17-årig asylsökande adelsman gav personalen order att diska

INVANDRARVÅLD. Polisen larmades efter att en kille på ett asylboende på Borgmästaregatan i Karlskrona blivit aggressiv då det inte fanns några rena tallrikar. Han uppmanade personalen att diska åt honom, men de talade i stället om var det fanns rena tallrikar. Killen som är i 17-årsåldern rev då ner micro, fat med mat och slog sönder porslin, skriver BLT.se

-Pettersson minns ett TV-program om ”Greven på Herrborum” i Östergötland. Greve Stenbock tyckte han var född 300 år för sent för pigorna (hemtjänsten) gjorde inte som han sa åt dem.

Den unge adelsmannen på asylboendet i Blekinge är uppenbart också fött i fel tid och befinner sig i fel land…

21 thoughts on “17-årig asylsökande adelsman gav personalen order att diska

  1. Den 17-åriga ”adelsmannen” hade kanske hört rykten om sossarnas panikartade förslag / löfte i 2010 års valrörelse att anställa butlers i Stockholms tunnelbana ….

    http://gfx.bloggar.aftonbladet-cdn.se/wp-content/blogs.dir/242/files/2010/08/butler.jpg

    [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ChIFKuIR014&w=560&h=315%5D

    Men den 17-årige ”adelsmannen” har tydligen missat att sossarna förlorade valet år 2010 … och därmed hamnade butler-förslaget tillsammans med alla andra svikna vallöften från (S) i den redan välfyllda papperskorgen.

  2. En god vän jobbade på en invällarförläggning.
    Han slutade direkt när han fick veta att invällarna hade mer i
    bidrag + mat och husrum för inget arbete, än vad han hade i lön.

  3. Det nya ståndet, detta högst obehövliga sociala bottenskikt med tonvikt på dysfunktionalitet, våldsbenägenhet och frånvaro av impulskontroll, underlåter inte att spela upp små aktstycken av den destruktiva spontanteater som blivit deras främsta signum.
    Allt under det att den kuvade och stridsovana svenska befolkningen förskräckt väljer att retirera, i stället för att bjuda ett fullt motiverat och behövligt motstånd mot den psykopatiskt profilerade kravhuliganismen.

    Så går det då det migrantammande fruntimmersregementet får styra och ställa!
    Andreas.

    • Tyvärr så finns det också en hel del ”kramande” män i detta avlånga land !!
      Därmed vill jag inte skylla quinnor att de _____är ensamt ansvariga det hoppas jag att alla observanta har sett !!!!

  4. När jag hör ”17-årig” asyl-sökande, så ser jag framför mej en 20-40 årig lögnare, enligt Migrationsverkets normer om att migranterna själva bestämmer sin ålder. Han är inte värdig den vansinniga turistförsörjningen. Han skall jobba ihop till sin egen hemresa och försvinna från Sverige snabbt och smärtfritt.

    • Släpp ut honom på gatan en kväll så får han hjälp att bygga upp en intensiv hemlängtan!

      Vad skiljer honom från övriga i invasionstrupperna?

      När ska vi börja försvara vårt fosterland?
      Vårt fosterland finns snart inte mer!
      Gör Sverige svenskt igen!

  5. Förut så såg man en massa soldater och sjömän här i Karlskrona (det var tider det) nu är det bara en massa hazarer/tiggare och kärringar med hycklen.
    Kom inte och säg att det inte var bättre förr.

    • Nog var det bättre förr. Jag gjorde min militärtjänstgöring vid KA2 i Karlskrona under åren 1973-74. Jag gjorde min grundutbildning på Gräsvik fortsatte till Oscarsvän och var den första kullen beväringar som flyttade in på Rosenholm. Nu är ALLA dessa regementen borta. Jag har aldrig haft det så bra i hela mitt liv. Alla mina befäl var toppen och miljön i Karlskrona helt underbar. När man ser hur det ser ut idag i större delen av Sverige inser de flesta att det var bättre förr.

  6. Jag skulle vela ha haft han på en båt och lärd honom ett och annat med hjälp av besättningen, vi hade en gång en neger från Gambia ombord han trodde att Messkalle /Stewarden) va hans personliga Butler, men vi lärde honom snabbt var hans plats va med hjälp av intensiv förklaring om ni förstå

KommenteraAvbryt svar