Somalier är cancersvulster

INVANDRING. Av barn och fyllon får man höra sanning och det är extra informativt när sanningen kommer från invandringsförespråkare.

 

Pettersson är osäker på om det är somalier eller cancersvulster på bilden

Jonas Serneholt, politisk sekreterare för Miljöpartiet och ledamot i kommunfullmäktige i Järfälla, skrev i en Facebook-grupp att somalier är en ”cancersvulst”.

Inlägget var publicerat under mer än två veckor och togs bort först efter att Stockholm Direkt och Järfälla tidning kontaktat Serneholt. Han ska kort därefter tagit kontakt med tidningens nyhetschef och uppgett att inlägget var skrivet på fyllan. Mikael Jämtsved, Miljöpartiets kommunalråd i Järfälla, uppger att Serneholt kommer att avsäga sig sina uppdrag.

-Pettersson undrar varför Serneholt ska avsäga sig sina uppdrag? Jonas säger sig arbeta mot främlingsfientlighet och säger säkert bara vad han menar efter sina erfarenheter…

Inlägget skrevs i gruppen ”Varning Järfälla” med 9 000 medlemmar

30 thoughts on “Somalier är cancersvulster

 1. Detta bevisar att inte politikerna vet att massinvandringen är skadlig för Sverige. De är dock så måna om sina karriärer så de håller käft och kör på som vanligt. Ostraffad ondska är fortsatt ondska!

 2. Tänk att blinde miljöpartisten Jonas Serneholt i Järfälla, ”ser” mer av hur verkligheten fungerar, än hans egen partiledning.

  Jonas upplever även verkligheten i Järfälla , då han behöver hjälp på grund av sitt handikapp som blind.

  Det är sådana känslor av egna upplevelser som han ger uttryck för i sina åsikter.

  Oavsett hur han nu själv uttryckte det, så ”ser” och upplever han problem i det svenska samhället. Det är sådant som ska diskuteras i första hand , inte ordval. Ett ordval som han själv skrev på fyllan och ångrar.

  Fast hans problembild kvarstår dock, trots ordval.

 3. Som vi anat är den vurm för massimporten av samhällsodugliga och arbetsskygga individer utan egentliga förutsättningar för att klara ett normalt liv i frihet inom den västerländska hemisfären, endast en politisk strategi tillämpad av moraliskt invalidiserade nationsmotståndare, vilka i alkoholpåverkat tillstånd icke förmår upprätthålla värdegrundsfasaden.

  Varelsen till höger i bild påminner mest om en förståndshandikappad vuxen som plåtats av sin följeslagare under någon exkursion i det fria – en beskrivning som förmodligen kan anses tillämpbar på de flesta i kategorin Miljöpartister.
  Betänk så att Sverige översvämmas, icke blott av den i samtliga avseenden överflödiga närvaron av MENA-menageriet, utan även av likaledes överflödiga politiker på höga, välavlönade poster.
  Andreas.

  • Undervärdera inte förståndshandikappade de är många gånger förstående än……………

 4. Ytterligare en som blir attackerad för att ha sagt sanningen men det är lätt att ge sig på sådana människor när man själv inte blivit våldtagen av en somalier ett fått hans kniv i magen, i halsen, i…

 5. I Sverige är det tyvärr så, att om man kallar en spade för spade, då är drevet igång.
  Jag undrar hur många andra politiker, oavsett politisk hemvist, som tycker likt Serneholt.
  Antagligen en hel hop men för fega för att säga vad de tycker. Deras jobb är ju omedelbart i fara.
  Vi svenska medborgare kallar sådana personer för hycklare.

  • Så man måste kalla människor för elaka saker för att inte bli betraktad som hycklare.
   För övrigt är det konstigt att Jonas Serneholt kan se vem som är somalier eftersom han är blind.

   • Nej, men Mia han kan höra vad dom gjort och det räcker.Jag tror inte du heller vill se på när dom våldtar andra kvinnor.Så klart att det är cancersvulster när dom uppför sig så där. Så du har inget elakt att säga om våldtäktsmän? Det är svårt att tro att du är kvinna som inte har ett dugg till medlidande för dessa kvinnliga offer. Med detta förhållningssätt till våldtäkter skulle jag ha svårt att se en kvinna i ögonen. Du är inte nåt stort stöd för dom.

   • Bosse
    Den här gången läste jag bara det som Pettersson skrivit och där står inget om någon våldtäkt så det visste jag inte.

    Jag minns när en präst för ett antal år sedan stod och predikade och jämförde homosexuella med cancersvulster och Cancerfonden protesterade. Det lät visserligen litet komiskt men idag har väldigt många denna allvarliga sjukdom som det är fel att använda sig av i de här sammanhangen.

    De som våldtog tar jag naturligtvis helt avstånd ifrån, men Jonas Serneholt verkade ju tycka illa om somalier i allmänhet på grund av färdtjänstresor.

    Jag har själv haft tillfälligt färdtjänst efter en knäoperation.Alla somalier var kanske inte de skickligaste chaufförerna, men skilde sig för övrigt inte från andra.

   • Jag är nog mer klarsynt än du som verkar ganska indoktrinerad av andra SD-sympatisörer.
    Men inte lika mycket av själva partiet SD eller dess partiledare.

    Jimmie Åkesson instämmer nog inte i alltl som skrivs här.

 6. Ok, så miljöpartister tror inte på sina egna ”sanningar”/åsikter? Man försöker medvetet få sina väljare att tro på något annat det man tror på själv? Intressant att veta.

  • Är inte indoktrinerad av någon, men du har alltid en
   överslätande attityd på alla socialistiska galenskaper.

 7. In vino veritas….. Ja, precis, han har skrivit vad alla tänkande svenskar innerst inne tänker. Att somalierna inte tillför landet nånting, mer än bekymmer och problem. Nej, ursäkta språkvalet, utmaningar heter det numera. Säkert försäkringskassan största kund numera….

 8. Ja ,jag antar att han vet vad han skriver om . Då han nyttjar färdtjänst , och som han skriver somaliska chaufförer . Han har visat ett normalt mänskligt beteende. Han har helt enkelt fått nog . Det kommer fler som han , var lugn bara finns inget som kan stoppa skitstormen som kommer …

 9. ”Det var på fyllan och jag ångrar mig…!” Varken den första eller den sista som uttalar sig i den känsliga invandringsfrågan efter några groggar. Tänk vissa fotbollskommentatorer m fl m fl. Tyvärr blir de väl jagade av media ända tills de gör avbön offentligt, oavsett hur sant uttalandet varit.

  • Haha jag skulle inte vilja vara sport kommentator, dom har det inte LÄTT i detta ………………….

 10. Vansinnigt roligt i den komedi som utspelas just nu:

  ”Konsten att lura ett land att förstöra sig självt”

  Med underrubriken:
  ”När parlament och media har fyllts upp med nyttiga idioter
  som springer vilka ärenden som helst för några silverpenningar.”

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!

  I en framtida fars om hur Sverige ödelades.

  • Ja man försöker hela tiden – DÖLJA DEN TOTALA FÖRSKRINGRINGEN SOM DRABBAR ALLA SKATTEBETALARE !!!
   Transportstyrlsen ……..
   Riksrevisionen ……..
   Statens Fastighetsverk ……….
   Alla stats sekreterare ………..

   å vem ska utreda dessa STORA problem ????

  • Men har inte rätta uppbackningen inom sitt parti,och svenska PK-pressen…Det sista något gäller av ett novum när det gäller mandat, för ett icke rasistiska partier !

   • Man måste vara konkret och se vad det är som hände kan man inte det, ja då hamnar man i ett stort vakum ..
    Det som gäller nu är skandalen i Transportstyrelsen ……
    VEM ÄR ANSVARIG ????
    Jo det vet väl alla, men vem vill ”fälla bilan” ????

Kommentera