De menade inte allvar med att gängen ska knäckas

INVANDRARBROTT. ”Gängbrottslighet ska knäckas, det begränsar människors frihet och de ska inte tro att de kan ta över stadsdelar och områden”, så sa statsminister Stefan Löfven i början på februari 2017. Sedan fyllde justitie- och migrationsminister Morgan Johansson på med mer av samma sak.

Sedan dess har inget hänt vad jag vet, jag har inte hört om några arresteringar av exempelvis ”ensamkommande barn” som ställer till ett helvete i bland annat Göteborg och Uppsala. Det kastas fortfarande sten på poliser och ambulanspersonal.

Bilar grillas, det våldtas och rånas över hela vårt land. I Stockholm har polisen börjat jaga ”Svensson” för vardagsbrott för att förbättra statistiken osv. Jag tror regeringen skojade.

Regeringen fortsätter att bryta mot lagen ”Officiell statistik ska finnas för allmän information, utredningsverksamhet och forskning. Lag 2013:945. Den ska vara objektiv och allmänt tillgängligt”

Justitieminister Morgan Johansson (S) vägrar ge Brottsförebyggande rådet (Brå) i uppdrag att ta fram ny statistik om  vilka länder brottsmisstänkta kommer ifrån.

Ingen med ärliga avsikter mörkar officiell statistik. Avsikten måste vara att ge en falsk bild av verkligheten och när man inte vill veta hur verkligheten ser ut går det inte att lösa problemen.

Perioden 1985-1989 är den senaste statistiken från BRÅ där våldtäktsmän registrerades utifrån bakgrund. BRÅ:s rapport från 2005 visar statistiken från perioden 1997-2001 och visar samtliga invandrare. Inte per land.

Regeringen kommer undan med raderad e-post, kod 291 och mycket annat. De är kriminella som bryter mot lagen och hånar medborgarna och de har media på sin sida…

25 thoughts on “De menade inte allvar med att gängen ska knäckas

 1. Gängorna lika svårt att bli av med som vägglöss, om man inte ta till drastiska åtgärder. Ha man fått vägglöss måste man Gasa dem + se till att de inte kan föröka sig via vägglöss som ha ”Nyanländ”.

 2. Man ser att Rumänien och Bulgarien får dåliga siffror i statistiken är ett tydligt bevis att alltför många zigenare från dessa länder rör sig fritt i Europa. Även på hemmaplan är kriminella zigenare är överrepresenterade i statistiken. Polisen har händerna fulla med allehanda dåd dessa parasiter begår. Om ni bara visste hur de protesterar och skriker ’rasist’ åt polis och gendarmer. Det gjorde de inte för länge sedan i Mures-länet när ett desperat föräldrapar (ej zigenare) anmälde ett antal zigenarfamiljer som höll deras barn gisslan men egentligen utnyttjades barnen som slavar. Barn från 8 till 14 årsåldern togs av rika zigenarna för att de skulle arbeta ihop de pengar som deras fattiga föräldrar lånade mot 100% ocker och kunde inte betala tillbaka ’lånet’. Zigenarna åsamkade barnen långvariga lidande i smuts, svält och misshandel. Samma dag som föräldrarna anmälde detta anhölls 40 jättetjocka mörka zigenare och kördes i böjor till arresten. De skrek som huggna grisar att det var orättvist, att de greps bara för att de var ’romer’. Barnen fick läkar- och psykologvård. I zigenarnas hus hittade polisen många kartonger med eurosedlar. Det var ett likadant slaverifall i Moldova där zigenare hade kedjade vuxna som slavar.
  Utredning och rättegång pågår.

 3. Man underskattar lätt skillnader mellan två olika värden om båda uppfattas som små.
  Om man jämför värden för Sverige med Algeriet, Libyen, Marockos, Tunisien för våldtäkter är de 0,2 respektive 4,6.

  Skillnaden är 23 gånger större i de nordafrikanska länderna.

 4. För några dagar sedan talade Stefan L (S) om att ”knäcka” brottsligheten. Är det någon som sett på nyheterna massgripanden av kriminella nordafrikaner som är här illegalt? Är det någon som har läst att polisen planerar massgripanden av tungt kriminella för att reglera tidigare straffrabatt på fängelsedomar? Dessa frågor får samma svar i augusti 2018, frågan är om vi ser en ljusning i oktober 2018? Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 5. När Löven sa att gängen ska knäckas syftade han på de gäng som står för det dödliga våldet med vapen. En sådan förändring gör man inte på ett par veckor, men polisen kan ju få tips och råd från Södertälje.

  Där fanns det tidigare liknande kriminella gäng som i våra storstäder men de har man tydligen i hög utsträckning lyckats ”knäcka”.

   • Har du inte själv läst om hur det var i Södertälje för några år sedan?
    Ju mindre man vet ju bättre är det tydligen, annars är man ett troll.

   • Tror nog mia är en produkt av Psykiatrireformen 1992-93, hade inte den genomförts så vet vi nog var hon suttit och skrivit sitt dravel.

  • Mia ! Jag hoppas du kan förklara för dina barn och barnbarn i framtiden varför det blev så att kvinnor inte kan gå ut säkra ändå de bär tält på sig eller varför det skjuts och mördas hela tiden !!!

   • Vad har det med att göra att jag kom med ett förslag om vad man ska göra åt gängkriminaliteten? Några lösningar på problem är annars ganska sällsynta här.

    För övrigt har jag flera gånger skrivit att Sverige tagit emot för många flyktingar, vilket på olika sätt har gett problem.

  • Lösningen är att dra in alla bidrag till Neger/Babbarna då drar man ur botten pluggen/grundbulten i deras tillvaro sen ger man gängen mera vapen och tittar bort ett år ,garanterat ett blatte fritt Sverige

  • Mia! Vad menar du med ”ett par veckor”? Idioten Löfven har haft snart fyra år på sig att knäcka brottsligheten.Det blir ingenting med vad den där förståndshandikappade svetsarlärlingen säger.Han är en fara för hela Sveriges överlevnad. En riktig tokstolle är det.Troligen västvärldens värsta.

 6. Regeringen liksom media förvrider allt oftare sanning och verklighet. Att högt uppsatta politiker står och ljuger inför sitt folk, är ett tydligt tecken på rikets förfall. Men varför låtsar man att allt är bra? I vems ärende agerar man? Det är i alla fall inte i folkets intresse. Är det för att skapa ett kalifat i Europa?
  Jag ryser vid tanken.

 7. Det bästa är ju att ca 75% av PK ´s nära o kära måste drabbas hårt och våldsamt precis som dom beställt och röstat för, grattis!

  • Tyvärr tycker dom väl om att bli drabbade eftersom dom då kan visa hur ”goda” dom är och dra sina floskler om att inte dra alla över en kam, svenskar begår minsann också brott osv.00

 8. Det enda som gör att de kan fortsätta är de Regimstyrda mediernas massiva Propaganda och Censuren. Som nu faktiskt är ännu värre än hos de forna Öststaterna !!!! En sak förstår jag faktiskt INTE ; hur har de mage att klaga på medierna i andra länder, när Sverige inte själv har några officiella riktiga fria medier !!!!!!
  .
  Men det är inte bara här!!!! Jag har fått kännedom om att åtminstone i Canada förföljs oliktänkande av statligt anställda ”gorillor”. Man tror knappt att det är sant !!!!
  Den här unga späda Canadensiska flickan, 19 år, är ett av deras offer:

  https://youtu.be/DbJHk7RxBow

  • Där ser man att Sverige återigen är ett föregångsland! Statligt finansierade vänsterterrorister har vi haft i åratal!

   • Ja, och mer om vad denna Canadensiska har för egna åsikter kan man hitta genom att söka på ”Evalion”. Jag delar inte alla hennes åsiker, men det är intressant ! Hon har bl a avslöjat ”feminismen” som även i Canada passivt tycks stödja utlänningars Våldtäkter av vita !!!!!!

 9. Löfven bara älskar massimport av outbildade bidragslevande invandrare ?
  Har ni tänkt på att regeringen knappt ser på svenskarna som människor!

  Politikerna har fullmakt in blanco att göra vadsomhelst, som t.ex. att ta alla pengar som finns, starta krig, inrätta utrotningsläger, eller helt enkelt bara slå ihjäl dig.
  Demokrati betyder laglöshet. Ingen av dem har något ansvar alls för nånting som de hittar på.

  Och Den som betalat bort sina pensionsbesparingar till politikerna, är lurad!

 10. Knäcka gängen…. kanske lite sent påtänkt

  ——
  Grovt kriminella försöker nästla sig in i svensk fotboll. Polisen har fått in så mycket uppgifter att de nu varnar alla elitklubbar. – Man pratar om att ”äga fotbollsspelare”, säger polisen Fredrik Gårdare till Fotbollskanalen.

  Man försöker nästla sig in, man försöka binda upp personer till sig och man försöker få hållhakar. Skulle inte det fungera är nästa steg ofta att man blir mer hotfull och kanske till och med en ren utpressning.

  http://www.hd.se/2017-03-27/polisen-varnar-kriminella-vill-at-fotbollen

 11. Enligt denna tabell visar det sig att Afrikaner är kraftigt överrepresenterade. Skulle man enligt lagen göra en ny undersökning så skulle det visa sig att invandringen står för C:a 80% av den grova brottsligheten i Sverige.

 12. Det är Sverige som ska knäckas. Det har varit det översta målet för alla svenska regeringar de senaste 50 åren.

Kommentera