Ångrar sig om moské

“För att den står för värderingar som inte passar in i vårt svenska samhälle. Vi värderar öppenhet och tolerans och har varit godtrogna när det kommer till de som inte tror på öppenheten och tolerans”

Säger Liberalernas Olle Schmidt som samtidigt undrar om inte Skandinaviens största moské, den Qatar-finansierade Umm Al-Mu’minin Khadijah-moskén i Malmö, borde ifrågasatts innan den tilläts byggas?

“…Malmö stad varit för naiv när det kommer till att se problem som mer fundamentalistiska tolkningar av islam har lett till”

Fortsätter Schmidt (L) som lär få ångra många gånger att denna moské byggdes på svensk mark. Huruvida Karlstads kommunalråd Linda Larsson (S) kommer att sätta sitt leende i halsen framöver, får vi väl tids nog veta. Även den moskén är salafistisk och finansierad av Qatar.

24Malmö

10 thoughts on “Ångrar sig om moské

 1. Är det inte den fjånen som vid nästan alla debatter i riksdagen talar om hur mycket tysk invandrare och hur lite svensk han är? Han ska bara hålla snattran efter alla hans hyllningar om hur bra det är att vi har den invandring vi haft.

 2. Dessa moskee byggen kan i framtiden bli bra mål när flygvapnet övar flyganfall på fientliga mål.

 3. Liberalerna kommer inte finnas kvar i Malmö kommun efter nästa val. Har passerat bäst före datum.
  Sd, Malmö går mycket fram i Malmö. Hör detta på stan. Pensionärer, sjuksköterskor, poliser, invandrare.
  Svårast är det må ut till unga väljare som kommer från indoktrinerad skola.
  Synd, för det är deras framtid som står på spel.

  Hoppas verkligen inte planerna på bygga spårvagn i Malmö hinner gå igenom. Kostnad 4 miljarder. Blir bilköer och vem skall betala?

  Rekommenderar alla gå med som medlem och hjälpa till. 200 kr för ett år eller 1500 kr som ständig medlem. SD behöver verkligen alla bidrag inför ödesvalet 2018. Glöm inte Kyrkovalet i september.
  Själv gick jag ut för ett par år sedan, men gick med igen nyligen bara för att kunna rösta. Går ut efter.
  Viktigt diskutera politik med folk när ni har möjlighet.

 4. När ett ryskt spaningsplan flyger lite för nära under en militärövning i Sverige , trots att det är internationellt luftrum. Tar det “hus i helvete” bland våra politiker och journalister.

  Fast när odemokratiska landet Qatar, finansierar och bygger moskéer i vårat land. Så är det just ingen större diskussion och uppmärksamhet om detta, från precis samma grupper av människor.

  ” I världspolitiken är det många som utger sig för att vara brandmän och samtidigt sprutar bensin”.

  • Peter S: Helt rätt analyserat, din insändare är klockren
   “När ett ryskt spaningsplan flyger lite för nära under en militärövning i Sverige , trots att det är internationellt luftrum. Tar det ”hus i helvete” bland våra politiker och journalister.

   Fast när odemokratiska landet Qatar, finansierar och bygger moskéer i vårat land. Så är det just ingen större diskussion och uppmärksamhet om detta, från precis samma grupper av människor.”
   Håller med till 100%!!! Gud så bra skrivet! Tack!!!

 5. Jag som trodde naivitet och godtrogenhet var något som våra politiker strävade efter…..

  • Stoppa skitbygget i Karlstad omgående!!! Med vilken rätt skall “hudingarna” på upprätta en “taktisk plats” för att kunna planera och utföra sina invaderar-/terrorplaner av Norden?!!?!
   Finns dessa här så har de närhet till Finland och Norge också. Vi behöver tänka på våra fina grannländer också för våra “pensionsräddare” är odugliga!! Deommer att bli betydligt fler än oss Svenskar inom ett tiotal år.

Kommentera