84 % av alla grova våldtäkter begås av utomeuropeiska män

INVANDRARVÅLD. I januari 2017 meddelade dåvarande migrationsminister Morgan Johansson (S) att regeringen inte tänkte ge Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) i uppdrag att ta fram färsk statistik över brottslingars härkomst. Detta trots att det gått över ett decennium sedan den senaste rapporten och Sveriges demografi ändrats kraftigt sedan dess.

Joakim P Jonasson har nu gjort den undersöknings som regeringen vägrar och vi förstår alla varför när vi ser siffrorna.

Jonasson skriver i förordet till sin undersökning: Regeringens ovilja att ta fram officiell statistik sådde inspiration till undersökningen jag nu genomfört. Jag fick ytterligare inspiration av polisen Peter Springares uppmärksammade Facebookinlägg månaden efter.

Under de följande månaderna funderade jag på vilket vore bästa tillvägagångssätt och i
maj började jag samla in domar. Allteftersom undersökningen fortskred publicerade jag två
artiklar, vilka kan ses som förstudier. Jag kände mig rätt nöjd efter andra artikeln men kunde
inte släppa tanken att jag ville få en komplett bild av situationen, vilket blev en ambition
att studera alla fällande sexualbrottsdomar i Sverige de senaste fem åren. Hade jag på förhand
vetat att det skulle bli över fyra tusen domar hade jag nog givit upp, men genom att arbeta
metodiskt varje dag kom jag fram till en fullständig katalogisering i slutet av september.
Jag lade nästföljande månad på statistiska körningar i databasen och textskrivande.

Jag vill tillägna undersökningen personalen på Sveriges tingsrätter och telefonisterna på
Skatteverket, som lagt oräkneliga timmar på mina förfrågningar. Deras tysta verkande i
offentlighetsprincipens tjänst stärkte mitt förtroende för både staten och demokratin.

-Pettersson noterar att det är värre än jag trodde. Några exempel:

– 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
– Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av alla grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats – efter afghaner, irakier och somalier.
– Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som fått uppehållstillstånd.
– 90 % av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
– 85 % av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.
– Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.

90,1 procent av Sverige manliga befolkning är födda inom Europa och 9,9 procent utanför Europa. Tänk på det när ni ser siffrorna ovan.

Nu vet vi varför regeringen, journalister, Brå, regimtrogna kriminologer och andra fortsätter att mörka fakta för svenska folket.

Vi vet svaret på de senaste dagarnas orimliga drev mot Timell, Kronér och de andra medan det är helt tyst om de andra våldtäkterna…

Sexualbrottslighet_bland_man_födda_i_Sverige_och_i_utlandet

20 thoughts on “84 % av alla grova våldtäkter begås av utomeuropeiska män

  1. Efter den här välgjorda rapporten måste vi svenskar kräva att Morgan Johansson på alla offentliga framträdanden, i riksdagen, i TV och på utescener fram till valet, alltid har byxorna neddragna.
    Det har han gjort sig förtjänt av!

  2. Mia ! Någon kommentar ??? Eller det är värre med slemmiga svenska gubbar ? Personligen tycker jag det är en djävla skillnad på en fullbordad våldtäkt och taffseri , utan för den skull försvara det sena . Tycker det är bra att sanningen kommer ut . Men den stora skillnaden är att du/ni har röstat så detta katastrofala stora antal grova våldtäkter har ägt rum dom senaste 10-15 åren . Ni har valt att ta dessa 84% våldtäkts män till Sverige . Var det inte tillräckligt med dom svenska tafsande idioterna ?

  3. STORT TACK till Jonasson och Pettersson som spridit vidare denna oerhört viktiga undersökning!!!

  4. Joakim P Jonasson är värt ett stort beröm,för allt arbete han lagt ner för att en gång för alla,lägga fakta kring dessa våldtäkter på bordet.
    Vi som förlitar oss till den digitala fria världen har,länge känt till den övervikt som nu bevisligen är belagd kring dessa kriminella importer.

  5. All heder åt dom som tar sig tid att göra det som myndigheter bör göra. Själv känns det som om jag bara slår huvudet i väggen när jag pratar med en del bekanta om att invandrare står för nästan samtliga våldtäkter. När jag ber dem att läsa t ex denna blogg så ändrar de genast uppfattning. Konstigt va?

  6. Önskar någon kunde hjälpa till och översätta dokumentet och att det får vingar. För att alla ansvariga ska kunna vara vaksammare och agera proaktivt mot denna kriminalitet.

  7. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Nej ta inte fram underlag om det kan visa att det stör sossarnas valkampanj. Försök att undanhålla fakta från väljarna, du ska istället uttala dig positivt om invandring och mångkultur. Ta gärna upp att över en miljon svenskar flydde vårt land för att slippa den hårdföra högerpolitik som då rådde i vårt land. Men säg för höge farao ingenting om att svenskarna aldrig fick bidrag av USA, förvisso kunde de köpa ca 65 har mark för en billig penning.
    Att de skulle bygga ett beboeligt hus och sedan bruka jorden i minst 5 år men det behöver ingen veta.

  8. Det är väldigt tragiskt, för svenska folket och för Sverige, att dessa tydliga siffror effektivt mörkas av PK-maffian och PK-media.

    Det är tur att det finns alternativ media som gräver fram och publicerar sanningen!
    Och det utan miljoner i presstöd…

  9. Glöm nu inte bort att denna statistik är rätt så missvisande eftersom den bara rör dömda!

    Utan att ha forskat kan vi nog slå fast att svensken oftare våldtar en för honom känd kvinna och uppklarandeprocenten, det vill säga dömda, borde då bli högre!

    Riktigt intressant hade det blivit om man hade gått igenom anmälningarna!

  10. Fantastisk insats! Man borde kanske skicka den till BRÅ och till Morgan Johansson som en liten påminnelse. Kom dock ihåg: ”© Joakim P Jonasson 2017. PDF–filen får spridas fritt — i oändrat skick — via internet och
    andra kommunikationsformer. Den får också citeras ur fritt, med källhänvisning.”

  11. 25 våldtäktsanmälningar på hög
    ———————————————–
    Polisen i Fyrbodal har under året fått in ett stort antal anmälningar om våldtäkter och situationen är ansträngd. Sten-Rune Timmersjö har tidigare berättat hur man har tvingats lägga mellan 20 och 25 anmälningar på hög.

    – Vi försöker göra alla förstahandsåtgärder; göra undersökningarna, ta in journalanteckningarna från sjukhus, hålla vittnesförhör och så. De initiala och akuta åtgärderna som man måste göra direkt. Sedan kan det bli liggandes. Vi lägger dem på hög, har Sten-Rune Timmersjö sagt.

    https://www.expressen.se/gt/flera-man-valdtog-kvinna-pa-hotellrum/

  12. Skit i statistiken. Vill inte Brå redovisa, så.gör det inget. Gör som jag. Jag antar att alla våldtäkter, som jag läser om, har begåtts invandrare från Mena-länderna.
    På det sättet har jag i alla fall mer än 80 % rätt.

  13. Varför kan man inte Diskutera? Kalla spade för spade,det är för allas bästa.Våldtäckt utförd av asylsökande skall ut ur landet omedelbart, då har dom visat att dom hör inte hemma här.Som det ser ut tyvärr lika vanligt med våldtäckter som det var ovanligt förut.Det har sväng till motsvarande sida men tydligen byfånens och hans anhang har fortfarande locket på.Mvh Adolf

  14. Som bl.a Norge och hög polischef i Norge gick ut med i tv för länge sedan, då Norge är inga lömska, ljugande förvrängare av sanningen.
    En spade är en spade.

    I Sverige har det ljugits och försökt vilseleda Sveriges befolkning av folkvalda…just det…FOLKVALDA…POLITIKER, som har ”blåst” en del svenskar att tro på denna genom tiderna största bluff.
    ( Pengar finns i överflöd och det blir en vinst för samhället….). DING DONG KOKKO

    Som alltid: TÄNK SJÄLV OCH VAR UPPLYST…vi lever på 2000-talet, och då bör man vara just upplyst….jorden är rund 😳

    Vill NI forsätta att bli LURADE, välj då 4-år till, till denna dåliga sjuka parodi.

KommenteraAvbryt svar