Stäng

Polis som skrek arabjävel åt arabjävel åtalas

INVANDRARVÅLD. En polisman i Kronobergs län åtalas för olaga hot och förolämpning efter att ha kallat en man ”jävla arabjävel” i samband med ett bråk på ett asylboende. Mannen, som vid tillfället hade omhändertagits av polis, spelade in polismannens utbrott, där han bland annat sa: ”Åk hem, jävla arabjävel”, ”Åk hem till ditt jävla land” och ”Jävla pack”. Händelsen inträffade i april förra året. Polisen var även misstänkt för misshandel men det är nedlagt. 

-Pettersson tycker åklagaren ska lägga ned denna utredning också, alternativt åtala alla arabjävlar som skriker svennejävel, svennehora, svennefitta och liknande samtidigt…

Noabakht Ahad, som araben heter, hade inget på asylboendet Hotell Amigo att göra. Han har den senaste tiden piskat upp stämningen bland de asylsökande, men det nämner naturligtvis inte hatmedia…

TIDIGARE 2016-11-24. Polis skrek arabjävel åt arabjävel

INVANDRING. En polis i Småland misstänks för misshandel, olaga hot och förolämpning. Under oroligheter på ett asylboende i Emmaboda i våras kallade han en man som omhändertogs bland annat för ”jävla arabjävel”. Enligt mannen, som lyckades spela in en ljudfil av händelsen, ska polisen även slagit honom. Polisen förnekar brott, rapporterar Smålandsposten.

-Pettersson undrade naturligtvis vad hatmedia dolde för jag trodde inte en sekund på att en polisman spöar upp och behandlar oskyldiga ”arabjävlar” på detta sett så vi använde vi bloggens sökfunktion och skrev Emmaboda då dök detta upp  och det vore intressant om hatmedia berättade vad araberna kallade poliserna  för naturligtvis spelade araben in det också eller…

Dessutom hade Noabakht Ahad, som araben heter, inget på asylboendet Hotell Amigo att göra. Han har den senaste tiden piskat upp stämningen bland de asylsökande. Till medier och har Ahad uppgett att han var inbjuden för att dricka kaffe på boendet då han har vänner där. Personal och vakter upplever något helt annat och berättade att mannen med stor sannolikhet är den person som ligger bakom den hårda stämningen på asylboendet den senaste tiden.

– Vi som jobbar här är ganska trötta på honom. Han går omkring och berättar, eller som han själv menar, att han “upplyser” de asylsökande. Han har sagt att de ska klaga på maten, att de ska klaga på den dåliga servicen och att Sverige är ett dåligt land som behandlar alla invandrare dåligt. Detta exploderade i förra veckan och det blev hetsigt i matsalen och det kastades en del stolar då vi nekade en man att ta med mat till sitt rum.

– Det har cirkulerat ett rykte om att alla kommer få snabbare asylprocess om de visar missnöje och ryktena verkar komma från den här utpekade mannen. Det snabbar absolut inte på någon process om de beter sig så här, säger källan.

28 reaktioner på “Polis som skrek arabjävel åt arabjävel åtalas

 1. Araber…människor? Nope. De är araber. Inget annat.
  Hur svårt ska det vara att begripa så pass?

 2. En arabjävel är en arabjävel. Inte mycket att diskutera om.

  Det är likadant som när en svenskjävel är en svenskjävel.

  Lättkränkta människor är det gott om i dagens Sverige.

  Huva …vilken utveckling.

 3. Jag hoppas på dryga böter och avsked för polismannen och bra med skadestånd till offret, det för att poliskåren ska få sig en viktig läxa. Att ni, på era hatbloggar eller andra sjuka sidor spyr galla över invandrare /muslimer /svarta, det blir ju ni inte åtalade för. En polis ska se varje människa i samhället på samma villkor…undrar hur många han har kallat för svennejävel , när svenskar begår brott…?

  1. Du har alltså inte läst bakgrunden till det hela..?
   Kanske är dags för det, innan du uttalar dig.
   Fakta är nyttigt, förstås du.

   Mannen var alltså en orosmakare, som inte hade där att göra, han uppviglade de boende till att göra uppror.
   Tycker du det är OK?
   Tycker du att det är OK att försätta personalen och andra närvarande för fara?

  2. Hur mycket hade han argumenterat och provocerat mot polisen i sitt eget babbeland ??? Inget !!! För då vet han vad som hade hänt honom . Men här i svennebananlandet tycker ni att man kan bete er hur som helst . För oss normal svenskar får ni gärna åka hem till era mena länder som verkar funka så bra !!! För ni verkar inte vilja sköta er eller anpassa er efter våra värderingar .

 4. Vi måste stötta våra skyddsänglar, poliserna!
  Vi måste alla, sverigevänner, hjälpas åt att berömma vara poliser!
  Vi behöver alla våra poliser!

  Dock, kom ihåg att ”Grannsamverkan mot brott” inte är medborgargarden!
  Om vi, i små grupper, ”skyddar oss mot brott” så är det helt OK.
  Om vi då, samtidigt får råttorna som invaderar vårt land att längta hem,
  så är det bara ett positivt resultat.
  Vi kan t.ex utforska hur stor belastningen är på närmaste vårdcentral och själva få stor anledning att sitta i väntrummet.
  Vi kan också finnas på plats där råttorna samlas och utgöra en viss störning.
  => En närvaro som har ett tydligt uttryck kan hjälpa råttorna att
  ”få en intensiv hemlängtan”!

  I ”Grannsamverkan mot brott” kan vi diskutera fram lämpliga åtgärder, som stör råttinvasionen.

  Vad har vi för alternativ?
  Ska vi acceptera att vårt fosterland tas i besittning av råttor?
  Ska vi bara vänta på att få njuta av sharialag i vårt fosterland?
  Ska de aggresiva råttorna få ta över allt som vi och våra förfäder byggt?
  Är islam vår framtid?

  Vill du ha muslimer som dina överordande?
  Regeringen har det redan och vi måste stoppa avvecklingen av Sverige!

  Sverigevänner! Gör vad du/ni kan!
  Ännu är det inte för sent!
  Sänd Jimmi Åkesson till Trump som praktikant!

  1. Det fanns en tid när man kallade judar för råttor.
   Och nu är det tydligen muslimernas tur.

   1. Det är de som kämpar för SVERIGE och dess Vita ursprungsfolk man smädar med benämningen (brun)Råttor !!!!

   2. Det finns fortfarande ”vänstermänniskor” som kallar en del människor för kapitalistsvin.

    När de startar och driver företag, som ger arbetare sysselsättning. Som möjliggör för arbetstagaren, att leva ett mycket bra liv i Sverige.

 5. Det är ju sånt här som gör att man förstår varför poliser i andra länder måste hålla inavlat genetiskt avfall och avskum kort. Exemplet från sydamerika där poliser inrättade ”dödspatruller” och åkte och sköt sånt här skit får man ju full förståelse för nu. I Sverige skulle sådana dödspatruller nu behövas i varje by och i varje stad.

 6. Instämmer till fullo i artikeln! En polisman är en myndighetsperson och det är bara att följa polismannens order MEN DET VILL INTE DESSA….!! Vi ska ställa oss bakom våra poliser, – utan dem har vi ingen som skyddar oss från arabjävlar och andra kriminella….!
  De lär sig snabbt att i flathetens land är man mesiga, de skriker, skränar och skitar ner och blir förbannade när de blir tillrättavisade! DET RÄCKER NU, BASTA!!

 7. Var det inte han som på filmen så han inte var arab?
  Dom gör enorma skillnader muslimer emellan och hatar varandra.
  Finns avgrundsdjupt hat mellan syrier o iranier/afghaner exempelvis.
  Värre kommer det att bli i det nya muslimska landet Sverige.

  1. För mig så ser han ut som en zigenare som enligt mig kanske är en ännu värre rasblandning än araben. Jag hoppas så många som möjligt ser detta så att de förstår vilken fasansfull värld detta har utvecklats till med totalt odugliga skräpraser och rasblandade som får en random byracka på gatan att framstå som en rasren champion. Man tar sig för pannan.

 8. Stäng migrationsverket och alla asyl-boenden och visa tillbaks dem genast. Sluta ge asyl-skydd till de skrikande bidragsturisterna. De första de lär sig uttala är ”mina mänskliga rättigheter”. Det ingår inte i de mänskliga rättigheterna för araber, att få bli försörjd av Svenskar.

 9. Min slutsats blir att detta till stor del är framprovocerat med list av araben, som inte är dum rent förståndsmässigt. Synd dock att polisen tappade fattningen (men vem skulle inte det efter några år i kontakt med helgalna Babbar !!).

  Det borde läggtas ned pga av att alla utlänningar som SPYR ut okvädningsord mot poliser, så vitt jag vet ALDRIG åtalas !!!!!!

  1. Hahaha! Jag vet inte om du bara drar skam och vanära över dig själv genom att lyfta upp araben till något den inte är. I alla fall jag skulle inte ha något emot att tävla mot araben i något som kräver intellektuell prestation. Schack? Rubiks kub? Programmeringstävling i valfritt programspråk med möjlighet till en veckas träning (ifall det råkar bli ett programspråk jag innan utmaningen inte behärskar eller ens hört talas om).

   1. Det är skillnad på list, moral, rättvisa, välvilja och empati mm. Du ser ju själv vad de uppnådde, säkert 75-80% tycker nu synd om honom och illa om polismannen, genom detta planerade skådespeleri !!!! och med hjälp av ”svensk” Censumedia.
    Hade han varit dum skulle han ha misshandlat och kanske t o m dödat polismannen, med den fysik han sägs ha !!!! Om du läser länkarna så får du veta att han är framstående i bl a taiboxning.

    ”Annat märkligt om Mr Ahad är att han har svart bälte i Kickboxning av femte graden och svart bälte i Kung Fu och att han enligt Flashback är ordförande för en Schweizisk kampsportsorganisation.”

    Klart ?

 10. Den här förbannade araben har provocerat fram det här, skicka hem honom..

  Polisernas händer är bakbundna och de är belagda med munkavle, de kan inte göra något utan att rasistkortet kommer fram. Det ställer till gigantiska problem då majoriteten av de som är kriminella är invandrare…

  Ingen kommer att vilja vara polis i framtiden om vi inte börjar sätta åt de som inte sköter sig, vi måste våga ställa krav och sätta gränser och det gäller ALLA, även invandrare. Polisen måste jaga buset i förebyggande syfte och de måste ha stöd från samhället, de måste tillåtas göra det utan att de blir anklagade för att vara rasister.

  Sossarna håller de kriminella invandrarna om ryggen och det skapar gigantiska problem…

  Socialdemokraterna är vårt samhälles största fiende!

  1. Han klagade på att polisen tryckte där och där.Jag tror att polisen tryckte för lite, uppenbarligen.Han skulle åtminstone tryckt in käften på han så vi slapp höra detta återkommande gnäll om hur svårt dom har det i Sverige.Polisen sa rätt saker.Åk hem.

 11. Sverige har gjorts till kriminellas och barbarers paradis då de i stort sett har frikort till att begå alla möjliga lagbrott mot svenskar och tjänstemän för det ställs noll krav på dessa som bjudits hit av politikerhelvetet,de vet att de har getts övertaget mot svenskar,poliser och andra myndighetspersoner som de kommere i kontakt med.Svaghet och flathet från makthavarnas sida utnyttjas frekvent av dessa som älskar att begå brott då de har krimienlla sinnen .Mauricio talade sanning om invandrares höga brottslighet och drevs bokstavligen talat ut ur Sverige ,så skamligt.Svt drevade mot honom,gjorde nidbilder mm,vidrigt.Det är dags att svenska folket tar öppet avstånd från allt hat,alla lögner,förtryck som dagligen propgandaministeriet basunerar ut mot folket,svenskar res er,kasta av er fruktan för dem som hatar er ,förtrycker er och förföljer er,bara ni själva kan göra detta.

 12. Undrar hur mycket skadestånd han tilldöms för den ”kränkningen”?????Fy för den lede men hora, F….a och så vidare är inte åtalbart för kränkning???? Löfven ger sig inte förrän vi är nedtryckta i våra skosulor och muslimerna/arabjävlarna myser.

 13. Viktiga saker som rättsväsendet sysslar med. Mord våld rån våldtäkter nedprioriteras.

 14. Det är nog bara en tidsfråga att man få be om ursäkt för att man är Svensk det finns tydligen ingen gräns på vansinnet i myndigheter och domstolar….

 15. Nej våra fega åklagare vågar inte åtala Araber som skriker Svennehora åt unga flickor dagligen, då är deras öron fullproppade med hörselskydd.
  Vi har inget rättssystem utan ett Orättssystem, har noll förtroende för
  våra Dom(u) stolar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: