Om poliser, terrorism och brottslighet

INRIKES. Idag kom socialdemokraterna med årets hyckleriförslag. S vill att poliserna blir 10.000 fler till år 2024. Detta när inte ens dagens utbildningar går att fylla med sökningar, sanningen är att det är populism när den är som sämst. Faktum är att ett enda parti konsekvent har föreslagit fler poliser sedan 2010 och det är Sverigedemokraterna. 

I torsdags, dagen innan terrorattacken på Drottninggatan, hölls en omröstning i riksdagen med många förslag mot terrorism från SD. Där fanns förslag om skärpta straff för terrorresor, kriminalisering av terrorresor till medborgarskapsland, förbud mot  propaganda för terrorism och automatisk häktning av återvändande IS-terrorister. Allt detta röstade riksdagen ned.

Regeringen vill skärpa straffen för IS-terrorister till några års fängelse, sedan ska de välkomnas tillbaka till samhället med fullständiga rättigheter. SD vill ha betydligt hårdare straff inkl. fråntagande av medborgarskap och livstids utvisning.

SD har under mandatperioden varit ensamma om att vilja införa inre utlänningskontroller för att hitta illegala invandrare, SD har blivit utskällda när de föreslagit att illegala invandrare ska kunna hållas inlåsta till de lämnar landet.

Statsminister Löfven säger sig vara ”frustrerad” över att  personer med utvisningsbeslut blir kvar i landet, samtidigt har han visat total ovilja att göra något åt problemet.

Den nuvarande regeringen och det tidigare alliansregeringen tävlar nu om att lägga fram förslag liknande SD:s som de gång på gång röstat ned i riksdagen.

Sju-klövern påstår sig idag vilja att utlänningar som inte har rätt att vara i landet ska åka hem eller tvingas till det. Tidigare har de byggt ut rättigheterna för illegala invandrare som har fått rätt till vård och skolgång, en del kommuner har till och med beviljat socialbidrag till illegala invandrare och för dem som lyckats hålla sig gömda i fyra år får en ny chans att söka asyl.

-Pettersson tycker att en hel del klingar falskt…vi har en statsminister som är frustrerad över sin egen politik…

 

12 thoughts on “Om poliser, terrorism och brottslighet

 1. Rikspolischef Dan Eliasson (S) om nuvarande läge …

  https://1.bp.blogspot.com/-YnHINb1A49g/VvpC_E7WTyI/AAAAAAAAB6k/2Lz3AT5rORsfhyLLBXEkce96YYptW1Pew/s1600/dan%2Beliasson%2Bextrapoliser.png

  … och behöver utbilda många fler poliser för att fylla luckorna i poliskåren. Därför har man sänkt intagningskraven till Polishögskolan …

  https://4.bp.blogspot.com/-7LeSfeabOP4/V4jSW55VYYI/AAAAAAAAFDE/9xR0w1F8RNcLscr8dKFK9AtIifCWgxfZwCLcB/s1600/POLISSKOLANLOW.jpg

 2. 10 000 nya ”poliser” head huntade i Waziristan och Uzbekistan utbildade på Södertörn av Sarnecki & co:

 3. Till och med socialdemokraterna har visst begripit att polisen behöver förstärkning. Men detta först efter det att polisväsendet mer eller mindre kollapsat helt. Och nu väntar de sig naturligtvis beröm för att de kommit fram till denna slutsats.
  Nästkommande löften blir antagligen 20 000 flera,sjuksköterskor och när det närmar sig valet 2018 fläckar man väl på med lika många legitimerade lärare!
  Hycklare!

  • Om detta skulle gå igenom så är det väl bara att gratulera SD till framgångarna på S-kongressen, eftersom det är till 100% SD politik som behandlas där.

 4. Bra!
  Med 10 000 fler poliser – om 7 år (!) kan de kanske ta tillbaks de 53
  bostadsområden som muslimerna har ockuperat (”no-go zoner”).

  – En tanke: Kan det möjligen vara fler än dessa 53 områden som är ockuperade om 7 år?
  => Då kanske det behövs 10 000 poliser ytterligare?

  Är det kanske mer effektivt att begränsa den muslimska invasionen?

  Vi vet väl inte vilka muslimer som är ”äkta” muslimer? (korantrogna)

  Går du säker?

  • Och var skall du hitta dessa poliser någonstans med tanke på att ingen vill bli polis längre och 4 till 6 poliser säger upp sig varje dag året runt?. Nä, det bästa är om resten av poliskåren säger upp sig så det blir tomt på poliser och det svenska folket själva kan städa upp i landet, för jag tror att det är den rätta vägen att gå, vi måste intensifiera det inbördeskriget som redan pågår och har pågått under längre tid, men det måste göras på en större skala med hela det svenska folket inblandade, vi måste göra det ingen annan vågar eller orkar göra.

 5. En av de saker som IS väger in när de planerar ett terrorbrott är hur stor andel av befolkningen som är muslimer. Uppenbarligen tycker de att gamla Svedala har en tillräckligt hög andel. (ja jag vet att i skrivandets stund så har inte IS tagit på sig skulden men man kan nog förvänta sig att de tar på sig skulden.) Och då kan man helt krasst vänta sig fler dåd. Applåder till de 87%-en!
  Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

Kommentera