersson undrar när politikerna ska fatta det? Eller fattar de men är för fega att ta tag i problemet. Det planeras att till år 2025 byggas 700 000 bostäder. Få tror att det lyckas, men om det lyckas räcker det bara till dagens behov och 2025 är vi 1,2 miljoner fler.

Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimsk arabland och vilka ska vi hjälpa då och vem ska hjälpa oss?

Snart försörjs 1 miljon människor i åldrarna 20-64 år med bidrag, då är inte de som gått i pension eller de som studerar medräknat.

Läs mer på DI.se

95 thoughts on “Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

 1. Vi c:a 7-8 miljoner svenska,som finns kvar i vårt tidigare land,får dagligen en allt större börda att bära.”Tillåtas” jobba till 69-75 år är ett knep att få in nya medel,åt den importerade adeln !
  Besparing och inkomst från minst två håll.
  Efter 75-årsåldern är man inte längre så pass pigg,att fara till Kanarieholmarna,eller som vissa till Erdogans stränder.De få kvarvarande slantarna efter ett långt arbetsliv ligger kvar hos SWEDbank,för att där p.g.a. inflationen dagligen minska i köpkraft.
  Väl planerat av de styrande röd/gröna !

  • klart vi ska jobba längre då hinner vi inte “belasta” pensionssystemet alltför många år innan vi dör.
   men oavsett när jag kan gå hem så ska jag ta ut allt på kortast möjliga tid. (13 år till 65 år 2019)
   aldrig att de ska få nyttja alltför många av mina slantar till o ge till bidragsparasiter.

 2. “Sveriges befolkning var 31/12 2015 – 9 851 000 och beräknas till år 2025 öka med över 1,2 miljoner till drygt 12 miljoner invånare.”

  Om 1.2 miljoner stämmer, drygt 11 inte 12 miljoner invånare.

 3. […] I går skrev vi om att Bosse Holmström 1999 sa att ”det är invandrare som rånar svenskar” Det är snart 20 år sedan. 1989 stängde den dåvarande socialdemokratiska regeringen, med hjälp av moderaterna, gränsen, det är 30 år sedan. Sverige var fullt och så kan man hålla på, ändå blir läget bara värre och värre. 1988 tog Sverige emot 27.000 ”flyktingar” och det var alldeles för många då och är det nu, men politikerna verkar inte fatta att allt i grunden bara handlar om en enda fråga… […]

 4. Ett av många bevis hur vansinnet i landet kostar kommunerna miljonbelopp årligen hittade jag på Thoralfs blogg.:
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/10/08/11483459-morbylanga-tar-
  konsekvenserna/
  En av orsakerna till att jag lägger in denna länk beror på stormen som drabbade Tyskland,i slutet av veckan.Här visade det sig att trots man brpmsade ner sina vindmöllor, (som finns i nära 4,000 st.) enbart i lilla landet Brandenburg.Nu tvingades de betala pengar till när,man sökte exportera sitt överflöd till grannländerna.

  • Stenbock
   Förfulningen i landskapet de gräsliga viftarna på fälten och alla de fina tegeltaken i byarna som nu är ersatta med svarta solfångare, de göna jublar !
   Nu är det svart även under taken, på gatorna !

 5. Vore det bara vi ursvenskar som stod för denna enorma ökning,kunde man på sikt acceptera detta. Nu är det de främmande kulturerna,som ynglar som djur…Vi svenskar blir dagligen färre och araber,niggrar och andra exoter allt fler ! Än en gång glad jag är så gammal som jag är.Stackars efterkommande generationer.

  • Stenbock
   Kan inte ta till mig vilket hat de måste bära till oss och sina föräldrar, undrar om de är nöjda med sig själva ?
   De vet inget annat antar jag…..arma själar !

 6. […] -Pettersson ser att detta kommer från DN som har betalvägg så det blir ingen länk. Lärarförbundets ordförande vill utreda orsakerna till elevernas våld mot lärare och det är lätt. Titta på namnen på förövarna, visst det var bråk i skolan förr också men i grunden finns bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det? […]

Kommentera