Enkelriktad korrespondens med svenska säkerhetspolisen sänker förtroendet


INSÄNDARE. I den öppna demokratins och åsiktsfrihetens namn, låter jag publicera ett dagsfärskt brev till svenska säkerhetspolisen, Säpo. Det femte i ordningen. De fyra föregående har aldrig besvarats, inte med en bokstav. Återstår att se om man ger sig tid att besvara följande brev.

Chefen för säkerhetspolisen i Sverige – Anders Thornberg

Detta är mitt femte brev till svenska säkerhetspolisen. Inget brev har hittills besvarats. Och inte kommer man väl heller att besvara detta… Vad skall man egentligen svara? Man kan ju vid det här laget inte gärna börja förneka den uppenbara sanningen: det monumentala vansinne och alla de uppenbara brister, tillkortakommanden, lögner och bedrägeri som präglar svensk (säkerhets)politik.

Det framstår ganska tydligt att man inte tar medborgarnas rädsla på allvar. Varför tar Säpo inte mer hänsyn till medborgarnas oro och bekymmer?

Det är ingen hemlighet att Sverige har en byfåne som statsminister. Medan hans lika inkompetenta ”bisittare” Ygeman och Johansson båda uppträder som två fullständigt misslyckade clowner. För att inte tala om generalfiaskot och pajasen till chef för RPS, Dan Eliasson. (Ja, han med armbanden…) Han är en veritabel skam för hela riket. Dessutom tycks det pågå en intern tävling, i vem som är bäst på att hata Sverige och svenskarna…

Förutom ett till synes bottenlöst förakt för Sverige, kvalar alla med råge in i de politiska grenarna: Inkompetens, Desinformation, Folkförräderi och En mandatperiod lögner!

Allt medan landet sjunker djupare och djupare… i lögner och förnekelse, medan låtsasregeringen genom finansminister Andersson tror att räddningen är högre och högre skatter. (I realiteten för finansiera Sveriges/svenska folkets undergång.) Trots att Sverige ”går” så enastående bra – enligt propagandaministeriet!

https://muslimstatistics.wordpress.com/2014/10/15/sweden-borrows-10000000-kroner-per-hour-to-finance-muslim-immigration/

www.statsskuld.com/

”Regeringen” och dess myndigheter är en enda stor surrealistisk cirkus, samt en högexplosiv säkerhetsrisk. Och alla deltar välvilligt och inställsamt i krattandet av manegen… Vilket för en normalbegåvad medborgare övergår allt tillgängligt förstånd. OK, 87 % av de röstberättigade svenskarna röstade i senaste valet 2014 för dagens Sverige. Men det får väl ändå finnas en anständighetens och en för landet säkerhetsmässigt godtagbar gräns!

Samtidigt med detta brev, önskar jag be Säpo om ursäkt. Ledsen att jag helt missuppfattat vad landets säkerhetspolis är till för, och vad som ingår i dess uppgifter… I min okunskap trodde jag att Säpo var en seriös organisation, och som man kunde lita på och som arbetade för Sverige och folket – och inte mot Sverige och svenskarna... Fast, alla kan ha fel. Även jag!

Detta visar samtidigt att den politiska korruptionen i Sverige, nått sådana fenomenala dimensioner, och infiltrerat och genomsyrat absolut alla nivåer i samhället. Vilket fått till följd att landet såväl som folket satts på undantag och lämnats åt sitt öde. Politisk vänsterkorruption har blivit Sveriges nya statsreligion, och som kraftigt kommit att äventyra rikets säkerhet. Något som visas inte minst genom att, ingen ingriper när vårt samhälle sedan länge befinner sig under attack av främmande makters terrorister, som tycks vara utskickade för att destabilisera vårt gemensamma samhälle och skapa kaos.

Den i hög grad skrämmande passiviteten och handlingsförlamningen, samt total avsaknad av initiativ – framkallar såväl rädsla som oro, samt ett antal viktiga frågor:

Vad skall egentligen till för att landets säkerhetstjänst skall agera? I vilket läge förutsätts man ingripa för att skydda landets intressen och det svenska folket från angripande, främmande makt? Är det under planeringsstadiet, eller i anslutning till själva aktionen? Hos vem finns ansvaret? Är Säpo kanske helt i händerna på ”regeringen” som kollektivt står i begrepp att sälja ut och förråda sitt land, och därmed är fråntaget sina primära uppgifter? 

Titta gärna på följande fyra länkar från måndagens media, 27 mars 2017. Skövde, Borlänge, Västerås, Kungälv, Hallstahammar, Rågsved, Trollhättan, Eskilstuna…

Kontinuerliga upplopp, mordbränder, vandalisering, bilbränder en masse, stenkastning & raketbeskjutning & ”bangers” mot svenska statens rättsvårdande myndighet (polis…?!)

Allt fler och allt oftare faller landets invaderade städer (av kriminella och krigiska utlänningar från tredje världens muslimländer, inbjudna med öppna armar av landets politiker…) i händerna på den militanta ockupationsmakten. Tillkommer gör naturligtvis de traditionella ”no-go-zonerna” i Göteborg, Stockholm, Malmö, Landskrona, Helsingborg… Så gott som alla stora och medelstora städer i Sverige är i dag under attack. Ja visst, jag använder militära termer… vad annars…?

https://petterssonsblogg.se/2017/03/27/de-menade-inte-allvar-med-att-gangen-ska-knackas/

http://avpixlat.info/2017/03/27/flera-fall-av-stenkastning-mot-polis-och-vaktare-under-helgen/

https://petterssonsblogg.se/2017/03/27/polischef-maffialiknande-invandrarslakt-styr-brottslighet-i-angered/#more-208481
http://avpixlat.info/2017/03/27/nio-lastbilar-forstordes-i-misstankt-anlagd-brand/

Och landets säkerhetspolis (Säpo) underlåter sig att anhålla de huvudansvariga i Rosenbad (Löfven, Ygeman, Johansson…), för understödjande och stimulans av denna systematiska terrorism mot den svenska befolkningen och mot det svenska samhället… Vilket i grund och botten hotar hela landets säkerhet.

Illavarslande (men vem blir förvånad…) nyheter:

http://avpixlat.info/2017/03/28/muslimska-brodraskapet-planerar-overfora-verksamhet-fran-usa-till-sverige-pga-trump/#more-200326 

Ytterligare beräknade 500 000 (halv miljon) fotsoldater från Afrika och Mellanöstern väntas invadera Sverige (Nordens Arabiska halvö) fram till 2020! Sverige blir månad för månad, ett allt mer sargat och splittrat land… Medan inte bara vi begåvade och självständigt tänkande svenskar, med ett oberoende intellekt utan stora delar av västvärlden, undrar vad i hela friden Sveriges regering/politiker & myndigheter/tjänste- män egentligen håller på med.

 • Genom morgonens, tisdag 28 mars, nyheter får vi veta att den turkiske diktatorn Erdogan låter kartlägga oppositionella i Sverige.  ”Kan vara olagligt enligt Säpo.

Fast det gick nyligen alldeles utmärkt förträffligt att ännu en gång kröka rygg för islam, och låta turkiska politiker hålla politiska tal i Stockholm till diktatorn och islamisten Erdogans fördel, inför den stundande folkomröstningen i Turkiet…

Hur ser förresten svenska säkerhetspolisen på de KGB-GESTAPO-NKVD-STASI-inspirerade och skrämselrelaterade metoder, som socialdemokraternas politiska tankepolis/underrättelsetjänst Expo, tillsammans med kriminella Researchgruppen – i samarbete med Bonniertidningen Expressen öppet sysslar med.

När man gör oanmälda hembesök, ringer och trakasserar familjemedlemmar, smygfilmar, jagar och kartlägger svenska oliktänkande – med av det svenska enpartisystemet icke godkända politiska åsikter? Och sedan medialt exponerar vederbörande med namn och bild …

Kan detta möjligen också handla om olagligheter?

Med vänliga hälsningar, Johansson


15 responses to “Enkelriktad korrespondens med svenska säkerhetspolisen sänker förtroendet

 • jhonsson

  De flesta av våra statliga myndigheter etc har väl i dag förbrukat sitt anseende.

  Gilla

 • dave

  Förtroende för svenska myndigheter? Du skämta med mig aprillo!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Du glömde ardalan,Ibrahim, bolibumpa tanten,Konsum kassörskan.Inte undra på att det går åt helvete med det här landet.Vilken samling dårar,men man kanske får det man förtjänar,men vad har Svenskarna har gjort så ont att man skall bli straffad så illa.Er tillgiven Adolf N

  Gilla

 • Janseman

  Bland det första Löven och hans anhang gjorde vid Lövens tillträde som statsminister var att sätta SÄPO direkt under regeringen. Sedan tillsattes den partitrogne (S) Dan Eliasson som chef för RPS. I och med detta kontrollerar den socialdemokratiskt ledda regeringen både SÄPO och RPS.

  Vad det betyder kan ni ju fundera över…

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Tack Johansson!
  Du skrivet det som jag och många med dig vet och känner.
  Säpo är bara till för att skydda odugliga politiker i deras framfart och privatliv.
  Polisen orkar inte ens ta emot brottsanmälsn för det leder till ingenting.
  Jag tror att vi som kan borde lämna skutan innan vi blir blåsta på allt.
  Tron på det goda och rättvisa har jag förlorat redan för tjugo år sedan,och den nuvarande konstellationen i regeringsställning tar priset!

  Gilla

 • RäddSomFan

  Dagens SÄPO är till för att bereda väg FÖR terroristerna inte MOT, folk måste förstå att SÄPO inte längre styrs av Sverige och svenskar utan av främmande makt med helt andra planer än tidigare, och det bästa folk kan göra för sin egna säkerhet är att ta så långt avstånd från SÄPO som bara är möjligt, man skall verkligen inte ha någon som helst kontakt med dom då dom agerar som en trojansk häst idag mot svenskarna.

  Gilla

 • Ingemar

  SÄPO , Svenskarnas Ärkefienders Propaganda- och Osanningsinstitut !!!!

  Gilla

 • Christer Sjögren

  Mycket bra skrivit

  Skickat från min iPad

  Gilla

 • gamgubben

  Om någon undertecknar ett brev med Johansson men i verkligheten heter T. Pettersson och med det upplägg och ton skulle inte heller jag svara utan slänga det som ett trollbrev.

  Gilla

  • svensson

   Vadå underteckna med Johansson? Ingen normalbegåvad skriver ut sitt riktiga namn i detta DDR-rike med förföljelse och diverse hot mot oliktänkande som blivit vardag i vårt arma land.

   Gilla

  • Ingemar

   SÄPO borde ge ett svar iallafall, de lever ju på skattepengar, men man kanske måste ge ett mer formellt intryck för att få ett svar från en ”översittare” som SÄPO !!!!

   Gilla

  • Pettersson

   Gamgubben, jag kan försäkra dig att Johansson heter Johansson och inte T. Pettersson och givetvis får Säpo Johansson alla kontaktuppgifter, det hör till i all korrespondens med myndigheter och jag har sett originalbrevet.

   //Pettersson

   Gilla

   • gamgubben

    Tack Pettersson, det framgick ju inte helt klart vem som skrivit brevet till SÄPO.
    Att kalla vår statsminister för vad Johansson gör, är i min värld inte bra även om brevskrivaren personligen anser det. Jag är övertygad om att en hövligare ton ger större chans till svar.
    Du har ju själv givit oss exempel på vad Churchill ansåg om diplomatisk ton och hur det ska göras.

    Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Signaturen gamgubbens förtroendekapital synes mig vara tämligen förbrukat i och med denna försmädliga sottis! Ovan nämnde Johansson har ingen anledning vare sig att dölja sin identitet eller rättframma beslutsamhet, och den enda parten som i detta sammanhang självmant positionerar sig i en mycket dålig dager är just den svenska, numer lydande direkt under regeringen och därmed jäviga, säkerhetspolisen.
   Andreas.

   Gilla

 • thojak

  Spot-on ! George Orwell kan kasta sig i väggen…
  Arma Land ! 😦

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: