Skottlossning i Malmö igen


INVANDRARBROTT. De senaste timmarna har det åter varit ett mordförsök med en skottskadad man i Malmö, en knivhuggen på ett asylboende i Dalarna, skottlossning med en svårt skadad i södra Stockholm, rån och misshandel runt om i vårt land, kort sagt det är som vanligt i det nya Sverige och Pettersson hinner inte rapportera om allt och jag får säkert inte reda på hälften. Men Sandor har skrivit av sig lite. 

INSÄNDARE. Malmö 25-1-2017

Till Katrin Stjernfeldt – Jammeh och andra manifestationskåta politiker oavsett längd i Malmö stadshus och Sveriges riksdag.

Jaha, ca tio dagar efter manifestationen mot våldet i Malmö framför Stadshuset så har vi i varje fall haft minst två skjutningar sedan dess och Gud vet hur många rån och annat trevligt invandrarvåld i den mångkulturella kronjuvelen Malmö.

Nu senast för ca två timmar sedan var det en skjutning i invandrargettot Nydala som ligger nära där jag bor i Gullvik. Mycket trevligt att återigen få uppleva dessa mångkulturella traditioner på nära håll av sin bostad. Senast en liknande mångkulturell uppvisning ägde rum nära min bostad var i höstas då en mångkulturell tillgång gick hädan på Hermodsdal och då fick jag den stora äran att få uppleva hur ett maskingevär låter på ca 300 meters håll. Det är en upplevelse som inte är alla förunnat, så jag får väl tacka er ”ansvariga” politiker för att chanserna verkar att öka dag för dag för detta allt eftersom staden fylls på med nya mångkulturella tillgångar.

En liten rättelse, jag skrev att den senaste mångkulturella skjutningen i närheten av min bostad ägde rum på Hermodsdal men det stämmer ju inte för sedan dess så hade vi ju skjutningen på Kantatgatan.

Ja, det är fan i mig inte lätt att hålla reda på alla skjutningar i staden numera med denna takt. Dessvärre så fick jag inte njuta av ljudet från vare sig skjutningen på Kantatgatan eller nu idag på Nydala. Men det kommer med all säkerhet fler tillfällen.

Det verkar som dom mångkulturella tillgångarna inte bryr sig så mycket om era manifestationer mot våld eftersom man tydligen fortsätter i samma anda.

Den jag tycker mest synd om för att manifestationerna tydligen inte får den verkan som ni vill är vår justitieminister Morgan Johansson. Han offrade ju en ledig dag med att ta sig ända från sin bostad i Lund för att manifestera framför stadshuset i Malmö och då tycker man ju att dom mångkulturella tillgångarna kunde visa lite respekt för detta och avhålla sig från sina skjutningar en lite längre tid än några dagar bara. Särskilt när man betänker vilket vackert tal han höll där på trappan. Jag hörde ju bara dom meningarna som kom fram i TV men redan av det lilla så tårades mina ögon och hoppet tändes att våldet skulle minska i min stad tack vare detta. Men ack vad man bedrog sig!

Men jag har en teori till varför dom mångkulturella tillgångarna, eller kanske man skall benämna dom för ”svenskar med annan bakgrund”, inte visar önskvärd respekt ens för landets justitieminister. Och det är tyvärr Morgans längd. Man kan ju inte beskylla honom för att vara en reslig svensk viking precis. Tyvärr så försvann han ju nästan helt bredvid Katrin Stjernfeldt – Jammeh där på stadshustrappan med sina ca 1,50 cm eller hur lång han nu är. Eller rättare sagt kort. Tyvärr är det ju antagligen så att man knappast respekterar en man som är betydligt kortare än den kvinna han står bredvid i dom kulturer som våra mångkulturella tillgångar kommer från. Jag tror att detta kan vara en avgörande betydelse till att våldet och skjutningarna inte minskar i Malmö.

Egentligen så skulle ju Morgan behöva stå på styltor för att inge den pondus och respekt som erfordras för att det mångkulturella våldet skall minskas. Men det går  ju naturligtvis  inte att ha honom svajande på styltor eftersom detta bara skulle förlöjliga honom ytterligare. Och tänk om han skulle ramla ner!

Nej, mitt tips är en pall i samma färg som stadshustrappan så att den inte syns så bra  och i varje fall i en sådan höjd så att han är längre än Katrin eller den kvinna som nu står bredvid honom vid nästa manifestation.

Man får ju hoppas att det inte blir t ex Anna Kinberg – Batra  eller någon annan kvinna i samma längd för då är det nog bara styltor som gäller.

Nu finns det ju ett  alternativ till för att synliggöra Morgan vid en manifestation och det är ju om han satt på axlarna på den kvinna som står intill honom. Men jag är inte helt säker om denna variant skulle öka respekten för honom så jag håller på pallvarianten.

Pröva detta vid nästa manifestation mot våld. Jag är övertygad om att det mångkulturella  våldet och skjutningarna skulle minska avsevärt.

Lycka till!

Sandor Herold, Malmö


7 responses to “Skottlossning i Malmö igen

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hahaha!
  Tja, vad skall vi kunna hitta på för att ge lille Morgan ett mer pondusbetonat framträdande då han håller tal till den feministiska regeringens och de pyrotekniska geniernas fromma? Månne högklackat kan vara ett klatschigt alternativ i dessa HBTQ-desorienterade tidevarv? Skulle de upphöjande fotbeklädnaderna inte matcha justitieministerns kostym, går detta säkert enkelt att korrigera genom att löpa linan fullt ut och ekipera knatten i kjol och knytblus. Fröken Fridolin kan förmodligen tillhandahålla ett och annat tips vad gäller chica handväskor och passabla accessoarer, för att fullkomna bilden av en feministisk minister i full blomning, harmonierande läppstiftsnyans och yrkeskarriär. Avslutningsvis kan tipsas om att vårens damhattar i käcka mönsterställningar nu kommit in!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • ɱØяñιηg$ʇðя ©™ (@Ravyn_Strange)

  Det finns inga no go-zoner i Sverige påstår somliga. Hela Malmö är en enda no go-zone. Snart hela Sverige.

  Gillad av 1 person

 • Lisa.

  Dags för ny manifestation.

  Gilla

 • ossie

  Antalet mord i Malmö lär sjunka därför att babbarna numera bär skottsäker väst så Snicke snacki kan komma med att vi är tryggare än nånsin.

  Gillad av 1 person

 • Håkan

  Detta är inget att bekymra sig för!

  Enligt Ljugeman beror det på att Malmö ligger nära kontinenten, inte mycket att göra åt!

  Vi kan ju inte flyta Malmö norr ut!

  Dessutom har han ju fullt förtroende för Polischefan Dan (Grisen) Eliasson, som visat Ljugeman vilka stora framsteg polisen gjort!

  Alltså ingen anledning till oro!

  Gillad av 1 person

  • Lena

   När jag växte upp låg Malmö på samma ställe som nu, dvs nära kontinenten men det var inga skjutningar i Malmö då!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: