Stäng

Soltan, dömd för sexuellt ofredande av flickor och våldtäkt av kvinna vill inte åka hem

INVANDRARVÅLD. Den afghanske medborgaren Soltan Gholam-Nabi har tidigare dömts för sexuellt ofredande av sex flickor på ett äventyrsbad och i februari 2017 dömdes till ett löjligt straff för våldtäkt av en kvinna nattklubben Colosseum vill inte åka hem. Södertörns tingsrätt dömde i februari Soltan till 1 år och 6 månaders fängelse för våldtäkt. Han ska även betala 115.000 kronor i skadestånd till kvinnan samt utvisas från Sverige i fem år. (B 16988-16).

Herr Gholam-Nabi har nu överklagat domen till hovrätten för att slippa utvisning. Soltan vill även ha sänkt skadeståndet och slippa fängelsestraff genom att hovrätten ska bedöma brottet som sexuellt ofredade istället för våldtäkt.

Soltan är ett av de så kallade ”flyktingbarn” som kommit till Sverige för att rädda vårt land. Soltan dömdes i april 2014 för sexuellt ofredande mot sex flickor. Enligt domen var han tillsammans med några andra ”flyktingbarn” och badade på äventyrsbadet Högevallsbadet i Lund. Soltan hade då endast varit i Sverige ungefär en vecka och ”pojkarna” hade sällskap av en vuxen anställd från deras boende.

Lunds tingsrätt dömde honom för detta tilltag till ungdomsvård och till att betala 5.000 kronor i skadestånd till de flickor som blev hans offer. (B 5190-13).

-Pettersson tycker att för att slippa diskutera utvisning så borde det bli obligatoriskt när det döms till fängelsestraff…

Soltan Gholam-Nabi, medborgare i Afghanistan har två olika födelsedatum i de olika domarna. Det tidigare var 1998-09-29 och det nya 1996-09-29.

Tycker ni att Soltan set ut som en 20-åring eller borde de handläggare som godkände honom som ett ”barn” få sig en kraftig reprimand? Borde han inte ha fått åldern höjd med minst 10 år. Till att vara i 30-35 års åldern,

 

12 reaktioner på “Soltan, dömd för sexuellt ofredande av flickor och våldtäkt av kvinna vill inte åka hem

 1. Äventyrsbadet Sverige börjar likna Adenviken, med bruna pirater som försöker våldta. Svenne behöver god man, t.ex. Donald Trump. Carl Bildt borde rättspsykundersökas, skäller på Donald varje dag på Tvitter, när alla svenskor med skolplikt riskeras gruppvåltas i Calles kaviar experiment.

 2. Jag antar att han har en advokat som sköter överklagandet.

  Dessa blodiglar som livnär sig på att säga det som de får betalt för, som inte har något uns av samvete, som debiterar löjligt höga timpenningar för att ljuga, förvränga och strida mot sunt förnuft.

  Och som har en drake som är generalsekreterare, vilken själv fäller idiotkommentarer om sunt folk.

  Sa jag att jag avskyr advokater?

  För övrigt borde det aldrig vara tidsbegränsning på utvisningarna. Har man en gång blivit utkastad – då ska man aldrig komma in igen!

 3. Om man tar hänsyn till att han är utlänning ser han ut som ca 35 !!!! I relation till SVENSKARS utseende ser han ut som 45-50. Gissar att HÖGST en på miljonen av 20- åringar kan uppvisa ett ansikte som hans !!!!!!

  1. Straffet 5 (fem) års utvisning, för denne förmodligen kriminelle redan då han kom hit, är ju ett SKÄMT !!!! Livstids utvisning utan pardon, är ett måste !!!!!! Skicka gärna med gunstingen Schyman !!!!

 4. WOW, kryss i taket

  EXPRESSEN (!!!) anger hudfärg i sitt signalement i ett sexöverfall:

  Flickan har beskrivit mannen som ljushyad, iklädd grå mössa, grå halsduk och med en längre jacka. Han är troligtvis i 30-40-årsåldern

  Just det – ”ljushyad”. Är det så extremt ovanligt att man måste ange det, som om du hade haft en enbent våldtäktsman….

  http://www.expressen.se/nyheter/polisen-stoppade-du-valdtaktsforsoket/

 5. Ta bort den vansinniga ’rätten’ till offentlig ’förvarare’ för nyanlända, och likadant för tolktjänst som betalas av skattebetalarna. Dessa summerar till miljardbelopp/år. Finland, t.ex., är föregångsland härvidlag. Just f**ken do it, damned !

 6. Man undrar stilla hur dessa människor någonsin kan betala sina böter? Och med vad? Är här någon som har en aning om hur det går till! Blir det via avdrag på deras bidrag och hur gör man när dom sitter i fängelse? Och när beloppet är stort och dom ska utvisas?

 7. Utvisas fem år efter den superkorta fängelsevistelsen.
  Efter fem år är han förmodligen pensionär om man utgår från utseendet på bilden.

  1. Av den anledningen anser jag att alla som inte på ett säkert sätt kan visa sin ålder ska ur juridisk synpunkt betraktas som fyllda 25 år. Då gäller inte den av högsta domstolen införda regelvidriga straffrabatten och de kan inte heller få äldreförsörjningsstöd om de lyckats smita in i landet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: