Tre babbar häktade för våldtäkten på Facebook


INVANDRARVÅLD. De män som misstänks för att ha våldtagit en kvinna och sänt övergreppen på Facebook häktades på onsdagen. Två misstänks för våldtäkt och den tredje för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Alla tre häktades på sannolika skäl, vilket är den högre misstankegraden. De två afghanerna som är så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” är misstänkta för våldtäkten och den tredje som är svensk medborgare med iransk bakgrund är misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt. 

Eftersom hatmedia som just nu driver en förtroendekampanj och gör allt för att dölja de misstänktas bakgrund så går vi ut med namn och bakgrund så inga oskyldiga upplänningar blir misstänkta.

De häktade är:

Maysam Afshar, född 1998-05-22. Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Reza Mohammed Ahmadi, född 1996-02-23, Medborgare i Afghanistan. Misstänkt för våldtäkt.
Emil Khodagholi, född 1992-12-19. Svensk medborgare. Misstänkt för underlåtenhet att avslöja våldtäkt.

Uppsala tingsrätt, B 386-17

-Pettersson menar att  eftersom Sverige inte är vad det varit och inte vad det borde kanske det är lika bra att byta namn på det gamla landet till Babbelonien.

Jag tycker också vi ska införa jourdomstolar. Där de inom 48 timmar befinns oskyldiga eller om de är skyldiga sitter på ett plan hem med en lapp om halsen där det står hur långt fängelsestraff de ska avtjäna på hemmaplan. Givetvis av humanitära skäl…

TIDIGARE 2017-01-22. Tre babbar gripna, misstänkta för gruppvåldtäkt i Uppsala som de livesände på Facebook

Tre män har gripits misstänkta för grov våldtäkt i Uppsala under söndagsmorgonen. Enligt uppgifter ska åtminstone delar av övergreppet ha filmats och sänts ut live i en sluten grupp på Facebook.

Uppgifterna har inte bekräftats av polisen. – Vi kommenterar ingenting i nuläget. En förundersökning har inletts och det råder full sekretess, säger Ivan Åslund, befäl på polisens ledningscentral.

En lägenhet där våldtäkten misstänks ha skett har spärrats av för teknisk undersökning.

– Pettersson har sett bilder på de misstänkta gärningsmännen och det ser mörkt ut som vanligt, fast inte kolmörkt så vi hamnar i något Mena-land.

En av de misstänkta babbarna, eller som Leif GW sade en gång i TV, det är så här de brukar se ut…”Rubriceringen är grov våldtäkt och männen som är anhållna är födda -92, -96 och -98″

Internationella medier tar upp den fina reklamen med gruppvåldtäkter och livesändning.

OBSERVERA: Att innan det börjar gapas om muslimer så står det på den ena apans Facebook att han är från Jerevan, huvudstad i Armenien och där är de allra flesta kristna, men namnen tyder på att i varje fall två av dem är muslimer så…

uppsala-babbe

uppsala2-460x817 uppsala3-460x717 uppsala1-460x817


35 responses to “Tre babbar häktade för våldtäkten på Facebook

 • Sven-Erik

  @Pettersson, Det har gått en dryg vecka och det har varit tyst, mycket tyst kring live sändning av en våldtäkt. Medier och polisen är tysta. http://www.morpheusblogg.se/2017/01/23/valdtakt-livesandes-pa-facebook-polisen-saknar-filmbevis/

  Jag påbörjade en kommentar till Pettersson, tryckte inte på skicka. Något höll mig tillbaka. Jag var feg, vågade inte ifrågasätta att alla springer åt samma håll, både PK och alternativa medier.

  Det som fångade mitt intresse var ”gärningsmannens” självsäkerhet i hans egen film; https://youtu.be/i33J8MeBg_M Om man kör filmen frame by frame (stopp, kör) ser man en kvinna, sannolikt muslim sitta och prata i mobilen. Hon är inte offret utan påklädd och samlad. När polisen i slutet kommer in är det ”ingen” brotts-scen till en insats utan pistolen är i hölstret och polisen samtalar och lägger beslag på en mobil. Går man vidare på sociala medier har i vart fall jag inte lyckats hitta något som är den påstådda våldtäkten. Länkar till trams som virtuellt våld m.m.

  Min hypotes är: Babbarna har gjort världens grej ”Prank”. Lurat medier, och myndigheter genom att mixa in någon obskyr porrsida till deras Facebook livesändning. Inte undra på att Facebook ibland blir till feces boken. Vore intressant att veta om babben får skadestånd, när polisen inte lyckas att åtala gärningsmännen.

  Gilla

 • Lena

  Kurs i hur araber raggar svenska kvinnor.
  Jag skämtar inte……landet Sverige är verkligen på dekis !
  http://www.friatider.se/mohammad-l-r-flyktingbarn-ragga-p-svenska-kvinnor#.WIj3OcncXyo.twitter

  Gilla

 • Lena

  Det är en otacksam uppgift att vara förutseende, en klok man som fick det besvärligt efter att han gav ut den här boken.

  Gilla

  • Hönsmamman

   Vad är det för bild? Den syns inte här?

   Gilla

   • Lena

    Det är en bild av thilo zarrasins bok som kom ut 2010.
    Du kan googla på hans namn, han var en verklig föregångare under senare tid.

    Gilla

   • Lena

    Hönsmamman
    Hoppas att du kan se den här videon, den är verkligen skrämmande, inte våldsam eller blodig men ack så sorglig.

    En del gör karikatyr av sig själva, den här stollan lyckas 100%.

    Gilla

 • Mimi N.

  Sverige har blivit ett hav av moralisk, politisk, ekonomisk oreda, extremt våld, ett tragiskt virrvarr av mänskligt lidande och sekteristiska motsättningar. Landet tillhör numera bottenskrapet i Europa.

  Jag tänker inte dra en parallel melan ert land och Rumänien. Protesterna under senaste veckan i mitt hemland bröt inte i kaos – tvärtom. Människorna var sansade och med hjälp från presidenten är stämningen fortsatt lugn och hoppfull.
  En handfull korumperade politiker i den nya regeringen försökte skapa eget amnestidekret och samtidigt ändra strafflagen och straffprocesslagen till sin fördel utan att konsultera parlamentet och senaten. Dessa ‘politiker’ med PSD-ledaren (PSD = partidul social democrat) Liviu Dragnea i spetsen kallade dekretet för ‘undantagsförordning’ för att benåda några straff – i synnerhet egna straff för korruption, maktmissbruk, mened m m.
  Man kan kalla rumänerna för vad man vill, men inte för att vara blinda, döva eller stumma. Dumma och rädda ??? Nej, nej,nej. De konfronterade och påminde justitieministern om lag och rättvisa, sedan vände de sig till CSM (Consiliul Superior al Magistraturii = Högsta Rättsrådet) och anmälde idiotin igår, 24 januari. Idag, 25 januari, kom svaret från CSM: att enligt Konstitutionsartikel 115, paragraf 4, kan man bara ändra på strafflagen och ge sådana dekret i UNDANTAGSFALL vilket inte kommer på fråga. Det var alltså ett nytt bevis på politikernas maktmissbruk och Laura Kövesi (DNA:s chefåklagare) bekräftade detta. De som skulle uttnytja ‘dekretet’ har varit under hennes utredning, varav en del var redan dömda.
  Den ultimata segern kommer lite senare. President Klaus Iohannis som demonstrerade med folket, utlöste igår (tisdag) förfarandet för ett referendum (=folkomröstning) om rättvisa i landet. Presidenten har överlämnat det i ett brev till parlamentet. I folkomröstningen kommer folket att säga SITT. Premiärminister Sorin Grindeanu tillkännagav sin avsikt att kalla väljarna till urnorna för en folkomröstning och för att fortsätta kampen mot korruption och säkerställa integriteten hos den offentliga sektorn.

  Gilla

 • Kurt

  Dags för”Egenvård” nu när rättsväsendet och polisen sviker oss och våra folkvalda vänder oss döv örat till. Dags att slå tillbaks. Dessa babbar är inte tuffare än oss, vi är bara så dumma och låta dom tro det. Den svenska samförstånds attityden funka inte här, den ses som svaghet.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man tycker sig förmärka en vid närmare betraktelse anslående likhet mellan den i förgrunden fånflinande förbrytaren och vår egen för propagandistiska apkonster så svage kasperkriminolog Jerzy Sarnecki.
  Kommentaren endast avsedd som en parentetisk anmärkning.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • jan

  Tre brunpigmenterade parasiter… våldta ”svenska flicka”

  Gillad av 1 person

 • Öl

  Våldtäkterna i Sverige är en krigsförklaring. men svenskarna sover vidare i sin trygga sömn och tror vi är ju bäst i världen och för här händer det inget…….just nu

  Gillad av 1 person

 • Nog Nu

  Går det att åtala herr Zuckerberg för tillhandahållande av utrymme för kriminell verksamhet? Där kan det finnas en del skadestånd att hämta!

  Gillad av 1 person

 • Öl

  Det tog ett tag innan jag såg bilden på dom när dom håller upp deras mobil på mobil bilden verkar det vara någon som knullar.någon bakifrån titta noga själv

  Gilla

 • Levande tro

  Hönsmamman nu är det ju inga fattigpensionärer som flyttar till Portugal, jag såg att en del hade 65000 kr i månaden före skatt själv har Jag 8100 efter skatt så det blir inget Porugal, jag har alltså mindre än babbarna efter att jobbat nästan hela livet

  Gilla

  • Hönsmamman

   De sa just att de som har haft det bättre väljer Portugal och de som haft det sämre väljer Spanien.

   Gilla

 • Svenne Dufva

  Har Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiet planerat demonstration till stöd för våldtäktsmännen ännu? På Gotland dröjde det ett par veckor, men den här var ju direktsänd, så nu borde det gå fortare.

  Gillad av 1 person

 • Hönsmamman

  OT
  Pensionärer flyttar från Sverige till Portugal.

  Finansministern i tv:
  de ska titta sig själv i ögonen och fråga sig om de flyttar pga att de får lägre skatt. De ska rannsaka sig själva. Ungefär.

  Om sverige har problem att ta hand om alla äldre, som framställts under lång tid, är det då inte bra om dessa flyttar från landet (frivilligt) och utnyttjar välfärden i det land de flyttat till? Särskilt när det är så överbelastat här?

  Om man flyttar till ett land som inte behöver ta ut lika hög skatt så är det ju knappast en förlust för det land som får fler skattebetalare? Och om dessa räknas som en börda här då borde hon ju vara nöjd ekonomiskt sett?

  Men framför allt be dessa äldre människor som värnar om sin budget och ekonomi (de kanske inte heller vill vara med och betala den kostsamma budget som finansministern totalt ihop) att rannsaka sitt beteende.

  Vore det inte något lite mer på sin plats att hon riktar det mot de arga unga ljugande männen från kvinnoförtryckande kulturer? Som inte betalar någon skatt och kostar vårt samhälle 1 miljon/år?

  Det är fan ta mej nåt fel nånstans?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Vi komma, vi komma från P*ppark*keland
  och tjejer vi kn*llar tillsammans hand i hand.
  Så bruna, så bruna vi äro alla tre,
  I rövhål och i mus går pittarna på sne’

  Tre babbar, tre babbar från Pipparkukeland,
  På filmen, på filmen vi komma hand i hand.
  Och horan och bocken vi sätter på vid spis,
  vi måste bara lindra vår pipparkukekris.

  Ursäkta Alice Tegnér

  Gilla

 • dave

  Dessa skall inte häktas. Dessa skall köras direkt till Arlanda och sättas på ett plan och få 2 val.

  1. Arabien eller afrika
  2. Med eller utan fallskärm.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  På tal om förtroende. En gobit från Hallandsposten:

  http://www.hallandsposten.se/trump-tar-steget-mot-att-bygga-en-mur-1.4130849

  Trump skall alltså påbörja bygget av en mur, illustrerat av en mur som redan finns!

  Gilla

 • Levande tro

  Ensamkommande flyktingbarn i 20 års åldern. Hoppas nu att de får flera års fängelse eller helst livstids utvisning. Men det kan man väl bara drömma om de kommer säkert fram till att det var flickans fel det brukar ju bli så när dessa blacknecks gör något.

  Gilla

 • Öl

  Flyr dom från krig…..knappast

  Gilla

 • dave

  Våldtäkt på facebook. Låt oss hoppas.

  Gilla

 • Trynbald

  Enligt Herr Professor Jerzy Snacky finns det väldigt mycket fake news i detta, han bryr sig inte om att blattarna redan är häktad. En värre, låtsas Snacky att verkligheten inte finns. Hur han kan krypa ner under täcket och tycka att dagen har varit bra. Att upprätthålla en agenda som alla kan se igenom måste måste sätta sina spår.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: