På kommunens vägg hyllas döda kriminella

INVANDRARVÅLD. Minnesbilden ”Rest in Peace” är kontroversiell. De tre unga män i konstverket dog mellan 2009 och 2013 genom sitt kriminella leverne. Två av dem sköts ihjäl, en körde ihjäl sig. Men boende i området i Botkyrka har drivit på för att målningen ska finnas uppe. 

De som avbildas är inga förebilder direkt, och det är lindrigt sagt. Så kommunen glorifierar brottslingar samtidigt som polisen och staten satt in extra satsningar för kommunen för att bekämpa brottsligheten. Det är sådant som kallas dubbelmoral av dem som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

Mer på Mitti.se…

-Pettersson skulle gärna se att bilder sattes upp på offren i stället…

14 thoughts on “På kommunens vägg hyllas döda kriminella

  • Var det inte så att Palme var mycket pipulär bland kvinnor?
   Det är ett motiv för Lisbeth att först ordna mordet på Palme och falskeligen ange Krister Pettersson.
   För Petterssons del var det säkert bara att lova en vodkaflaska om han erkände.
   När han sedan nyktrade till ändrade han sig och till skillnad från Lisbeth så saknade han motiv för ett mord.
   Ju högre upp i rättsväsendet desto fler pedofiler och frimurare.

 1. Vilken utmärkt idé! Varför inte dekorera hela riksdagshuset med bilder av Sveriges mest kriminella?…
  (tänker nog Stefan Löfvén när han hör talas om detta). Om så skulle bli fallet bör målningarna av Mona Sahlin och Reinfeldt fa de mest framträdande platserna, – Som en evig varning till framtida politiker!
  De flesta nutida politikerna kan ju betraktas som massmördare och indirekta våldtäktsmän/kvinnor genom den förrädiska politik de bedriver, så även de måste få plats. Löfvén själv skulle kunna målas hand i hand med Ikeamördaren, samtidigt som han blir betäckt av en brunstig Afghan. (lite som en hyllning till mångkulturen). I andra handen kan han hålla en koran, eller moder Sveas avhuggna huvud…

 2. Sverige är konstigt på många vis våldtäktsoffer i skolan flyttar man på och låter förövaren gå kvar, och rektorn tycker att även förövaren är ett offer?? Själv tycker jag att många rektorer är ynkliga individer som stryker dessa kriminella element medhårs, dom är så satans fega för att stöta sig med det nya frälset, dom svänger sig med att dom är mycket belästa och
  upphöjda individer men en stor del av dem besitter inte ens normalt folkvett, som exemplet ovan visar på., man straffar offret ännu en gång?

 3. Alla minns ni väl ”riv ner, måla över, förstör” . Vänstern gapande om SDs reklam i tunnelbanan. Samma behandling anmodas här.
  Varför inte organisera en insamling till sabotören?

 4. bävar för våra inhemska kriminella, då bara
  små smulor återstå av tårtan då 87:ans foster-
  barn tilldelat sig bamsebitarna?

 5. Hallå eller! Nu börjar det bli som i Palestina att man gör terrorister till hjältar.

 6. Det här tar priset !!!!!!

  De värsta farhågorna är nu besannade !! Botkyrka håller på att tas över, förmodligen av Islamismen. Att sätta upp en sådan här jättemålning av kriminella utomhus och inte förstå att den kommer att uppfattas som en glorifiering är ju helt sinnessjukt !!!!!! Vilken Kommun står på tur ?? Det är till mycket stor del sjuka individer som har släppts in i landet !! Med erfarenheter, kultur, religion och troligtvis även Gener som inte passar i demokratier !!!! Vilken svensk Kommun skulle acceptera en stor målning av våra gamla Svenska kriminella ?? Kan inte räkna upp några brottslingar eftersom jag inte vet vad dessa utländska Kriminella har gjort !!!! Svaret är ingen kommun!!!!
  Funderar på att sända en enkät till alla kommuner och fråga om de vill ha en stor tavla med tre gamla avlidna Svenska kriminella på !!!!!!

  Tavlan ser ut att vara ca 2 X 3,5 meter.

  Frågan skulle kunna vara följande:

  Vi skulle vilja sätta upp en tavla 2 x 3,5 meter ute på kulturhusets yttervägg så att alla kan se den. Den ska vara i avskräckande syfte och föreställa de avlidna kriminella personerna Christer Pettersson, Lars-Inge Svartenbrant och Sigvard ”Sigge” Cedergren, vissa andra Kommuner har liknande arrangemang, hoppas på ert godkännande ?

 7. Ja,det är ett viktigt arbete säger kommunen.Vad blir nästa steg? En hyllning av tre grova våldtäktsmän på mjölkpaket tex. Man kan ju också passa på att skriva om texten till ”Du gamla du fria” så att den passar in på dagens Sverige,såsom våldtäkter,skjutningar,bilbränder,stenkastning,hedermord,könsstympning,barnäktenskap.Vi kan inte ha en nationalsång med fel text.

Kommentera