Dinamarca på marsch

Rossana Dinamarca, riksdagsledamot för Vänsterpartiet, befinner sig i USA för att deltaga i kvinnomarschen mot Donald Trump.

Jag tänker inte nämna onödiga flygresor och deras påverkan på miljön, då Dinamarca tidigare meddelat att hon struntar i detta. Det finns annat att förundras över.

Som sann kommunist ska man förstås protestera och demonstrera mot allt och alla man inte gillar. Nu tror jag inte att hon deltog i de traditionella kravaller som brukar följa i kölvattnet av vänsterns manifestationer, men det intressanta är varför en invandrad svensk kommunist och tillika riksdagsledamot befinner sig i USA för att protestera mot ett demokratiskt genomfört val?

GP

Om det är kvinnoförtryck Dinamarca vill markera mot, borde hon istället marschera i Riyadh, Ankara, Kabul, Mogadishu och andra huvudstäder i muslimska länder. Är det någonstans i världen kvinnor förtrycks så är det just här.

Nu tror jag inte att Rossana Dinamarca, invandrad kommunist från Chile, är intresserad av kvinnomarscher om dessa inte riktas mot vita män. Hon får gärna bevisa att jag har fel, vilket hon hittills inte gjort.

Jag vet inte ens om det är kvinnoförtryck som står Dinamarca närmast, snarare hennes hat mot vita män…kanske rent av mot vita överlag. Hur förklarar man annars att hon kritiserade en kvinnlig partikamrat när denne varnade för kvinnoförtrycket i förorterna?

Rossana Dinamarca är nog snarare ett sänke för Vänsterpartiet än en tillgång. Nu är hon både kvinna och invandrare och den kombinationen ligger högt på rankinglistan i detta kommuni…förlåt, vänstersocialistiska parti.

 

27 thoughts on “Dinamarca på marsch

  1. Jag trodde inte hon ville sätta sin fot i USA.
    Men det kanske löser sig liksom för Guilljou, när de får veta att hon är kommunist.

  2. Rossana Dinamarca – låter onekligen som en venerisk åkomma, en så kallad skamlig, sexuellt överförd sjukdom av komplicerad och obetvinglig karaktär.
    En smittspridande källa och ett hot mot den mentala folkhälsan kan vi i alla fall enas om att denna låtsas-svenska via sin nations- och demokratifientliga radikalmarxism svarar för. Frågan vi ställer, förutom vilka som finansierat den lika kostnadskrävande som överflödiga flygresan, är av vilken anledning denna misshagliga individ överhuvudtaget befinner sig i Sverige. Att påträngande invällare entusiasmeras till att infiltrera vårt samhällssystem, kan vara det korrekta svaret. Ju mer frånstötande fysionomier och ideologier, desto mer välkomnade av globalistregimen.
    Andreas.

  3. Om hon har svenskt medborgarskap så borde hon bli av med detta och utvisas/deporteras. Utlänningar ska inte resa utomlands och skämma ut Sverige och sedan kunna komma tillbaka som om inget hänt!!!

    • Finns det någon alternativ journalist som kan nysta i detta? Anser att det vore en sk skandal om hon åkt till USA för skattefinansierade pengar för att demonstrera! Kanske dax börja syna vänstermupparna likt de jagar minsta felsteg SD gör! Ett motsvarighet till Expo vore inte dumt!

  4. Så idiotiskt att åka till ett annat land och protestera mot det folkets valresultat. Trump är vald av sitt folk, enligt de demokratiska spelreglerna.
    Dinamarca gör bort sig kapitalt. Pinsamt!

    • Jo men hon är ju kommunist, och som sådan skiter hon
      i allt vad demokrati heter, när hon nu är så långt västerut
      borde hon resa hem till Chile. Hon är en kvinnlig pajas som
      inte har i vår riksdagssal att göra, det har väl aldrig hänt
      förr att någon riksdagsman ställer sig och är stursk mot
      talmannen, så ordet Demokrati och kommunism går inte
      att få ihop, dom är motpoler!

  5. Hur fan lyckades den kommunisten överhuvudtaget få resehandlingar till USA? Dessutom för att delta i någon form kvinnlig aktivitet riktad mot USAs demokratiskt valde president! Legala aktiviteter som av någon outgrundlig anledning alltid övergår i lagstridiga aktiviteter som t.ex upplopp med brända bilar, stenkastning, skadegörelse och andra för oss civilicerade människor osmakliga handlingar!

    Det finns ingen hejd på vad den kommunisten och hens tok vänsterparti skämmer ut Sverige och svenskafolket! Löfven ondgör sig över uttalanden från Katarina Janouch en enskild människa som inte på något sätt representerar Sverige eller svenskafolket som uttalat sig om Sveriges invällar katastrof och konsekvenserna av det i utländsk TV! Samtidigt reser en offentlig företrädare för Sverige och svenskafolket till USA ett av världens demokratiska länder och protesterar offentligt, utan en enda reprimand, fördömande eller uttalande om det olämpliga i kommunistens handlande från Stefan Löfven Sveriges genom tiderna absolut sämsta statsminister alla kategorier!

    Kommunistisk riksdagsledamot åker till främmande land för att markera mot en i sannanda demokratiskt vald president, i ett av världens mest demokratiska länder! Det vore en talande rubrik att använda för Aftonbladet och Expressen!

    Anser att som riksdagsledamot i Sveriges riksdag representerar man Sverige och dess befolkning under dygnets alla tjugofyra timmar alla dagar i veckan och det gör att kommunistens resa till USA blir ännu osmakligare och ska självklart rendera i att kommunisten tvingas avgå!

    Vi svenskar är inte på något sätt betjänta av att ha riksdagsledamöter eller regeringsmedlemmar som på något sätt har någon anknytning till någon form av terrorism och samhällsomstörtande verksamhet i tidigare generationer!

    Landsförräderi är just jämnt vad det är och ingenting annat!

    Vi får ju också hoppas på att den här resan inte belastar det svenska skattebetalarkollektivet på något sätt!

    Löfven avgå, utlys nyval och anordna SWEXIT omröstning!

    • Sådan gastande hop av slödder och pack betraktas aldrig som ett lands representanter utomlands. Endast ambassad- och konsulatfolk kan representera ett land. Övriga uppmärksammas när de kastas i häktet för störande av allmän ordning som det hände med ’aid ship to Gaza’ – inte bara enstaka gånger … fråga Fridolin.

  6. V kallar sig feminister, men är samtidigt de meste högljudda förespråkarna för kvinnoförtrycket islam. Detta är ju logiskt sett ren nonsens, men man löser obehaget genom förklaringen att det är den vita mannens våld som skapat radikal islam.

    Därmed slipper man logisk dissonans och tvår sina blodröda händer i oskuld.

  7. Visst är Rossana Dinamarca ”ett sänke” för Vänsterpartiet.

    Det skriver jag under på alla dagar i veckan.

    Det finns naturligtvis fler sänken i V, både på lokal och riksdagsnivå.

    ”Teorismen” har ett alldeles för stort inflytande på det partiet idag.

    Praktisk arbetarpolitik utifrån att göra rätt för sig, är satt på undantag.

    Att man stödjer S-MP regeringen är ett stort bevis på det.

    På det kommer nu den horribla s.k. bankskatten (finansskatten) som denna regering vill införa.

    Pensionärerna riskerar att bli stora förlorare på den nya finansskatten, den varningen kommer från de ledande pensionsbolagen.

    ”Om förslaget går igenom är det en pensionsskatt”, säger Jens Henriksson, vd för Folksam.

KommenteraAvbryt svar