Expressen pudlar efter en fullt legitim åsikt

HATMEDIA. För några dagar sedan framförde Expressenjournalisten Niklas Svensson en fullt legitim åsikt om att “ensamkommande flyktingbarn” som ertappats med att ljuga om sin ålder bör utvisas. Det fick Twitter-vänster att gå igång med hatet och nu pudlar fegisen Niklas Svensson. 

Skärmklipp

Expressenjournalist säger det många tycker resulterade i att Ljugande journalister bör lämna landet

Roddarna blir fler och fler och det som var “rasism” för bara något halvår sen är nu regeringspolitik som förslag hos den så kallade oppositionen och i medierna låter man alltmer som alternativa medier – i synnerhet gällande de “ensamkommande flyktingbarnen”, även i Expressen, men på Aftonbladet härskar hatet.

Men på onsdagskvällen pudlar alltså Svensson efter det tidigare harmlösa uttalandet:

Den som verkade leda drevet mot Svensson är Robert Laul, sportjournalist på Aftonbladet och panelhöna på SVT. Herr Laul anser att ljugande journalister som Niklas Svensson ska tvingas lämna landet utan att förklara vad som är lögn i Svenssons uttalande. Robert Laul har tydligen inte tänkt på att om de journalister som ljuger ska tvingas lämna landet så blir det till att chartra ett plan för hela Aftonbladets redaktion.

-Pettersson undrar förresten hur det kommer sig att landets värsta dårar har samlats på Aftonbladet. Titta på filmen nedan som visar herr Robert Laul och fråga er varför inte karl är inspärrad??? Dessutom finns det mycket mer liknande om herr redaktören som är en värdig representant för AB:s redaktion…

 

 

9 thoughts on “Expressen pudlar efter en fullt legitim åsikt

  1. Ynkligt Niklas.

    Det är bedrövligt att du inte kunde stå för det, du egentligen tycker.

    Nu förnekar du din egen åsikt för att vinna vad?

    Respekt? Aldrig i livet.

    Nu är du tillbaks bland de mediala ”fasadmänniskorna”. Fy,vad ynkligt.

    Skäms du inte?

  2. Att dödsstraff och tortyr väntar vid utvisning vet absolut ingen.
    Att inte vilja komma tillrätta med asylanter som ljuger är politiskt självmord. Vänsterterroristerna och globalisterna är på tillbakagång. Folkviljan är ändå större än några ljugmurvlar.

  3. Niklas Svensson är ändå en kraft som gör något åt pk-korridoren han sitter i.
    Risken att bli avskedad är väl för stor. Han borde redan i första tweeten ha skrivit att har man inte asylskäl men ljuger om sin ålder så borde man utvisas.
    Bara en sådan mening är svår för korridoren då ingen tankeverksamhet och yttrandefrihet är tillåten inom området.

KommenteraAvbryt svar