Kommunen besökte inte muslimsk friskola på tolv år – trots 23 miljoner och många klagomål

ISLAM. Norrköpings kommun har inte besökt eller kontrollerat den kritiserade muslimska friskolan Kunskapsljuset på tolv år trots att man betalat ut 23 miljoner kronor till skolan i särskilt stöd utöver de ordinarie driftbidragen. Före detta anställda har slagit larm till kommunen om problemen på skolan. Men de har inte fått något gehör.

– Jag känner att politikerna är helt medvetna om att barnen inte får den hjälp de behöver, men jag tror att de tittar bort helt enkelt, säger en av de tidigare anställda på skolan.

Den kontrollmöjlighet kommunen har är att genomföra insynsbesök där utbildningsförvaltningen ska informera sig om skolors verksamhet.

Besöken ska enligt Norrköpings kommuns praxis ske vart tredje år. Kommunen besökte Kunskapsljuset i januari i år, men då var det första gången på tolv år.

Tidigare personal och även föräldrar riktar skarp kritik mot den muslimska friskolan Kunskapsljuset. – Mycket konflikter, mycket hotfulla uttalanden. Det fanns också personal som gapade och skrek och härjade med barnen, säger en före detta anställd på skolan.

-Pettersson säger att det är som vanligt när muslimer är inblandade. Myndigheterna törs inte ta tag i problemen av rädsla för att bli kallade rasister och islamofober av journalisterna…

Stäng skolan! Stäng alla muslimska skolor! Offra inte barnen!

SVT

Om muslimska friskolor på bloggen

En av bilderna nedan är från den muslimska friskolan Kunskapsljuset i Norrköping. Klarar ni av att lista ut vilken som står för ljus och kunskap…

 

10 thoughts on “Kommunen besökte inte muslimsk friskola på tolv år – trots 23 miljoner och många klagomål

 1. Att, de inte besöker musses skolor och andra inrättningar beror helt och hållet på att, di fege svenskingarna är så förskräckta för musse att, de aldrig skulle våga sig dit i sin vildaste fantasi. Sådana kujoner har ingen framtid. Det skulle räcka om en musse lade av en brakskit och svenskingarna skulle fly hals över huvud. Fly till den närmaste säng och ta betäckning under densamma. Dumsvenskarna di fege är ett tacksamt fyle att, råna och trakassera ty de möter aldrig något motstånd från dessa mesar.

  • Tyvärr får man betrakta Din syn på saken såsom överensstämmande med de faktiska förhållanden som råder och konstatera att den svenska undfallenheten och konsensushysterin utgjort den främsta förutsättningen för islamisternas infiltration inom samtliga vitala samhällsinstitutioner, icke minst inom skolans värld.

   Den paniska konfliktförskräckelsen kan sägas utgöra ett avgörande drag i vår nationalkaraktär och har erbjudit de i grunden samhällsfientliga migranterna ett otal gynnsamma tillfällen att sätta sig över svensk lagstiftning och regelverk. Att svaghet och överdriven flexibilitet representerar ett incitament för översitteri, är en gammal sanning som nu mer än någonsin aktualiserats.
   Andreas.

 2. Troligen så att kommunledningen haft stränga direktiv från vår islamstyrda regering att inte snoka i dessa skolor?

 3. 23 miljoner i extra stöd? Varför blir man inte förvånad. Hur många liknande ”extra ” kostnader pågår ständigt med kommunernas och myndigheternas särbehandling och undfallenhet för muslimska speciella behov? Det är hög tid att få ett slut med invandrares osmakliga utnyttjandet av skattepengar. Muslimska skolor borde förbjudas. Jag som betalar skatt vill bara stödja kristna skolor om behovet av religiösa skolor finns. Det är som med hjälporganisationer, man vill välja vilka man vill stödja. De som åker till hemlandet på besök flera gånger om året kan sätta sina barn i skolan där också.

 4. De, som borde ombesörjt kontrollen av skolan, har väl varit rädda för att bli beskyllda för rasism om de anmärkt på något.

 5. Mörker och indoktrinering är en mer passande beteckning.
  Som så mycket när det gäller muslimer vänd 180 grader på det som påstås och du vet hur det egentligen ligger till.

 6. Jag tänker på blondinerna vilket uppväxt kommer dom att få.Kan vi garantera en trygg uppväxt till dom.Jag blir bara förbannad på den okontrollerad invandringen.Jag hör bara svetsarns käbbel:dom flyr för sina liiiiv.Ja mors du, har du fler Sagor? MVH Adolf

Kommentera