Asylsökande bråkstakar flyttas från Emmaboda


INVANDRING. 23 asylsökande flyttades på fredagsförmiddagen från Emmaboda till andra asylboenden. Förloppet var lugnt och övervakades av polis. Den gångna veckan har varit turbulent i Emmaboda. I lördags utbröt bråk på asylboendet på Hotell Amigo och polis kom till platsen.

På tisdagen utbröt ett nytt, större bråk och tiotalet polispatruller kom. Vad som var upprinnelsen råder det delade meningar om. Det tycks som att en febril stämning har spridit sig och i sammanhanget förekommer i diskussionen en man som kommer utifrån. Vissa hävdar att mannen har triggat i gång oroligheter.

Mannen hämtades av polis och även en annan man, en asylsökande, fick följa med polisen.

Det började då diskuteras att den grupp av personer som var involverade i båda bråken kunde få flyttas till andra asylboenden. På fredagsmorgonen verkställdes detta.

– 23 personer – 14 barn och nio vuxna – lämnade Amigo och Linden med buss för att åka till fem olika destinationer under fredagen, sade Arlinda Dervishaj, platschef för Faroy i Emmaboda.

Tiotalet poliser övervakade förloppet som i stort får beskrivas som lugnt. Vid elvatiden hade bussen lämnat Emmaboda. Nästa vecka kommer ytterligare sju asylsökande att lämna Emmaboda.

-Pettersson tycker att de som bråkat ska flyttas betydligt längre bort än ett nytt asylboende i Sverige och ta gärna med ”arabjäveln” också…

Tidigare om Emmaboda

Barometern


18 responses to “Asylsökande bråkstakar flyttas från Emmaboda

 • Polis skrek arabjävel åt arabjävel | Petterssons gör skillnad!

  […] Asylsökande bråkstakar flyttas från Emmaboda […]

  Gilla

 • Mr Q

  Att du är packad i huvudet liksom 95 % av de dina,behöver du inte förklara…F.ö. är du/ni med alla era kapade Alias avslöjade sedan länge ! 😦

  Gilla

 • Stromboli

  Det går åt pipsvängen när vi är toleranta till de intoleranta.

  Gilla

 • dave

  Tyvärr flyttas dessa inom Sverige. En skam.

  Deportation, PRONTO!

  Gilla

 • Involuntarium

  Bara ett stenkast bort som lapphunden sa! Systemkollapsen är inte heller längre bort!

  Fast det är för mycket begärt att Sveriges statsminister och PK patrask ska förstå sådana trivialiteter! De har ju fullt upp med att högläsa inför konstitutionsutskottet, ur av någon annan författat dokument avseende missriktade regeringsaktiviteter som kostat svenska skattekollektivet och kommande generationer offantliga kostnader.

  Dessutom helt i onödan eftersom asylturisterna inte flydde för sina liv eller överhuvudtaget inte var beroende av något skydd, tak överhuvudet och mat i magen!

  De flydde från sin dåliga ekonomi!

  Stefan Löfven har genom sina missriktade regeringsaktiviteter berövat den nu levande generationen och kommande generationer på den välfärd som skattekollektivet betalt för!

  Stefan Löfven avgå och utlys nyval, du har förbrukat din trovärdighet och ditt förtroende!

  Gilla

  • Hönsmamman

   De flydde från sin dåliga ekonomi – vill ha rättvisa och jämlikhet och gör allt för att vi ska få dålig ekonomi. Att det drabbar dem själva har de inte tillräckligt med synapser i pannloben för att räkna ut? Men borde våra politiker ha?

   Gilla

 • marisvensson

  Innan detta slutar – kommer vi att ha några Hotell , vandrarhem, semesterstugor och K-märkta minneshus kvar i Sverige?? Snälla tiden – spring snabbt till september 2018

  Gilla

  • Hönsmamman

   Inom 9 månader hinner nästa valkampanj att vara igång. Inom 3 månader är det politikervecka i Almedalen.
   Inom 3 veckor har miljöpartiet nya språkrör. Inom 2 månader är många ministrar utbytta i regeringen. Inom kort är det dags att ha deklarerat.

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  Synd och tragiskt för Sverige att ”arabjäveln” är kvar här + bråkmakarna….De VILL INTE BIDRA MED NÅGOT UTAN KRÄVER…..Att ställa krav utan att bidra med något kan accepteras om det gäller baaaarn, – då menar jag riktiga barn och inte ”skäggebarn”…..Detta är inga läkare, tandläkare, civilingenjörer eller raketforskare, SANNINGEN är att dessa individer i de flesta fall är ANSTÄLLNINGSOMÖJLIGA….! MEN Stefan Löven har inte bjudit hit dem som arbetskraft utan Stefan Löven har välkomnat dem med all inklusive + livstidsförsörjning via Försäkringskassan och självklart tycker SOCIALDEMOKRATERNA att de ska ha rätt att ta hit hela släkten också och att Sveriges skattebetalare skall försörja dessa också…..
  SÅKLART DET KOMMER EN SYSTEMKOLLAPS VID NÄSTA LÅGKONJUNKTUR = LÄGRE LEVNADSSTANDARD FÖR HELA SVERIGE, SÄNKT KRONKURS OSV….

  Gilla

 • "Att tro är att icke veta."

  en importerad sandneger som tror på en pedofilisk Muhammed ska inte få bo i Sverige.
  muslimer står bakom generationer av inavel.

  Gilla

 • ossie

  Flytta dom hem till sanddyner och kameler.

  Gilla

 • Sweet Isadora

  Inget huvud blev kapat?

  Gilla

 • EK

  till Vatikanen?

  Gilla

 • Anette

  Den flytten skulle ha varit returbiljett dit de kom ifrån.Tiotalet poliser hade även grävts fram tänk att resurser finns när det gäller dessa all inclusive fästingar och när SoO försöker göra gatorna våra säkrare.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Är hotell Amigo inte 5-stjärningt?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: