Ryskt plan tre meter från amerikanskt spaningsflyg

FÖRSVAR. Ett amerikanskt spaningsflygplan konfronterades av ett ryskt över Svarta havet. Enligt den amerikanska piloten agerade det ryska flygplanet oprofessionellt medan det ryska försvarsdepartementet menar att närmandet skedde i ”enlighet med de internationella reglerna”. 

Bland annat DN.se tar upp händelsen, där de återger amerikanska rapporter okritisk och skyller på ryssarna.

Svenska medier är väldigt konstiga, när det gäller att slå till mot muslimer är USA de onda som mest bombar och träffar oskyldiga barn men när de härjar vid Rysslands gräns är de helt plötsligt de goda och ryssarna de onda.

Ingen verkar ställa frågan om varför USA och Nato provocerar nära Rysslands gräns och den amerikanska flottan har enheter i Svarta Havet. Det är väl knappast en felnavigering för Bosporen är trångt…

svarta-havet

6 thoughts on “Ryskt plan tre meter från amerikanskt spaningsflyg

  1. Snackar man med muslimer i Malmö så är USA den som ligger bakom allt i Mellersta Östern.
    Olja och vapen är anledningen till USA närvaro i hela världen.
    Ghaddafi menade att varje land i världen borde få skötta sitt utan inblandning från väst. Börja faktiskt tro honom. Låt dem skötta sig själv. Stäng Europas gränser från all invandring från övriga världen.
    Skapa återvändarcentrum i Europa och utbilda de som vill återvända till sina hemländer och ge dem förutsättningar att bygga upp egna verksamheter i sina hemländer. Bistånd skall inte betalas ut i pengar.
    Endast varor som är gjorda i Europa. Låt dem själv få bygga upp sina länder. Vill dem kriga mot varandra så låt dem göra detta.
    Idiotiskt skicka ner kläder till Afrika. Dem kan bygga upp sin egen klädesindustri.

    • NATO/USA vill ha krig och det är redan igång…Afrika, Mellanöstern brinner. Europa är fullproppad med NATO-baser, kärnvapen riktade mot Ryssland. En eskalerade kriminalitet och våld mot civilbefolkningen i Europa som kan betraktas som upptrappning till inbördeskrig….
      Min dröm att Ryssland/Kina drar NATO framför den högsta möjliga krigsdomstol och sätter de på anklagarbänk för massmord i stort sätt hela världen.

      • Precis. NATO/USA tar varje tillfälle att hetsa mot Ryssland som verkar vara bland de sista förnuftiga människorna i världen. Ryssland serverar inte GMO till sitt folk, och de värnar om sitt land. De har dessutom haft fräckheten att tillsammans med Kina, Inden, Brasilien, Syd-Afrika utmana den heliga dollarn med sitt ekonomiska samarbete.

        Jag funderar över Gotthard-tunnelns egentliga syfte. Den tog mycket längre tid att bygga än vad en vanlig järnvägstunnel borde göra och kostade enormt mycket.

        Det finns teorier om att den döljer ett underjordiskt skyddsrum, där eliten ska söka skydd, medan något mycket otrevligt händer massorna. Vad planerar de för oss?

        Invigningen av tunneln var bisarr och sägs symbolisera deras plan. De tror vi är för dumma att förstå, eller så bryr de sig inte om vi förstår eller inte, för de tror vi är chanslösa.

        https://www.youtube.com/watch?v=QVUrNQGW_Q8

        https://www.youtube.com/watch?v=K1Xg7lYuYus&feature=youtu.be

KommenteraAvbryt svar