18 thoughts on “Var och en för sig är vacker…

  1. Mia ! Huruvida flaggan ska anses som vacker eller ej, är nog upp till var och en. Men kärnfrågan är väl ändå vad den representerar. Alltså: Mer eller mindre Ovälkomna Besök i Röva. Det måste man ha klart för sig,istället för att bara gå på ytligheter. Efter att ha studerat dina inlägg en tid undrar man om du driver med oss eller om du bara har otur när du tänker. Du påstår även att barnen gillar trasan…Jo, jag vet att indoktrineringen och hjärntvätten pågår för fullt. Genom skolans och förskolans försorg. De kommer säkert att förvandlas till lydiga och nyttiga idioter. Än så länge får vi Nästan tycka vad vi vill, men våra valda representanter jobbar just nu hårt på att krympa åsiktskorridoren.

  2. Sexuell läggning angår inte MR P.däremot om pedofiler tycker jag inte.nu vet ju jag att du går runt med kärring kläder och högklackat.är det inte så……flaggan är vacker borde byta ut den mot svenska flaggan.puss och kramar Pettersson💝💘💜💛💚💖

      • @ jan lena du får tycka vad du vill.men dina undertoner av folkhemet,hata muslimer osv har mycket att önska.jag känner massor med muslimer som kör taxi jobbar natt på sjukhus kör buss och betalar skatt!!@👉är du medveten om det lena?och det finns många kriminella svenskar som är en skam!!nyansera debatten bättre lena.ha en bra dag💙💛

      • SS
        Jag hatar ingen dock så förstår jag inte varför folk som inte tycker om oss, envisas med att flytta till våra länder ?
        BIDRAG !!!!!

        Vi har inget gemensamt, jag har inget gemensamt med kvinnoplågare och djurplågare !

      • @lena det finns många muslimer som tycker om Sverige och dig o mig.men du har rätt det finns väldigt många muslimer som förtrycker kvinnor hedersmord.osv samt galna djurplågare.och dom ska inte bo här i vårt land.men lena mina släktingar långt tillbaka i tiden utvandrade till USA och Kanada .så man måste ha medlidande med människor.men du har rätt slår man kvinnor och elak mot djur bör man bo annanstans.

      • SS
        Så länge som islam inte går ut och fördömmer med allvar och mening det som de åsamkar västvärlden , så länge tillåter jag mig att inte tycka om !

  3. Det är blandningen av alla regnbågens alla färger som gör denna flagga så vacker var helst den lyser upp.
    Som symbol för pride användes den första gången i San Francisco.

    Men den används även av fredsrörelsen och flera andra grupper.
    Och barn älskar den.

  4. Tack Pettersson !!!
    För mej som blandat färger sen småskolan så kan jag bara säga – Ok –
    renlighet och klara tydliga färger är det som gäller !!!
    Annars kommer denna färg fram som du visar !!
    Denna blandning av färger, samt även av olika genus/kön/raser ger för mej precis samma färg som du visar !!!
    Tack Pettersson för ett klart och tydligt bevis om vad som händer när man blandar, mångkultrella och utomnordiska, det senare min privata åsikt.
    Men om man ser tillbaka så förstår de flesta att Pettersson har rätt om vilken färg som kommer att uppstå ………..
    Och vad betyder det, tänk efter i alla fall i fem minuter ,,, vad ser ni då

  5. Vi lärde om färgspektrum i högstadiet. Då var vi i fysiokemiska labbet – där vi fick se och göra experiment själva med lärarens hjälp. Vi såg hur färgerna försvann helt när en rund skiva med färgspektrum på snurrades av en rotationsapparat, eller vad det nu heter. Minns inte, det var för några decennier sedan.
    Och se vad en regnbågs vackra symbol har blivit idag ….. en solkig duk på en pinne.

  6. Ursvenskarnas befolkningskurva pekar nedåt, medan MENA-folket ynglar av sig som kaniner. Men det verkar gå som en röd tråd i takt med befolknings-utbytet. Hur ? Jo ! Homolobbyn ångar på för fullt. Abortmotståndare betraktas som suspekta individer. P-piller lär förskrivas kostnadsfritt. Och Muhammed belönas frikostigt i takt med att den bidragsberoende barnaskaran växer. Ser ni ett illvilligt mönster ?

  7. Excellent slutsats och ett väldokumenterat faktum!
    Sedan HBTQ-maffian konfiskerat själva regnbågen och anammat den som symbol för sin i grunden subversiva verksamhet, där allt som ringaktar den traditionella kärnfamiljens sammansättning förhånas och demoniseras, ryggar man per automatik tillbaka vid blotta åsynen av dessa skammens ränder.

    Vidare representerar alla dessa kulörers sammanblandning i en enda oaptitlig och socialt funktionsoduglig röra vad som sker i praktiken då värdegrundens diffusa begrepp om ”allas lika värde” uppvisar ett rent människofientligt mörker, där identitets- och begreppsförvirring skapat ett nattsvart och påtagligt allmänfarligt scenario.
    Andreas.

KommenteraAvbryt svar