Sverige står och faller med Malmö


INVANDRARBROTTSLIGHET. Kvällspostens fristående Csaba Perlenberg som har insett att det går inte att fortsätta som nu och riskera att resten av Sverige blir som Malmö. Perlenberg har tidigare skrivit en hel del vettigt som vi tagit upp på bloggen men han har också varit emot många av Sverigedemokraterna förslag som han nu framför. 

”…Ni kände kanske inte till det, men Socialdemokraternas valgeneral inför kommande valrörelse heter Morgan Johansson (S). Förutom att vara justitieminister blev han nyligen även inrikesminister efter statsministerns regeringsombildning – med ansvar för bland annat ordningsmakten och brottsbekämpningen. Det är ett mycket tungt politiskt ansvar, inte minst givet att frågan om det återkommande våldet i Malmö troligtvis kommer vara den enskilt viktigaste valfrågan under nästa år. Ska man hårddra det så står regeringen och faller med Malmös öde.

Inte bara för att rubrikerna om skottlossningar numera är ett stående inslag i nyhetsmediernas rapportering, utan för att trygghetsfrågan skär igenom flera andra tunga och krisande politikområden. Sant eller falskt, rätt eller fel, orättvist eller inte: Det ökade och allt mer våldsamma gängvåldet kopplas obönhörligen till integrationsfrågorna, men även till skolpolitiken, folkhälsopolitiken, bostadspolitiken och den ekonomiska politiken…”

Hela Perlenbergs krönika på Kvällsposten…

-Pettersson läser ”gängvåldet kopplas obönhörligen till integrationsfrågorna, men även till skolpolitiken, folkhälsopolitiken, bostadspolitiken och den ekonomiska politiken” och funderar på varför Expressen/Kvällsposten och lokaltidningen slängt insändare med samma budskap i papperskorgen…

Hela landets framtid står på spel och Det finns bara en stor fråga


11 responses to “Sverige står och faller med Malmö

 • Sluta fjäska för SD, Sonesson | Petterssons gör skillnad!

  […] men är som så många så kallade journalister hatiskt inställd till SD men har inget emot att föreslå samma saker som SD gjort i åratal utan att rodna, läs nedanstående som herr Perlenberg skrev i augusti 2017 ”…rubrikerna om […]

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Ledsen Csaba Perlenberg, du är lite sent ute. Här är ett par fylliga analyser som konstaterat detta sedan länge:

  http://avpixlat.info/2017/06/15/nar-sverige-blir-som-malmo/

  Gilla

 • Jhonsson

  Det finns bara ett sätt att rädda Sverige men även det kan vara försent. Stäng landets gränser för fortsatt okontrollerad invandring. Skicka tillbaka så många som möjligt av dem, som redan är här. Börja med alla, som dömts för brott.
  Sedan måste vi se till att få en sverigevänlig regering vid valet 2018!
  Kanske vår sista chans, om det inte redan är försent.

  Gilla

 • malmobon

  Det som många av oss varnat för i några år, ser nu verklighetens ljus.

  Konstigt det skall ta så lång tid för journalister se det uppenbara.

  Att Malmö går med 5 miljarder i underskott varje år, är något som kommer drabba många fler kommuner inom en 5-6 års period.

  Räddas inte Malmö och vi stoppar invandringen till Malmö, kommer resten av Sverige möta samma öde. En mycket mörk framtid väntar för Malmö.

  ENDAST Sverigedemokraterna kan förändra detta.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  En ungrare som hamnat i PK träsket.Nu försöker han hänga med oss som har upptäckt alla lögner som sosse nazisterna har spridit till folket.Det är sådana journalister som har förstört Sverige.Välkommen till verkligheten.Mvh Adolf .PS fy fan jävla kappvändare.

  Gilla

 • Billy Boy

  Morgan Johansson (S) lovade redan 24 augusti 2015 att hjälpa Malmö.

  https://unvis.it/ystadsallehanda.se/sverige-varlden/migrationsminister-lovar-hjalpa-malmo

  Två år senare kan vi alla se resultatet av den s k ”hjälpen”.

  Gillad av 1 person

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Vi får innerligt hoppas att Morgan Johansson och (S)osse-klanen avstår från att lyssna på sagoberättelserna från (MP)-klanen.

   Sossarnas Malmö-modellen måste avvecklas snabbt INTE utvecklas vidare till Sverige-modellen.

   Gilla

  • Tony

   Det bästa han kan ge är att avgå som politiker samtidigt som resten av regeringen, inget kommer att ordna sig med den regeringen!

   Gilla

 • Argus

  Apropå sossar, här är en som stått bakom mycket av det svenska samhällets förfall: https://unvis.it/sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=6751086

  ”Den första av 70-talets stora jämställdhetsreformer var särbeskattningen. Målet var att kvinnor skulle delta i arbetslivet istället för att vara hemmafruar.

  Var skapades den politik som gjort Sverige till ett av världens mest jämställda länder? Vi berättar om två sådana platser – en villa i Bromma i Stockholm 1964 och ett hotellrummet i Solna 1966. Hör Anna-Greta Leijon (S), Peter Engberg (S), Gabriel Romanus (Fp) och nationalekonomen och genusprofessorn Anita Nyberg om hur gifta kvinnor fick rätt att betala sin egen skatt.”

  ”FICK RÄTT ATT BETALA SIN EGEN SKATT!” Detta är den enskilt viktigaste ”reform” som tog ifrån familjerna möjligheten att styra över sina egna liv. Man tvingade ut kvinnorna i arbetslivet och det efter att efterkrigstidens hausse lagt sig. Om sambeskattning:

  ”Sambeskattning innebär att makarna i ett äktenskap vardera beskattas för hälften av den sammanlagda inkomsten. Detta kan sänka den totala skatt de betalar genom att partnern med högre inkomster får lägre marginalskatt.

  I Sverige slopades sambeskattningen av inkomster i en skattereform 1971. Sambeskattning av förmögenheter avskaffades 2007. Detta innebär att Sverige tillämpar särbeskattning, det vill säga avsaknad av sambeskattning.

  Flera europeiska länder har, i mer eller mindre utsträckning, sambeskattning. I Frankrike är det sambeskattning som gäller för inkomstskatten och skattelagstiftning räknar ett skattehushåll som en skattenhet. Enligt den tyska grundlagen så måste skattesystemet frigöra ett visst minimum av inkomst till familjen och att endast inkomst utöver det får beskattas. Irland har frivillig sambeskattning för både gifta och par i registrerat partnerskap. Om man som par finner att skatten överstiger eventuell sambeskattning får man begära tillbaka mellanskillnaden.

  Följande länder i Europa har sambeskattning: Belgien, Estland, Frankrike, Grekland, Irland, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien och Tyskland.”

  Gilla

 • Falköga

  Då måste General Johansson läsa Snaphanen om Svensk krigsmedicin och ställas till svars så snart han visar sig i någon debatt eller TV-soffa.
  http://snaphanen.dk/2017/08/05/svensk-krigsmedicin/#more-189404

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: