Stäng

Lite mer om arabjäveln

INVANDRING. En av de största nyheterna i veckan var när polisen körde bort en ”arabjävel” från ett asylboende där han inte hade något att göra. I hatmedia var araben helt oskyldig och polisen en rasist. Nedan en film som visar stämningen på asylboendet i Emmaboda. 

-Pettersson tycker det är märkligt att vår opartiska hatmedier inte ens försöker visa polisens arbetssituation…vad jag kan se så var poliserna snälla som kallade araben  ”arabjävel” och bara körde ut honom en bit i skogen. Han borde ha fått en betydligt längre resa…

Tidigare HÄR.  Mer på Joakim Lamottes Facebook HÄR

20 reaktioner på “Lite mer om arabjäveln

 1. ”Arabdjävlarna” är nu i stort utplacerade över hela landet.Därför fortsätter vandaldåd,våldtäkter,rån och kriminella avrättningar dagligen.
  Då kan det synas vara småsaker,att tre av dessa ”barn” roade sig med att angripa en 1600-tals stuga i Hörby.
  Detta lär ha skett under Valborgsmässoafton.
  Skånskan söker med alla medel,att tona ner det hela men är ärliga nog,att rapportera om det skedda:
  http://www.skd.se/2016/05/02/barnens-lek-urartade-stuga-vandaliserad/

  1. de som bodde i stugan, från 1600 talet och framåt
   roterar i sina gravar…detta skiter 87:ans anhang blank
   uti, tacken för deras egna förefäders slit, ynkryggar!

  2. I vartenda litet hörn av vårt avlånga land , så finns djäv***ket ingen och inget är förskonat…..nu blir jag riktigt förbannad på ”han som inte är min statsminister” och hans LAKEJER !
   Skitfolk !

 2. Ingen vill ha dem.

  De enda som är i deras närhet är de som har betalt för det.

 3. SKRÄMMANDE att hatmedia tar upp och stödjer detta slödder….!!! Polisens uppgift är inte att lyssna på slödder utan att upprätthålla lag och ordning, dessa särbehandlas, de borde inte tillåtas att kackla högljutt och mycket aggressivt.
  Det är en skandal och stor skam för Sverige att SVT och hatmedia driver kampanjer mot enskilda poliser.
  Killen som nämns, arabhelvetet ska INTE vara på asylboendet och samhället borde se till att han inte har tillträde till dessa platser. Han bidrar bara med jävelskap och borde skickas ut ur vårt fosterland Sverige. Arabjäveln är inbjuden av Stefan Löven och 87:an måste vakna och inse att vi alla är ila ute om detta tillåts fortsätta.
  RÄKNINGEN för kostnaderna borde dras av mot politikernas löner och pensionsförmåner.
  POLISEN som sa arabjävel till arabhelvetet borde få guldmedalj och ett skadestånd på 1000,000kronor.

  1. Fy satan vilken arbetssituation – Stefan Löven borde skickas dit och prya en vecka, han kunde få skura rent toaletterna efter dem och ställa upp på alla sätt….

 4. Skulle aldrig i livet råda någon att välja en karriär som polis i dagens samhälle där tokvänstern har mer sympati för en brottsling än för ett brottsoffer!

 5. Dom där vidriga journalistpuckona skulle tvingas att prya på asylboende, socialkontor, akuten eller hos polisen för att se hur verkligheten ser ut hos dessa arma yrkesgrupper. Inte underligt att sjukskrivningarna pekar brant uppåt hos de som måste arbeta med detta skit.

 6. Scanias framtida styrelse bråkar om positionerna.

  Löfvens guldregn kommer nog snart…

  1. Är dom oxå rasistiska ?
   Om inte varför ?
   Om det handlar om ursprung/hudfärg så är du rasistisk !

  2. De har GENER för tortyr och våld och de är uppväxta i muslimska diktaturer med sharia sedan 1400 år….-MÄNSKLIGHETENS VÄRSTA AVSKUM ARABER/MUSLIMER!!! Filmen är ett exempel….

 7. Trivsam arbetsmiljö, varför inte sätta politikerna som är ansvariga för att vi har fått in invällare av detta slag. De skulle inte stå ut 10min. Politikerna äger problemet. Inte polisen!
  Journalister kan väl även de arbeta ideellt på plats så de får en realistisk uppfattning hur det är att umgås med gapande, viftande och hotande män.
  Vänsterdamerna som är så förtjusta i våra invällare och där hjärtat blöder för dessa gapande invällare. De som avskyr svenska vita män, bosätt er vid asylboenden så ni får era innersta önskningar uppfyllda.

 8. Jag tycker synd om polis och väktare/ordningsvakter som får jobba under sådana vidriga förhållanden.

  Dessa muhammedanska beteenden passar inte in i våra demokratiska samhällen.

  Kasta skiten och kriminalisera islam!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: