Smålänningen som jämförde Israel med Hitler avgår

ISLAM. I går skrev vi om en ”Smålänning” som jämförde Israel med Hitler. Idag meddelar Abdelhak Lahouaichri, ordförande i Muslimska föreningen i Ljungby, att han avgår, rapporterar P4 Kronoberg.

Lahouaichri sade igår att – Israel är de största terroristerna och det judarna gör nu mot Palestina är värre än det Hitler gjorde mot judarna. Kaplan har helt rätt och borde inte ha avgått.

Idag står han fast vid vad han sagt:  – Jag ser inte att jag har gjort något fel eller att Mehmet Kaplan har gjort något fel. 

Lahouaichri meddelade idag på förmiddagen att han avgår som ordförande i muslimska föreningen i Ljungby. Han har dessutom blivit polisanmäld för hets mot folkgrupp och dessutom påstår muslimen att anledningen till avgången är att många har ringt och hotat honom och nu är han rädd att gå ut ensam.

-Pettersson är emot att våld och hot men tycker att herr Lahouaichri för säkerhets skull ska fundera på att flytta till ett muslimskt och säkert land…

För övrigt finns det mycket bättre jämförelser med Hitler än Israel

Islam über alles

11 thoughts on “Smålänningen som jämförde Israel med Hitler avgår

  1. i många år har individer med extrema åsikter funnit ett forum i de svenska politiska partierna, mest på vänsterkanten. Det må vara nazister, kommunister eller islamister,
    Att miljöpartiet bland annat blivit ett forum för islamister är inte så konstigt med tanke på både Per Gartons och Gustav Fridolins förflutna.
    Det borde inte vara särskilt svårt för en grävande journalist att hitta bilder och filmer där de framträder tillsammans med militanta islamister.

  2. YES; YES; YES !!! Det rör på sig. För varje muslim som avsäger sig sina uppdrag vare sig det är i riksdag, kommuner eller föreningar är ett skutt framåt. Hoppas att det fortsätter och att de lär sig att vi är på ”G” att slå tillbaka. Nu har vi tagit emot tillräckligt – nu skall de förvisas tillbaka till moderlandet.

    • OT?
      Det är väl dags gott folk att i kommentarerna använda en ny mycket tydligare terminologi? T.ex inte skriva avvisa, utan för en större klarhet i skrift och tal använda termen förvisa vilket kommer att kräva våld. För hur skall man annars få ut de 80.000 (till att börja med!) som inte har någon rätt att vara här? – Vad anser Du Pettersson vars blogg detta är?

  3. Skicka hem rasisten han har inget här att göra vill suga ut och på bidrag och bygga moskéer ENKEL BILJETT
    Bortförklaring.
    ”Folk glömmer att de läser vad en invandrare som inte är född svensk har sagt. Jag kan inte vara mer svensk än svenskarna. Jag är inte perfekt på språket. Jag kom till Sverige när jag var 35 år gammal.”
    Varför håller han inte käften då om han inte kan språket?

  4. Debatten har de senaste dagarna handlat om att skaka hand och om ISLAMISTEN OCH MILJÖPARTISTEN Khan som vägrade ta den kvinnliga TV4 reportern i hand….!
    Funderar över detta plötsliga intresse från SVT, Expressen, Aftonbladet och övriga HATMEDIA….-och varför diskuterar man INTE SATANS-ideologin islam, en PERVERS totalitär politiskt ideologi.
    Denna Khan, islamist och MILJÖPARTIST har sagt att han INTE tar avstånd från att mörda ateister….
    Har ni hört något så sjukt….?! Det är helt horribelt att acceptera dessa som vilken religion som helst och inte diskutera deras blodbad överallt och vad de anser sig ha rätt att ta sig till….
    Nu förväntar jag mig mer självkritik från hatmedia och att de tar upp detta med att denna grupp ISLAMISTISKA MILJÖPARTISTER anser sig ha rätt att slakta/mörda icke-muslimer, samma tolkning av koranen/sharia som ISIS i Syrien och Irak har.

KommenteraAvbryt svar