Sverige står och faller med Malmö

INVANDRARBROTTSLIGHET. Kvällspostens fristående Csaba Perlenberg som har insett att det går inte att fortsätta som nu och riskera att resten av Sverige blir som Malmö. Perlenberg har tidigare skrivit en hel del vettigt som vi tagit upp på bloggen men han har också varit emot många av Sverigedemokraterna förslag som han nu framför. 

”…Ni kände kanske inte till det, men Socialdemokraternas valgeneral inför kommande valrörelse heter Morgan Johansson (S). Förutom att vara justitieminister blev han nyligen även inrikesminister efter statsministerns regeringsombildning – med ansvar för bland annat ordningsmakten och brottsbekämpningen. Det är ett mycket tungt politiskt ansvar, inte minst givet att frågan om det återkommande våldet i Malmö troligtvis kommer vara den enskilt viktigaste valfrågan under nästa år. Ska man hårddra det så står regeringen och faller med Malmös öde.

Inte bara för att rubrikerna om skottlossningar numera är ett stående inslag i nyhetsmediernas rapportering, utan för att trygghetsfrågan skär igenom flera andra tunga och krisande politikområden. Sant eller falskt, rätt eller fel, orättvist eller inte: Det ökade och allt mer våldsamma gängvåldet kopplas obönhörligen till integrationsfrågorna, men även till skolpolitiken, folkhälsopolitiken, bostadspolitiken och den ekonomiska politiken…”

Hela Perlenbergs krönika på Kvällsposten…

-Pettersson läser ”gängvåldet kopplas obönhörligen till integrationsfrågorna, men även till skolpolitiken, folkhälsopolitiken, bostadspolitiken och den ekonomiska politiken” och funderar på varför Expressen/Kvällsposten och lokaltidningen slängt insändare med samma budskap i papperskorgen…

Hela landets framtid står på spel och Det finns bara en stor fråga

11 thoughts on “Sverige står och faller med Malmö

 1. Det finns bara ett sätt att rädda Sverige men även det kan vara försent. Stäng landets gränser för fortsatt okontrollerad invandring. Skicka tillbaka så många som möjligt av dem, som redan är här. Börja med alla, som dömts för brott.
  Sedan måste vi se till att få en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Kanske vår sista chans, om det inte redan är försent.

 2. Det som många av oss varnat för i några år, ser nu verklighetens ljus.

  Konstigt det skall ta så lång tid för journalister se det uppenbara.

  Att Malmö går med 5 miljarder i underskott varje år, är något som kommer drabba många fler kommuner inom en 5-6 års period.

  Räddas inte Malmö och vi stoppar invandringen till Malmö, kommer resten av Sverige möta samma öde. En mycket mörk framtid väntar för Malmö.

  ENDAST Sverigedemokraterna kan förändra detta.

 3. En ungrare som hamnat i PK träsket.Nu försöker han hänga med oss som har upptäckt alla lögner som sosse nazisterna har spridit till folket.Det är sådana journalister som har förstört Sverige.Välkommen till verkligheten.Mvh Adolf .PS fy fan jävla kappvändare.

 4. Apropå sossar, här är en som stått bakom mycket av det svenska samhällets förfall: https://unvis.it/sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=6751086

  ”Den första av 70-talets stora jämställdhetsreformer var särbeskattningen. Målet var att kvinnor skulle delta i arbetslivet istället för att vara hemmafruar.

  Var skapades den politik som gjort Sverige till ett av världens mest jämställda länder? Vi berättar om två sådana platser – en villa i Bromma i Stockholm 1964 och ett hotellrummet i Solna 1966. Hör Anna-Greta Leijon (S), Peter Engberg (S), Gabriel Romanus (Fp) och nationalekonomen och genusprofessorn Anita Nyberg om hur gifta kvinnor fick rätt att betala sin egen skatt.”

  ”FICK RÄTT ATT BETALA SIN EGEN SKATT!” Detta är den enskilt viktigaste ”reform” som tog ifrån familjerna möjligheten att styra över sina egna liv. Man tvingade ut kvinnorna i arbetslivet och det efter att efterkrigstidens hausse lagt sig. Om sambeskattning:

  ”Sambeskattning innebär att makarna i ett äktenskap vardera beskattas för hälften av den sammanlagda inkomsten. Detta kan sänka den totala skatt de betalar genom att partnern med högre inkomster får lägre marginalskatt.

  I Sverige slopades sambeskattningen av inkomster i en skattereform 1971. Sambeskattning av förmögenheter avskaffades 2007. Detta innebär att Sverige tillämpar särbeskattning, det vill säga avsaknad av sambeskattning.

  Flera europeiska länder har, i mer eller mindre utsträckning, sambeskattning. I Frankrike är det sambeskattning som gäller för inkomstskatten och skattelagstiftning räknar ett skattehushåll som en skattenhet. Enligt den tyska grundlagen så måste skattesystemet frigöra ett visst minimum av inkomst till familjen och att endast inkomst utöver det får beskattas. Irland har frivillig sambeskattning för både gifta och par i registrerat partnerskap. Om man som par finner att skatten överstiger eventuell sambeskattning får man begära tillbaka mellanskillnaden.

  Följande länder i Europa har sambeskattning: Belgien, Estland, Frankrike, Grekland, Irland, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien och Tyskland.”

Kommentera