Socialdemokrat uppmanar invandrare att flytta men det blir inget drev

RASISM. Leif Rosdahl (S) representerar Socialdemokraterna i Svenska kyrkans kyrkofullmäktige i Malmös pastorat. Han är dessutom kassör i stödföreningen Per Albin Hanssons hem som är en del av Socialdemokraternas verksamhet i Malmö.

När SD-politikern Nima Gholam Ali Pour i juli skrev ett facebook-inlägg där han uttrycker ilska över att en kvinna i Mariannelund mördats för att hon vägrat ta på sig slöja så kommenterar Leif Rosdahl på följande sätt:

”Känns ju inte bra att Du känner dig illamående, vore kanske en idé att flytta igen!”

När Situation Malmö kontaktar Nima Gholam Ali Pour så kommenterar han händelsen: Ja, var ska jag flytta? Det är tragiskt att viss rasism är helt okej i Sverige. Om det hade varit en sverigedemokrat som sagt det här så hade drevet satt igång direkt.

-Pettersson undrar som Nima. Vad hade hänt om en Sverigedemokrat bett en invandrad politiker att flytta…

Frågan är retorisk, så ni behöver inte svara. För vissa är rasism tillåtet och en vana…

5 thoughts on “Socialdemokrat uppmanar invandrare att flytta men det blir inget drev

  1. Den politiska och PK-elitens elitens tal om allas lika värde, är ju bara kvalificerat skitprat och inget annat än hyckleri.
    För inte värderar de väl den norske massmördaren Behring lika mycket som sina nära och kära?

  2. Som Sosse förvånar mig inte hans uttalande… Undrar bara hur en sådan kan sammankopplas med kyrkan !!
    OK,hans förebild är möjligen Biskopsan ?

  3. Vi flyttade till P A Hem när detta var nytt på 60-talet. Var ett fint område då och är fortfarande till skillnad mot Grannområdet mitt över motorvägen, Söderkulla.
    Anledningen är enkel. Inte så många invandrare. Mycket äldre bor kvar som arbetade på bl.a. Malmö Strumpfabrik. Var ett arbetarområde.

    Ligger fina fotbollsplaner och brottarklubb. Schwartz är fostrad i Kulladal FF. Sköld i brottarklubben. Mycket fin ungdomsverksamhet. Där ligger skillnaden.

    Likheterna är att både Söderkulla och P A Hem är HSB föreningar. Sossar i styrelser. När jag frågar dessa hur dem kan rösta på dagens sossar, så rycker dessa på axlarna. Finns dock några som inte gör det. Inget dessa vill gå ut med offentligt. Då hade dem fått sparken från styrelsen.

    Är just på detta sett som Socialdemokraterna byggt upp sina organisationer under årtionde.

    Nu vet jag dock att många kommer rösta SD. Är portkoder i området, så det blir svårt komma in i fastigheterna när SD på söndag skall börja dela ut material i Malmö. Får i.s.f. bli post. Dock är det många villor på Kulladal, och där har vi varit. Dock inte i Kyrkovalet, ännu. I villaområdet vet jag att övervägande kommer rösta SD. Detta efter pratat med många när jag delade ut.

    Får väl be SD, Malmö göra utskick per post till P A Hem.

    Ger inte upp Malmö för en sketen sosse. Bort skall sossarna.
    Finns ingen kristen kyrka i området. Den kristna kyrka som fanns och jag blev konfirmerad i, är ortodox. Serbisk. Framför kyrkan finns en byst av P A Hansson som invigdes av Tage Erlander. Jag var med som barn och såg detta. Hälsade på Tage E. Stolt. Idag skulle jag skämmas.

    Folk måste lära sig att det inte är samma sossar idag som förr.

KommenteraAvbryt svar