Alice Teodorescu: Var inte invandringen nödvändig?


INVANDRING. -Pettersson anser att den halva miljarden är som en piss i Mississippi. Det verkligt allvarliga med asylinvandringen är glappet mellan verkligheten och det som 87:ans politiker och journalistetablissemanget sade. Det kommer att kosta tusentals miljarder om vi lyckats rädda vårt välfärdssamhälle.


11 responses to “Alice Teodorescu: Var inte invandringen nödvändig?

 • Stenbock

  Hur tiderna förändrats sedan början av 2000-talet,framgår i dagens Berlinerblaska BZ.Under alla år jag var bofast i staden,var denna en utpräglad judevänlig plats.Årligen kom dessa Israeliter till landet för att söka få ut ersättning,för någon ihjälkommen systerkusins mosters farmor !
  I dåtida SFB-TV´s nyheter,(bestod av 15 minuter) man sände ut på kvällen var ca. 10 minuter judiska nyheter, alt. gamla filmer från deras tid i stan.
  Resten upptogs som idag,av trafikolyckor och vädret.
  Numera har TV axlat om,och sänder tårdrypande nyheter kring de stackars araberna,där alla ”deras positiva sidor” vändes och ältes ! Sällsynt att judar nämnes, (och om)är det negativa nyheter.
  Detta har vad jag förstått inneburit att de ännu vid liv överlevande nu fraktas till Tyskland,för att ständigt påminna om vad som skedde för 70/80 år sedan.Dessa gamla judiska människor som nyttjas,vid bl.a. föredrag på skolor,mötes nu av protester från importerade islamister. Dessa ”fredliga och humana” bombläggare,har numera även fått övertaga de 10 minuterna i lokal-TV. I går tvingades man avbryta ett judiskt besök vid berömda Humboldt-universitetet p.g.a. störande araber….Naturligtvis stora svarta rubriker för en gångs skull i dominerande sionistpressen.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fantastiskt, här ser man hur katastrofalt illa det är i kalifatet Sverigeistan på den Norra Arabiska halvön!

  Alice säger egentligen bara något som en tre-fåraåring begriper och blir upphöjd till hjälte!

  Det är väl bara här i Nordväst Korea som folket är så hjärntvättat att någon kan gå på att efterblivna analfabeter från tredje världen, som har förvandlat sina hemländer till grushögar, skulle rädda oss svenskar från undergång!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Alice är den starkaste lysande stjärnan på den mörka media himlen.

  Gilla

 • gamgubben

  När det så kallade hjärtat är större än hjärnan. då får vi ett Sverige av idag.
  Invandring till Sverige har alltid förekommit ja, likaså utvandring till Syd och Nord-Amerika i stora skaror opportunister en del men alla som emigrerade fick inte samma mottagande som vi ger våra immigranter.
  Svenskarna fick möjlighet att för en billig penning staka ut ett markareal ca.65 har stor mot registreringsavgift. Om marken efter fem år var till dels brukad och bebodd skrevs köpekontrakt. M.a.o allt var inte gratis och för de som det gick bra för var yrkesmän och flitigt folk.
  Ser ni skillnad på förfarande från dessa två stater en klok och en tok!

  Liked by 1 person

 • graal1

  alice levelerar klarsynt, lättfattligt, enkelt som vanligt, alice som statsminister tack.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Ja, en ung Thatcher, men med stöd av de klokas, lärdas och kunnigas råd av mogna kvinnor och män.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Alltid lika trevligt att läsa Alices kloka ord.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: