Är Ygeman värre än Arnstad och Lindberg?

INRIKES. Ni vet hur tokiga ”historiker” Henrik Arnstad och Aftonbladets Anders Lindberg kan var men jag undrar om  inte inrikesminister Anders Ygeman (S) är en värre desinformatör och spridare av falska uppgifter. 

13 våldtäktsärenden per dag läggs ned, Fyra gånger fler dödsskjutningar i Sverige än i hela övriga Norden och antalet kriminella och kriminella områden blir fler och fler, stora delar av vårt land är obevakat bara för att nämna några saker.

Då säger socialdemokraten och den ansvarige minister Ygeman: Det finns ingen akut polisbrist

Polischefer larmar om en ”akut polisbrist” där de får fler arbetsuppgifter, men inte ökade resurser. Det brottsförebyggande arbetet hinns inte med. Men inrikesminister Anders Ygeman (S) delar inte den bilden. Han kräver mer av svensk polis. – Att säga att polisbristen är akut, det är att ta till överord, säger han till SvD.

Dessutom lovade socialdemokraterna vid sin kongress i april att vi skulle få 10.000 nya poliser.???!!! Poliser som alltså inte behövs enligt herr Ygeman…

21 thoughts on “Är Ygeman värre än Arnstad och Lindberg?

 1. […] Inrikesminister Anders Ygeman (S) håller inte med om att gränspolisen har fått för lite pengar, – Jag har svårt att förstå den kritiken eftersom regeringen bara i år har skjutit till 800 miljoner kronor extra till polisen och under de närmsta åren har skjutit till stora resurser till polisen, säger den socialdemokratiske ministern som även sagt att 80.000 illegala invandrare ska skickas hem och att polisbristen inte är akut. […]

 2. En utpräglad psykopati sprider sig som en löpeld genom landet och emanerar från den svenska ministärens konspiratoriska konsulter och groteska globaliststrateger, där den konsekventa faktaförnekelsen blivit regimens främsta signum.

  Nästa steg i den besatta maktelitens tvångsmässiga strävan att förvandla en funktionell välfärds- och rättsstat till total anarki och laglöst territorium där kriminalimporten bestämmer dagordningen, kommer förmodligen att ske genom den socialkleptokratiske inrikesministern som deklarerar att polisens personella styrkor och resurser efter genomgången behovsinventering skall reduceras till ett absolut minimum.

  Enligt vad etablissemanget vill göra gällande existerar ju vare sig no-go-zoner eller utpräglad kriminalitet bland migranterna, varför det torde vara föga förvånande om ordningsmakten i praktiken upphör att existera – ett antagande som stärks av de dokumenterade och osminkade fakta de alternativa nyhetskanalerna tillhandahåller.
  Andreas.

 3. Undrar vem av dom som är först med att säga sanningen om att det idag finns under 10.000 poliser kvar i Sverige. Idag är det mycket vanligt att Göteborg lämnas i stort sett polislöst många dagar varje vecka pga att det inte finns några poliser kvar som orkar jobba, och så här är det i hela Sverige idag. Kanske vi kan hoppas på att det en vacker dag står i media om att Anders Ygeman själv eller någon av alla dom andra korrupta politikerna behövde polis hjälp men inte fick någon …man kan alltid hoppas.

 4. Anders MygelMan VILL INTE BETALA – han har haft 30 case hos Kronofogden – ink HyresSmitning o P-lappar – samtidigt ondgör han sig
  över BilMålvakter – de gör ju samma sak bara för fleer bilar.
  Märklig man denne Mygelman

  • Fanastiskt att en bedragare får ansvaret över polisväsendet.
   Det här kan ju inte vara information som sosseledningen missat.
   Socialdemokrater har helt enkelt en selektiv inställning till pampmedlemmarnas kriminalitet.

  • Svenstia, är ju en väletablerad skurkstat ( mot sina egna) så varför skulle då inte regeringsmedlemmarna också vara skurkar? Det är ju ett måste i alla skurkstater för att, det skall fungera klanderfritt.

 5. För S väljarna är Drygeman garanterat en S politiker som de har mycket högt förtroende för.

 6. Han är den manliga motsvarigheten till Mona Sahlin, lite småfifflande ock ljugande egenberikande, alltså urtypen för en Sosse!

 7. Jävla myglare till inrikesministern ,svetsarn statsminister, bolibumpa, Fridolin, Ibrahim, ja det dags att avgå vi har skrattat färdig. Nu kan man hålla sig för skratt efter all skit dom har ställt till.Mvh Adolf

  • Han ser ju drogad ut när dom intervjuar honom.Han verkar vara i en annan värld.Han förstår säkert inte frågorna. Men han uppträder bara som en helt vanlig sosse.

 8. Arnstad och Lindeberg är bara folk som har osympatiska och stolliga åsikter. Och som lyfts fram av agendasättarna som kontrollerar media.
  Ygeman däremot är ansvarig. Han utövar makt. Mycket stor skillnad.

  • Ja ansvar är väl just vad dom inte har,det avskaffade Olof Palme på sin tid, för om dom haft ansvar så borde hela regeringen avgått för länge sedan.

 9. ”Inrikesminister Anders Ygeman (S) slår tillbaka mot kritiken.

  – Jag tror att man ska vara väldigt aktsam för att göra politik av statliga tjänstetillsättningar.”

  Det handlar om att m återigen vill att Dan Eliasson skall befrias från sitt uppdrag som RPC.

  Han hänvisar till ngn som Trump avsatte.

  Det vore lämpligare att de själva avstår från att plocka upp rutten fallfrukt från sin eget träd att lägga i korgen?

  Man ska inte ha alla ruttna äpplen i en korg?

 10. Finns det några brott som utreds av polisen längre? Solklara fall läggs ner , ja varför pga lättja eller personalbrist?

 11. SvD skriver fakta. Eller hur?
  Kan det var så att de, civilpersonerna, som anställs är enkla jobb med lönebidrag? Personer med ”språklig” kompetens som kan förstå de kulturella ”svårigheter” de misstänkta gärningsmännen har när svenska kvinnor INTE bär heltäckande klädsel. Därav kommer fler våldtäktsanmälningar läggas ned nu i sommar, när män med ”svårigheter” blir mer ”upphetsade”.
  Dock tolereras inga våldtäkter av vita män. Inte ens mot svarta trots att det skulle kunna medföra en menaprodukt.

 12. Sverige fosterland var finns det idag?
  Inget skydd vid våra gränser, läste på text TV att Polsk grupp landstigit i Skärhamn och inlett övningar, utan inbjudan och förmodar jag ingen från den s.k. Försvaret ingrep.
  Inte konstigt att det dräller in objudna gäster var dag och vad möts de av Migrationsverket, en myndighet med för stor makt och för litet kunnande.

  • Ja, detta om några polska militärer på Tjörn var ju en stor nyhet som gjorde regeringen bekymrad.Men dom är inte bekymrad över 5000 IS krigare i landet eller att dom inte har koll på var 30.000 illegala invandrare befinner sig. Men Reinfeldt har sagt på SVT att Sverige är inte en plats bara för svenskar utan alla har rätt till detta land .Vi har inga gränser som säger att just detta är Sverige och alla har tillträde hit. Så varför bråka om dessa polacker? Men Sverige har ett ont öga till Polen just nu så nyheten passade in. Sverige är arg på Polen därför att dom vill inte ta några ”inkomstbringande” invandrare.Hur kan man bli arg på ett annat land för en sån sak?
   Detta med Reinfeldts uttalande.Jag tycker att regeringen ska fråga honom vad han menade.Och vidhåller han det han sagt( bevis finns på SVT)ska han åtalas för landsförräderi.Det var ändå en statsminister som gjorde uttalandet.

 13. Jag kan bara få det till att regeringen tycker det är onödigt att utreda våldtäkt, mord, eller att befatta sig med kriminella områden.

Kommentera