Jonas Serneholt (MP) är blind men klarsynt

INVANDRING. I går skrev vi om att miljöpartisten Jonas Serneholt hade skrivit att Somalier är cancersvulster på Facebook. Givetvis har Jonas pudlat samt frånsagt sig sina uppdrag. Han säger även att han skrivit kommentaren på fyllan och att han ångrar sig djupt.

Jonas Serneholt, blind men klarsynt

– Pettersson tror inte på herr Serneholt, kommentaren stod nämligen kvar i 14 dagar innan den plockades bort och även om han är törstig så borde han ha varit nykter någon gång under den perioden.

Troligen menar Jonas Serneholt precis vad han skriver.

I sin profil på Miljöpartiets hemsida skriver Jonas Serneholt: ”Det är också högst angeläget att bekämpa övrig främlingsfientlighet, särskilt islamofobi”.

Det går inte riktigt ihop med det du skrivit på Facebook. Stämmer det?

– Jag vill arbeta särskilt mot islamofobi, men det kan ha uppstått situationer som har fått min åsikt att förändras. Men det försvarar inte det jag skrivit.

Vilka typer av situationer är det? – Situationer som blind färdtjänstkund. Man är mycket utsatt där.

Vad Jonas blivit utsatt för som blind färdtjänstkund kan vi bara spekulera i men vad han skrev på Facebook kan ni läsa nedan…

13 thoughts on “Jonas Serneholt (MP) är blind men klarsynt

 1. Varför säga eller skriva en sak och sedan ta tillbaka, grina och skylla ifrån sig. Var en riktig man och stå rakryggad för h-vete.

 2. Förmodligen första och enda gången i Sveriges politiska historia en miljöpartist knackat ned något vettigt och med den osminkade sanningen överensstämmande.
  Förbannat trist öde att vara synskadad, förresten. Noterade detta i skrivande stund och får därför be om ursäkt för min tidigare kommentar, vilken inkluderade synpunkter på Serneholts utseende.
  Andreas.

  • Sannolikt skrev han vad hjärtat var fullt av.

   Snacket om “fylla” är en efterhandskonstruktion.

  • Just detta att alla ska pudla när dom sagt något som kommer från hjärtat.Det är en sån feghet. Stå för vad ni säger och be journalister dra åt helvete.Tanten häromdan som var 72 år och dömdes för hets mot folkgrupp.Hon var det krut i.Hon sa att hon tar inte tillbaks något av vad hon sagt. Hon sa att hon var stolt.Så ska det låta.

 3. Var ju ett tragiskt fall men förklarar kanske,varför denne blinde man blivit grön kommunist ! Som blind har han ju sluppit se sina tidigare kompisar i översta etaget !

Kommentera