Tolv och tretton-åriga flickor antastade ”Han började att röra mig överallt”

INVANDRARVÅLD. Det skulle bli en rolig utflykt – men slutade med att flickorna sexofredades av männen. ”Han var starkare än mig, jag kunde inte ta mig bort”, berättar en i polisförhör.

Det var i höstas som en grupp ungdomar åkte till Pite havsbad för att bada. Resan ordnades av en av Skellefteå kommuns fritidsgårdar. Men det slutade minst av allt som en trevlig utflykt på skollovet.


Utflykten slutade med sexbrott. Det menar åklagare Jonas Fjellström vid tisdagens rättegång i Skellefteå, om hur två flickor ofredats i Piteå.

När två av flickorna befann sig i badet, intill en bro, ska några yngre män plötsligt stoppat flickorna och börjat att ofreda dem sexuellt.

På tisdagen hölls rättegången i Skellefteå. Det var bara inledningen av förhandlingen som var offentlig, sedan stängdes dörrarna för att skydda flickornas identitet. Under den stunden befann sig flickorna i ett angränsande rum.

Åklagare Jonas Fjellström menade att de två unga männen, som är i 18-årsåldern, sexuellt ofredat flickorna:
– De har i samförstånd hållit fast flickorna och tagit på båda flickornas rumpor och bröst och ofredat dem på ett sådant sätt som kränkt deras sexuella integritet.

När detta inträffade var flickorna 12 respektive 13 år.

 

Innan rättegången fortsatte bakom stängda dörrar förklarade de unga männens advokater Jens Nyström och Christina Lehto att männen förnekar brott.

I polisförhör som hållits med flickorna framgår de hur rädda de blev när männen plötsligt stoppade dem och började tafsa och hålla fast dem i vattnet.

– Han började röra mig överallt, den första killen. Jag ropade till en kompis: ”snälla, kom och hjälp mig”. Men han var starkare än mig, jag kunde inte ta mig bort, minns hon.

-Pettersson noterar att Norran.se inte har något intresse av att avslöja männens ursprung så vi får hjälpa till för att för att försöka varna alla flickor och kvinnor i vårt land…

Grabbarna som inte kan föra sig bekräftar min teori att det hänger på namnet, de heter Ali och Abdul. Båda påstås vara medborgare i Afghanistan.

Lägg märke till att Ali verkar vara 17 år men kallas man av Norran, i vanliga fall heter det ensamkommande flyktingbarn. Abdul däremot finns det inga födelseuppgifter alls på och det får nitolka som nivill.

Ali_Pite_havsbad

Möjligen var grabbarna flyktingar när de lämnade Afghanistan men i Iran finns en stor Afghansk minoritet och där är det fred så övriga länder de passerat har de inte varit flyktingar utan turister eller ekonomiska migranter.

9 thoughts on “Tolv och tretton-åriga flickor antastade ”Han började att röra mig överallt”

  1. Är en snart 60årig tant som dessutom går med käpp.Vistades i Eskilstuna häromdagen och passerade stadsparken,där jag satte mig för att en vila en stund.Då dyker det upp en ung man på cykel,han stannar framför bänken där jag satt och undrade om jag ville ha sex!Jag bad honom försvinna upprepade gånger,men han klev av cykeln och kom fram för att sätta sig på bänken.Då reste jag mig upp, riktigt förbannad,bad honom ”dra åt h-vete”samtidigt som jag började gå därifrån och hörde då hur han ropade ”vadå paradiset eller?”.behöver jag nämna att den unga mannen(20-25 år)inte var svensk.Jag är så j-a förbannad på dessa idioter, som förstör så mycket,börjar få nog nu.Kan tillägga att jag gjort polisanmälan om detta.Jag tänker på alla barn och unga flickor som brukar vistas i parken .Jag skulle inte känna mig trygg att låta mina barn vistas där ens på dagtid!Detta hände alltså kl 9 på morgonen och det var ganska mycket folk i rörelse!Så se upp alla ni föräldrar!Anmäl direkt,vi får inte finna oss i det här längre,vi måste markera!!!

  2. Tolv och tretton, giftasmogna, säger Ali. På gränsen till övermogna, säger Abdul. Danspojkar och unga flickor, är de smygbögar hela gänget?

  3. Visst har dessa varelser från barnsben fått lära sig att förtrycka kvinnan.
    Detta är en taktik, att ofreda och våldta, få oss att kuvas under mannen.
    Nu ska det införas zoner för flickor på badhus mm. Detta är islamisering.

  4. Klart och tydligt: ”Medborgare i Afghanistan”

    Utmärkt! Då ska de omgående förpassas dit och vara med och bygga upp sitt land, alternativt slåss för sitt land.
    Risken finns naturligtvis att de kan bli skadade/dödade men en krigströtthet infinner sig till slut och det blir lugn. Då kan Ali, Abdul hjälpa till att bygga upp landet. Bra, va?

  5. Politikerna har svikit och fortsätter svika sitt eget folk särskilt sviker de våra värnlösa barn och unga när de vistas utanför hemmet då förrädarpolitikerna gett våra barn till lovligt byte för barbarimännen från mena.Sjukkövejuntan är barnaplågare och mördare,för ansvaret är deras för den invasion av barbarer de bjuder hit,dumsvensken får betala alldeles för dyrt för sin röst på folk och landsförrädarna.Var är alla fäder till de utsatta flickorna/barnen?
    Kom ut ur era grottor och stå upp för era barns och flickors rätt och skydd.
    Den här låten beskriver så väl hur illa ställt det är i landet,fegheten och sveket mot våra barn är oförlåtligt stort.Svenskfientliga förrädarpolitkernas svek måste döma dem till stränga straff mycket snart,må allt ondskefullt sjuklöverjuntan utsatt svenska folket för slå tillbaka mot dem själva med full kraft.

KommenteraAvbryt svar