Mannen som ställde till det har ett tips om hur vi ska betala, och säger att invandringen är som att skaffa barn


INVANDRING. Vår förre statsminister Fredrik ”Öppna era hjärtan” Reinfeldt har ett tips om hur vi ska finansiera välfärden. Byt jobb så du orkar arbeta tills du är 75 år.

-Pettersson inser att den mannen har stora problem. I en intervju med Expressen TV:s ”Bara politik” jämför han asylinvandringen med att skaffa barn. Det är väldigt få blivande föräldrar som väljer bort att skaffa barn för att det är stora kostnader under de första åren, resonerar Reinfeldt.

– Den som har lite större syn vet ju att barn växer upp och blir vuxna, de skaffar jobb och bidrar till samhället, och en dag visar det sig att det är de som hjälper dig.

Asylpolitiken är ditt livs bästa investering säger den förre moderatledaren….


31 responses to “Mannen som ställde till det har ett tips om hur vi ska betala, och säger att invandringen är som att skaffa barn

 • Ditt livs bästa investering, det är som att skaffa barn säger Reinfeldt om asylinvandringen | Petterssons gör skillnad!

  […] Vi skrev om det igår men det behövs mer om galenskapen. Tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt jämför […]

  Gilla

 • Per Andersson

  Alltså, helt seriöst, karln är i behov av vård.

  Gilla

 • Selma svensk fattig pensionär

  Ja han fördärva också sjukvård,försvar,a-kassa,skänkte bort miljader till sina kompisar av statens kassa . Ingen fick va sjuk eller sjukpensionär.
  Den största förrädaren mot sveroge. Han kan åka hem till afrika

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Finns det något mer tröttsammare än höra ”den sovande Fredrik” ?

  Gilla

 • Lennart (tar snart namnet Kurt Kodstedt, påhittat)

  Fredrik Reinfeldt lyfter miljonbelopp från statskassan per år och avgick före 50 års ålder….Fredrik och Stefan borde båda ställas inför rätta och sättas på Kumla för vad de ställt till med….(Inser att det tyvärr är omöjligt!)
  Ynklig typ som pratar om att jobba till 75 år men faktum är att många hamnar på gatan med mycket låga pensioner i dagens Sverige trots ett långt arbetsliv!
  Det är så det så kallade arbetarpartiet SOCIALDEMOKRATERNA belönar arbetarklassen!! Landsförrädare är de och de som fortfarande tror på att de representerar Sveriges befolkning eller den s.k. ”arbetarklassen” har en eller flera skruvar lösa!

  Gilla

 • gamgubben

  Om de gjorde som FR tänker att de ska göra, skaffade sig arbete betalade skatt och blev goda medborgare och lika dumma som politikerna. Men se det är inte på deras dagordning eller som vi svenskar säger numera på agendan. Nej de flesta bryr sig inte, se där lite svenska har de blivit, alltså inte om oss eller Sverige de tänker på sig själva och klanen. Så fort de får pension drar de till hemlandet, men de glömmer inte att ta ut bostadsbidrag och de hyr ut lägenheten sin i Sverige. De bor själva i sitt kära hemland som nu är den lugnaste på jorden, hamdilullah.

  Gilla

 • Ragge

  Glöm att jag jobbar till 75 punkt slut. Svinfeldt kan ju ta ett städ jobb istället för den räkmackan han glider på med sin gravt fördärvade ringmuskel. Jag tycker att riks puckon som denne herre ska hålla käften eller självdö för har man enbart 2 hjärnceller och inte klarar av att gå i trappor och prata samtidigt så är det Fan kört. Hör du det din lilla stridsåsna!!?. Nu vaknar vi upp gott folk tiden är inne för länge sedan.

  Gilla

 • Carl edström

  Mycket sjuk individ !

  Gilla

  • Bosse

   Ja, den där idioten måste spärras in.Tänk att denna förrädare inte kommit till insikt än,när han ser förfallet i samhället. Han är fortfarande farlig för samhället därför att en intelligensklen människa som Löfven tar intryck av ett sånt där uttalande. Han hatar svenska folket. Precis som Löfven gör. Dessa två ska åtalas i Haag för högförräderi om det finns nån rättvisa i världen

   Gilla

 • Hanna

  Får M och S fortsätta med nya flyktingamnestier står han där snart igen och säger att vi måste jobba till 85 års ålder!🤥

  Gilla

 • The proud swede

  Har han rökt hasch?

  Gilla

 • Håkan

  Reinfeldt borde ställas inför domstol, anklagad för högföräderi!
  Ingen har skadat landet lika mycket som han! Svetsaren försöker men är för korkad!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Karln ger sig inte förrän han har förstört Sverige helt och hållet! Inga partier utom SD har någon lösning eller ens villighet att förändra nuvarande situation.
  Det politiska systemet har urholkats av korruption och sanna demokrati existerar inte längre. Om vi som inser detta inte kan förändra de omedvetnas attityd så är Sverige totalkört och endast civilt motstånd av en tillräckligt stort antal människor kan eventuellt förändra landets status.

  Gilla

 • Dan

  Jag har suttit som politiker i tidigare socialnämnden i Rinkeby och jag kan säga en sak. Fredrik Reinfeldt gör som vanligt, pratar skit. Han har ingen aning om verkligheten. Jag tyckte Sverige och de s.k. No-go-zonerna hade stora problem redan på 80-90 talet, men nu är det fruktansvärt. Situationen då såg likadan ut fast med färre invandrare, men argumenten och brist på initiativ från styrande politiker gjorde att vi fick lappa och laga trots att man i bland inte ville.
  Vi skickade s.k. ”Värstingar” på kryssningar med personer som skulle ge dem stadga. Det mesta gav inte önskat utfall.
  Zigenare lurade samhället på många miljoner i skatt vid guldsmuggling trots att dem under samma tid uppbar socialbidrag.
  En familj där ingen arbetade och alla hade socialbidrag, där hade alla vuxna leasingbilar, travhästar på Solvalla m.m. trots bidraget. När detta uppdagades krävdes den familjen på drygt 600.000 kronor i återbetalning till socialförvaltningen. Då kom de dragande med advokat som var riktigt dryg och ansåg att de inte behövde återbetala beloppet.
  Nu blev dem dömda till detta och även f.ö. brottslighet. Troligen fick ingen tillbaka några pengar. Detta var inte första gången zigenare dömdes till återbetalning av stora summor.

  Att en f.d. statsminister visar en sån infantil sida gör mig fundersam. Tidigare ministrar i regeringar har åtminstone haft Sveriges bästa som ledstjärna men Reinfeldt drev/driver en agenda som inte är postiv för landet. Detta har mångfaldigats under senare 20-25 år och inget positivt har skett. Inställningen bland invandrarna har förvärrats med hot och våld om de inte får sin vilja igenom.
  Att efter ha sett de senaste 25 årens utveckling så finns det inget positivt att anföra om den politik som förts. Samma dåliga beslut, fler analfabeter kommer, alla vill ha det som dem som arbetat i 30-40 år utan att tillföra något till samhället.

  Jag anser att det bör vara enklast möjliga bostäder i de fall de inte behövs av hemlösa svenskar eller studenter och ungdomar. Minimala bidrag och 5 års brottsfri karens under vilken de ska lära sig språket och skaffa arbete. Annars bör de repatrieras till sina hemländer. Gör som staten gör med dem som kommunplaceras ställd dem vid gränsen till hemlandet.
  Vid första brott utvisa. Om dem inte lärt sig kulturen under den 5 åriga karensen bör de ockå utvisas. De bör även krävas på återbetalning av alla bidrag och förmåner.

  Men framförallt har de inga pass/papper, inget inträde till Sverige, samma om de kommit genom trygga länder på resan hit. Ålderstestning ska vara obligatorisk och inte frivillig.

  Liked by 1 person

 • stefan

  inte f skulle jag skaffa barn om jag inte hade råd, idag skulle jag rösta anna , förlåt…

  Gilla

 • Thor

  Om araberna ska vara mina barn vill jag fanimej få både barnbidrag och föräldrapenning.

  Liked by 1 person

  • Joy

   Exakt! Andra länders befolkning är småbarn som ska ge vinst på sikt. Karln är imbecill och föraktfull. En ren och skär rasist! Det han säger är så magstarkt att man undrar hur karln är funtad!

   Liked by 1 person

  • eva

   Jag vill helst inte ha några ”barn”.

   Gilla

 • Kjell

  Att det svenska folket lät Reinfeldt komma till makten och dessutom låta honom härja fritt under 8 år (800’000 PUT skänktes bort).

  Liked by 1 person

 • Benny

  Idiotin fortsätter bland politikeradeln! Rheinfeldt som aldrig haft ett riktigt jobb uppmanar alltså andra att jobba till dödagar för att rädda sin egen och Sveriges ekonomi för något han ställt till med…och sådant ska man höra från en politikerparasit som levt på andra hela sitt unkna liv. Vad är det för poäng att jobba så länge för att få ihop till pensionen när man troligtvis biter i gräset några år senare utarbetad och skröplig och aldrig får någon nytta av alla pengarna man betalt in? Karln är ju en komplett idiot men det har man ju misstänkt länge…”Nya Moderaterna” borde byta namn till ”Desperata Svamlingspartiet” i stället för moderata samlingspartiet.

  Liked by 1 person

 • Martin

  Han borde dömas till landsförräderi!!

  Liked by 1 person

 • centurion

  Men jösses, fredrik ! Du bjöd ju hit invasions-styrkan för at säkerställa våra pensioner. Och nu uppmanar du pensionärerna att fortsätta jobba tills dom stupar. Allt för att finansiera våra förgörare. Har han blivit totalförlamad mellan öronen eller driver han med oss ? Av invällarna, som kommer från utomeuropeiska länder, bidrar c:a 0% med eget arbete. Några har konstgjord sysselsättning, där staten betalar det mesta. Vad det upplägget beträffar, så ligger ett förslag på att ersättningen dessutom ska vara skattefri. Vi får alltså curla dessa gökungar till dess att döden skiljer oss åt. ”Män är djur”, var det någon som kläckte ur sig, en gång. Men rövarBandet ”Fredrik-Stefanz”, är en riktig huggorm.

  Liked by 1 person

 • Joy

  Herregud! Han är ju totalt körd i skallen!

  Liked by 1 person

 • Billy Boy

  När kommer alla de importerade ”pensionsräddarna” leverera in sina högvinster till Pensionsmyndigheten?

  Karl-Petter Thorwaldsson, LO … 16 december 2015:

  Liked by 1 person

 • Mm

  Den fn kostar oss fortfarande pengar, sluta försörja landsförrädare

  Gilla

 • Argus

  Tyvärr är de mest lämpliga straffen för en sådan person borttagen ur straffskalan för länge sedan.

  Gilla

 • Lena

  IGNORERA, han är inte ”värdig” / ingen värdighet att kallas svensk !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: