Stäng

Lite om historien bakom ”arabjäveln”

INVANDRING. Igår skrev vi om att en polisman sagt ”åk hem, arabjävel”. Så gott som alla hatmedier hängde på och skrev om den stackars araben. 

-Pettersson undrade naturligtvis vad hatmedia dolde för jag trodde inte en sekund på att en polisman spöar upp och behandlar oskyldiga ”arabjävlar” på detta sett så vi använde vi bloggens sökfunktion och skrev Emmaboda då dök detta upp  och det vore intressant om hatmedia berättade vad araberna kallade poliserna  för naturligtvis spelade araben in det också eller…

Dessutom hade Noabakht Ahad, som araben heter, inget på asylboendet Hotell Amigo att göra. Han har den senaste tiden piskat upp stämningen bland de asylsökande. Till medier och har Ahad uppgett att han var inbjuden för att dricka kaffe på boendet då han har vänner där. Personal och vakter upplever något helt annat och berättde för Avpixlat att mannen med stor sannolikhet är den person som ligger bakom den hårda stämningen på asylboendet den senaste tiden.

– Vi som jobbar här är ganska trötta på honom. Han går omkring och berättar, eller som han själv menar, att han “upplyser” de asylsökande. Han har sagt att de ska klaga på maten, att de ska klaga på den dåliga servicen och att Sverige är ett dåligt land som behandlar alla invandrare dåligt. Detta exploderade i förra veckan och det blev hetsigt i matsalen och det kastades en del stolar då vi nekade en man att ta med mat till sitt rum.

– Det har cirkulerat ett rykte om att alla kommer få snabbare asylprocess om de visar missnöje och ryktena verkar komma från den här utpekade mannen. Det snabbar absolut inte på någon process om de beter sig så här, säger källan som Avpixlat pratat med.

Igår återkom mannen till asylboendet för att tillhandahålla sina behjälpliga “tjänster” och dricka kaffe. Då blev han dock stoppad i dörren av väktare som hade fått order om att bara personer med behörighet fick vistas på asylboendet. Det uppstod en del bråk utanför boendet och polisen beslutade att avvisa mannen enligt polislag 13 §, som innebär att polisen rätt att forsla bort personer som stör den allmänna ordningen.

En av de vakter som var på plats berättar för Avpixlat att han nog tror att mannen menar väl, men i sin iver att hjälpa till istället trissar upp saker och ting.

– Det blir missuppfattningar hela tiden, säger väktaren till Avpixlat.

En viss kritik kan riktas till ägarna, anser vakten, som menar att de borde anställa tolkar eller personal som talar språken och som snabbt kan kommunicera med människor på deras egna sätt.

– Det kanske hade underlättat, säger han till Avpixlat. Se nyhetsinslaget nedan men tänk på…undrar förresten varför han springer omkring på asylboenden och inte jobbar sig trött?

Annat märkligt om Mr Ahad är att han har svart bälte i Kickboxning av femte graden och svart bälte i Kung Fu och att han enligt Flashback är ordförande för en Schweizisk kampsportsorganisation.

Mr.Nobakht Ahad

7th Degree Balck Belt Kung Fu
5th Degree Black Belt Kickboxing
Chairman & Founder
PRESIDENT OF INTERNATIONAL SPORT SANDA MARTIAL ARTS FEDERATION.S-1©

Ahad har också Twitter

Ahad är också en riktig hjälte och har släckt en brand på ett asylboende. I Nybro, bråket ovan var i Emmaboda. Vad gör han på asylboenden?

Medias_rapportering

28 reaktioner på “Lite om historien bakom ”arabjäveln”

 1. Arabjäveln har sagt 10 gånger värre saker till polismannen – far åt helvete med detta drägg!
  LÖJLIGT att dessa as ska få sympatier hur de än beter sig….Kräket är ett kriminellt arabas och borde skickas dit han kommer ifrån, – han bidrar inte med ett skit i mitt land Sverige förutom jävelskap därav arabjävel!

   1. ÅMÅL:
    Så långt har det nu gått,att t.o.m. delar av de 87 % har upptäckt vad som händer !

 2. Har det självömkande ”offret” utfört något hederligt arbete i Sverige? Hur mycket har han kostat de svenska skattebetalarna?

 3. Kloakexpert O. Cantwell får skriva en dementi om sina utbrott i gårdagens Aftonbladet om den rasistiska svenska polisen som han jämförde med alla fria ”kloaksajter”. Han babblade om särskrivna kommentarer på kloaksajterna men han gav inget exempel på särskrivning. Tror inte han vet vad särskrivning är.

 4. När jag läser det här så är jag nu 100% säker på att meningen med massinvällningen av muslimer till vårt en gång fredliga land är KRIG!

  1. Ja man får sig en och annan tankeställare,särskilt vad gäller ålderstestandet av alla ljugande män från mena som politikerna och myndigheterna hårdnackat vägrat göra åldersbedömning på trots att det finns bra mätmetoder som används i hela västvärlden,våra grannländer använder sig av just dessa tester.I dagsläget finns säkert bortåt 70-80 000 otestade sk”ensamkommande” bluffbarn i vapenför ålder.Vad har de grovt kriminella i sjukklövern tänkt att använda den armen till tro?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: