Shocking testimony of Brigitte Gabriel on the Islamization of Lebanon – Wake Up Europe!2 responses to “Shocking testimony of Brigitte Gabriel on the Islamization of Lebanon – Wake Up Europe!

 • Islam är en politisk rörelse

  Jag talade om just denna Brigitte Gabriel med en av mina släktingar.
  Denna hen var FN soldat i bl a Libanon.
  Jag berättade vad jag hört henne säga om Islam. Hen FN soldaten sa att både hon och jag ljög. Hen såg inte det minsta problem i Libanon utan tvärtom allt fungerade mycket bra.
  Jag struntade i att fråga varför hen var där som FN soldat om nu allt fungerade superbra. Hen är Stor-socialdemokrat och går inte att begripa eller att tala med. Hennar gillar dock pengar och deras enda önskan
  är de vore rika som troll likt Soros.

  Gilla

 • Mm

  Kvinna som upplevt och vet vad som händer när muhammedaner styr och ställer i kristna samhällen. Muslimer har boken som säger vad de skall göra, ta över och utplåna kristna samhällen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: